Сергій Дорофеєв. Час працювати на владу?

Сергій Дорофеєв. Час працювати на владу?

Зміна журналістом місця застосування своїх талантів виглядає добровільним переходом лінії фронту до табору ворогів України, вільної преси і свободи слова, над яким майорить біло-блакитний прапор войовничої українофобії, "руского міра" й кри
Сергій Дорофеєв. Час працювати на владу?
8 Квіт 2013
0
1158

Рішення білоруського журналіста, який вів на 5-ому "Портрети" та "Час.Підсумки", піти на "Інтер" незважаючи на:

- добре і всім відомі обставини продажу каналу  Хорошковським олігарху Фірташу на пару з главою АП Льовочкіним;

- фактично вимушену еміграцію бувшого власника й екс-урядовця, якому на Банковій не простили опозиційних настроїв до Кабміна Азарова;

- раптове припинення телепроекту Анни Безулик "Справедливість" на самому його старті, відсторонення ведучої від ефіру та заміну її програми політичним ток-шоу з куди лояльнішим до влади, а тому зручінішим для неї Шустером;

-  відмова нового керівництва "Інтера" від співпраці з Громадською радою каналу (а це знані й шановні експерти) з поступовим відновленням в інформаційному мовленні практики нехтування журналістських стандартів...

... це якось не по-журналістськи, якщо ставитися до професії як суспільно-важливої й відповідальної місії, а не лише способу заробітку. За вказаних обставин зміна Дорофеєвим місця застосування своїх талантів виглядає добровільним переходом лінії фронту до табору ворогів України, вільної преси і свободи слова, над яким майорить біло-блакитний прапор войовничої українофобії, "руского міра" й кримінальної тиранії.

Складається враження, що Дорофеєв хоче вичавити для себе з України все, що йому не дали в Білорусі. А це і гроші, і затребуваність на телебаченні, і, що, можливо, найважливіше - увага до себе з належним вшануванням власної персони з боку влади заради отримання кар'єрних бонусів і облаштування спокійного життя в подальшому. А то з Лукашенком, бачите, не склалося. Таке собі перезавантаження, від якого так і тхне наймитством й продажністю.

Свого часу Дорофеєв обіцяв навчитися української. Не виконав він привселюдно даного слова протягом роботи на 5 каналі, де був єдиним російськомовним журналістом, а  на "Інтері" йому це й поготів не потрібно буде. "Там русский дух, там Русью пахнет".

До речі, перше інтерв'ю для "Інтера" Сергій Дорофеєв запише з патріархом РПЦ Кирилом (Гундяєвим).

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 095
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 956
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду