«Повний абзац»: підбірка фейкових новин про Януковича, Захарченка, Тітушка , Олену Бондаренко

«Повний абзац»: підбірка фейкових новин про Януковича, Захарченка, Тітушка , Олену Бондаренко

Кореспонденти програми розлідувань «Знак Поклику!» телеканалу ТіВі Ой!  роздобули оригінал плівки, з якої донедавна розпочинався кожен «Шустер-live». Виявляється, він дуже відрізняється від того, що бачили глядачі. Насправді, Шустер напівжартома з
«Повний абзац»: підбірка фейкових новин про Януковича, Захарченка, Тітушка , Олену Бондаренко
8 Лип 2013
0
2266

 

Кореспонденти програми розлідувань «Знак Поклику!» телеканалу ТіВі Ой!  роздобули оригінал плівки, з якої донедавна розпочинався кожен «Шустер-live». Виявляється, він дещо відрізняється від того, що бачили глядачі. Насправді, Шустер жартома запитує в Януковича, чи буде він тиснути на журналістів. На що той, поміркувавши, рішуче відповідає «Буду»! Подейкують, рішення переписати питання було прийнято після перегляду запису радницею президента Ганною Герман.



***
 

Згідно з наказом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, всі райвідділки України в обов'язковому порядку мають бути забезпечені гумовими ляльками для невідкладного задоволення співробітниками міліцейських підрозділів своїх нагальних сексуальних потреб, в тому числі і в неприродній, особливо збоченій формі, та інших садистських нахилів. Такі новації покликані зменшити рівень статевих злочинів серед особового складу МВС проти цивільного населення країни. Наказом передбачена наявність в РВВС як жіночих, так і чоловічих макетів. Останні потрібні для проведення слідчими імітацій допитів із застосуванням електроструму шляхом підведення дротів до статевих органів, одяганням на голову целофанових пакетів, гвалтування кийками тощо. «Нехай краще псується гума, ніж жива плоть», - коментують експерти.

 

***
 

Студент юридичного факультету і боксер Вадим Тітушко з Білої Церкви, що уславився нападом на журналістське подружжя Содель-Сніцарчук під час масових акцій 18 травня у Києві, занесений в кадровий резерв як потенційний співробітник органів державного управління. Про це йдеться у розпорядженні, підписаному главою Кабміну Миколою Азаровим. Як зазначається, хлопець пречудово зарекомендував себе не лише виступами на спортивних майданчиках й застосуванням здобутих навичок у сутичках на мітингах, а й двома роками умовної судимості, які він отримав за стояння на шухєрі під час крадіжки комп'ютерної техніки групою осіб. Враховуючи молодий вік достойника, у нього попереду велике майбутнє, не виключено, що й президентське, - йдеться в тексті розпорядження.

 

***
 

Наркологічна експертиза, проведена стосовно депутата ВР від партії регіонів Олени Бондаренко, виявила в її крові та інших біологічних зразках наявність отруйних речовин. Характерні прояви їхнього впливу на організм жінки фахівці помітили ще під час прямого телевізійного ефіру останнього «Шустер-live». Зокрема, увагу спеціалістів привернуло твердження Бондаренко, що селяни штурмували Врадіївський райвідділок через те, що їх, мовляв, напоїли горілкою. Чимало ознак не вповні адекватного стану були помічені і в її поведінці, зокрема у виразі обличчя, маханні руками, в тому числі тицянні пальцями в інших учасників програми. Як з'ясувалося, це сталося внаслідок споживання регіоналкою грибів, назбираних під час перебування у Врадіївці. Вочевидь, до кошику депутатки потрапили й неїстівні.

 

Підготовлено за повідомленнями «ТіВі Ой!», радіо «ХолЕРА-фм» та інших...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 030
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 201
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 096
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 958
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду