У депутатки-вірянки московського патріархату – манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

У депутатки-вірянки московського патріархату – манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

«Радкалівка» Шилова сказала, що як у чоловіка, в мене немає жодних шансів щодо неї. А ще, порадивши психіатра, назвала «схибленим» й пригрозила судом.
У депутатки-вірянки московського патріархату – манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я
3 Вер 2013
0
1800

«Радкалівка» Шилова сказала, що як у чоловіка в мене немає жодних шансів щодо неї. А ще, порадивши психіатра, назвала «схибленим» й пригрозила судом....

Так депутат Дніпропетровської облради, помічниця консультантка Олега Ляшка, голова територіальної організації РПЛ, засновниця і лідерка «АНТИ-Фемен», колишня гендиректорка ДОДТРК, головред газети «Правий Берег» Вікторія Шилова відреагувала на мої коментарі під своїми постами на її сторінці в мережі Facebook:

Viktoria  Shilova

«Пане Олексій!

По-перше, я виношу Вам офіційне попередження за неприпустиму поведінку на моїй сторінці. Хоча я підтримую вільне висловлювання різних точок зору в ім'я свободи слова та заради ведення дискусій, мій терпець вже уривається. Раджу Вам надалі поводитися ввічливо й цивілізовано, інакше бан гарантований.

По-друге, у мене є декілька запитань. Ви постійно пишете найогидніші образи на мою адресу, паплюжите мене як політика, громадського діяча, і на на додачу принижуєте мою гідність як жінки, матері двох дітей, котрих я виховую самотужки. Не кажучи вже, що Ви безкінечно обливаєте брудом інших людей. Скажіть, чи Ви взагалі здорові? У нормальної, адекватної людини просто не може бути стільки ненависті, брехні й агресії. Чи, може, Ви на мені якось "схибнулися" і не може зіскочити з теми, на котрій Вас замкнуло? Коли Ви хворі, ми можемо порадити доброго лікаря - наразі багато психічних хвороб є виліковними. Що ж до Вашої "обсесії", коли така має місце, то вимушена розчарувати: жодних шансів у Вас немає, як чоловік, друг чи взагалі співбесідник Ви мене абсолютно не цікавите. Сподіваюся, така інформація не спровокує у Вас загострення "хвороби".

По-третє. Попереджаю, що всі Ваші статті на сайтах в Інтернеті, всі образливі, наклепницькі коментарі проти мене зібрано та збережено. Ще один подібний випад - і ми з Вами будемо розмовляти в суді з приводу того, що Ви розміщуєте в мережі недостовірну, неправдиву інформацію, яка викривлює реальний стан речей, постійно порушуєте мої конституційні права, паплюжите мою репутацію і принижуєте мою честь та гідність. В суді ми побачимо, що Ви будете робити і як викручуватися.

І останнє. Пане Олексій, скажіть, а Ви хоч коли-небудь що-небудь зробили для України? Ви ніколи не ставали на бік українського народу. Чи Ви коли-небудь проводили хоч одну акцію? Де Ви були, коли люди з Піщанки перекривали дорогу, бо їх труять токсичними випарами? Де Ви були, коли інваліди протестували під стінами обласної ради, коли велися мітинги проти медичної, пенсійної реформ? Де Ваші статті на захист прав людей? Ви можете лише "дзявкати" з-під паркана на людей і політиків, які дійсно борються за кращу долю для простого народу, а справжніх дій від Вас годі чекати. Гляньте нарешті на себе у дзеркало і подумайте, чи маєте Ви хоч найменше право піднімати голос на будь-кого.

Цікаво, чого Ви намагаєтеся добитися своїми провокаціями? Мабуть, Ви виступаєте на боці олігархів, так? Воно й видно».

Чим же я її так розгнівав? Якою такою «неприпустимою поведінкою» уриваю терпець? А ось чим. Приміром, наступним відгуком про проведені Шиловою збори «АНТИ-Фемен в Дніпропетровську:

«Шилова постить: "В Днепропетровске народ повстал против ФЕМЕН ". А в попередньому пості про тут ж саму акцію, та ж сама Шилова пише: "Нас зібралося трохи більше, ніж п'ятдесят людей плюс тридцять перехожих" - то це говорить одна і та ж Шилова чи різні? Виходить, що в цілому Дніпропетровську "народ повстал" проти ФЕМЕН в кількості трохи більше за півсотню? Оце так "повстав"... Цирк на дроті.

А де ж ті 90 відсотків населення, які, за підрахунками Шилової, проти ФЕМЕН? Своєю кумедною, нікчемною акцією Шилова сама блискуче й дуже переконливо спростувала свої ж, як завжди зі сетлі взяті проценти.

Тепер "Анти-ФЕМЕН" пора подумати над відкриттям закордонних представництв. Аби боротися з цими клятими цицьками по всьому світу. За московський патріархат, за гундяєва, за рускій мір. Кремль може профінансувати».

Шилова виклала про цей захід два сюжети - 5 каналу та телеканалу «Регіон» - й запропонувала порівняти. От я і відгукнувся:

«Порівняв. І що, які претензії до 5 каналу? Мало показав? Може він мав присвятити цій кумедній маргінальній акції Шилової цілі "Підсумки тижня"? Всіх 50 бабусь опитати? А ще я оцінив, що проти Фемен в сюжеті 5 каналу в компанії з Шиловою виступав запеклий українофоб Олесь Бузина. Гідна пара. Дует, де обидва його учасники достойні один одного.

І взагалі, на 5-ому каналі сюжет був куди більш збалансованішим, зваженішим - з представленням різних думок і позицій, як "за", так і "проти" Фемен. В тому числі з цитатами , зокрема відео, самих ФЕМЕНісток. І аналітика була. А сюжет "Регіону" - просто промо-акція "АНТИ-фемен" - бабусь Шилової, "орендованих" в московського патріархату.

А про повсталих дніпропетровців проти Обами на захист сирійського диктатора Башара Асада буде чи ні? Дайош "АНТИ-Обаму"! Склад учасників трупи - той же. Згодиться».

В одному з постів Шилова  на повному серйозі вирішила, що президент нарешті, як і обіцяв, «почув кожного» і почав зачищати країну від олігархів за посередництва... братів Клюєвих: 

«Президент дослухався до народу, який вимагає від нього зачистити країну від олігархів та їхніх поплічників" - написала вона.

«Тобто, - відповідаю я їй - ВікторФедорич - цяця!? Молодець? Нарешті почув? А чому ж не чує, що золотий унітаз у Межигір'ї та саме Межигір'я з нечуваною розкішшю і таким самим несмаком, всі ці "Хонки" та дебаркадери - це, м'яко кажучи, занадто? То що, нехай в нього і залишаються? Разом з шістнадцятьма мільйонами гонорару за ненаписану книгу? Це він тах "дослухався"? "Почув кожного"? Президент, за Шиловою - "хороший"? Ніби немає його "Сім'ї" і нічого з нею пов'язаного - такого ж олігархічного? І чим брати Клюєві ліпші за Ахметова? Чим вони не олігархи зі своїми мільярдними статками та ще й владними повноваженнями? Про яке таке міфічне зачищення від олігархів може йти мова в діях президента - головного олгігарха і гопника країни?

Хто-хто, але цей бандюкович ніколи не зачистить країну від олігархів! Від - опозиції, демократії, свободи слова - так, але не від олігархів! Він просто перетасовує їх, зміцнюючи, як вважає, тим самим"сім'ю", приймаючи рішення з найбільшою для неї користю чи дослухаючись до таких рішень. Але ж це ніяка не зачистка! Про що це Шилова???

Але біс із з ним, цим недоумкуватим "проФФесором". Рухаємося далі. Щось у Шилової нічого немає про Обаму. Мабуть же чула, що той визначився з рішенням щодо проведення військової операції в Сирії? Тільки сказав, що віддасть наказ після того, як за це проголосує конгрес. То чому мовчить? Чому не створює групу "АНТИ-Обама" на зразок "АНТИ-Фемен"? Де разючий удар єдинослов'янським підбором у пах "американським імперіалістам"? Та ще й з розбігу, щоби "буржуїнам" мало не здалося? За рускій мір во всьом мірє! За московскій патріархат! Вся дніпропетровська прогресивна громадськість вимагає! Принаймні 90,5 її відсотків - точно! А то все про Новомосковськ та "Кривбас", коли в світі такі дєла...

Переконаний, що якщо у Шилової щось з приводу Сирії і буде (а мабуть таки буде, бо навряд чи утримається), то обов'язково - в підтримку "миротворчої" позиції росії та путіна. Антиукраїнський рух вірянки московського патріархату, головнокомандувачки Шилової має багато фронтів, один з них, окрім антиєвропейського - антиамериканський. Але всі напрямки - однозначно й жорстко проросійські. Як думають і кажуть в Москві, так говорить Шилова тут, в Україні, в Києві і на Дніпропетровщині».

В іншому коментарі порівняв погляди на євроінтеграцію Шилової та її шефа Ляшка:

«Шилова, голова Дніпропетровської облорганізації РПЛ, помічниця-консультантка Ляшка: «Мене дуже дивує, як так звані «євроінтегратори» вперто пхають нас до Єврозони, де ми будемо не те що другого, а третього сорту». Сам Ляшко, лідер РПЛ: " ...А тепер уявімо на хвилинку, що буде з нами, якщо ми не підпишемо у цьому році Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Упевнений - Москва забуде про нашу унікальність на наступний же день /.../ Тому переконаний: краще підписати Угоду з Євросоюзом і вести жорсткі дискусії з Росією, рухаючись, тим не менше, стратегічно правильним курсом, ніж не підписати Угоди і одразу зануритися в пострадянське болото". Чи не пора Шиловій поміняти Ляшка на Вітренко чи Медведчука?»

Ось, власне, і все. То що ж тут неприпустимого? Де вона таке знайшла? У коментах про її «АНТИ-Фемен»? А що, Шилову та все з нею пов'язане не можна піддавати критиці? Чи в неї через милого їй «двічі несудимого» президента - «грозу» олігархів серце защемило? А тепер про те, як я відреагував на її попередження:

«Мені абсолютно пофіг, буду я забанений чи ні. Плювати на це! По-друге, всі мої дописи про Шилову є правдивими. А всі оціночні судження і застосовані метафори - аргументовані. Шилова, вочевидь, так і не навчилася розділяти критку й аналітику від особистих образ. Для неї все, що погане про її персону - це образа честі й гідності які і без того, виглядають більш, ніж сумнівними. По-третє, перед тим, як натякати мені про мою психічну неадекватність, нехай Шилова сама пройде відповідну консультацію. По-п'яте, я думаю, що дуже серйозно "схибнулася" саме Шилова. І дуже давно. Про що я і пишу в статях, наводячи докази. По-шосте, я не приховую жоден матеріал, написаний мною про Шилову. Навпаки - розміщаю лінки на них на її ж сторінці на Фейсбуці. По-сьоме, Шилова може скільки завгодно позиватися до мене і навіть вигравати в суді, від того мої статті не стануть менш правдивими, а Шилова - меншим ворогом України, яким вона є. Не зросте і її IQ, яким вона не перестає вражати. Якщо Шилова думає, що налякала мене судом, то дуже помиляється. В моєму активі вже п'ять виграних позовів, поданих проти мене. І в суді я не викручуватимуся. А захищатиму і відстоюватиму кожне своє слов, сказане проти Шилової як ВОРОГА УКРАЇНИ!

Я з-за паркана ніколи не дзявкаю! Я дію як журналіст! Пишу від свого імені , не ховаючись під якимись псевдами! І виходжу на свого опонента прямо і відкрито! Я не стрибаю з партії в партію як Шилова. Я не маю високих покровителів. Я не розповсюджую антиукраїнських, антиєвпропейськиї поглядів, як це робить Шилова, яка як була ЯНУЧАРОЮ У ВИШИВАНЦІ, ТАК НЕЮ І ЗАЛИШАЄТЬСЯ! Бо це - назавжди! І те, що Шилова вирішила мене тут забанити, та ще й пригрозити судом - це зайвий доказ її неспроможності протистояти у дискусії. Бо я показував на конкретних прикладах всю нікчемність і ущербність її позиції. Знайдіть тут, на її фейсбуці, хоча б одну образу, яка була б саме образою, а не оціночним судженням чи проявом критики?! Я наводив протиріччя навіть в самих словах Шилової. І ця нещасна жінка ще щось там про психіатра для мне патякає?! Шилова прагне побудувати в Україні поліцейську державу, де всі інакомислячі (не так, як вона) мають сидіти або в психушках, або в тюрмі. Таким є її «рускій мір» для України, який вона завжди виборювала і виборює.

"Я виношу Вам офіційне попередження за неприпустиму поведінку на моїй сторінці" - перед баном, плювати на який я хотів, наведіть бодай один приклад неетичної поведінки з мого боку на вашій сторінці до цього поперердження! Де? Коли?

Чи всі мої дописи Шилова має про себе? Може якісь прогледіла? Чи немає потреби звірити список? Можливо в якихось з тих, що пропустила, більше зачіпок звертатися до суду? Я готовий надати вичерпний перелік своїх статей з їхньою електронною адресою для зручності.

А будуть нові, то повідомлятиму.

«Що ж до Вашої "обсесії", коли така має місце, то вимушена розчарувати: жодних шансів у Вас немає, як чоловік, друг чи взагалі співбесідник Ви мене абсолютно не цікавите." - теж саме можу сказати і про Шилову, як жінку, співбесідницю, "товаришку". Інша річ Шилова як політична клоунеса, супер-блондинка (в найгірших стереотипах щодо цього слова) регіональної політики - оце так! Власне, всі мої дописи, в тому числі і тут, на Фейсбуці - про її абсолютну непрофесійність, неспроможність, нікчемність як журналістки та громадсько-політичної діячки, а також її чорне нутро як людини. Ось і вся природа моєї "обсесії", мого інтересу до Шилової. Єдине місце Шилової, на яке я їй вказую - це смітник історії. Разом з її "орендованими" бабусями, московським патріархатом, путіним, гундяєвим та іншими ворожими до України проявами руского міра, який вона обстоює в Україні.

Такими ж коментарями, які я тут залишаю - не залицяються. Як у Шилової подібні підозри взагалі могли виникнути? Ти диви яка "секс-зірка московського патріархату" знайшлася. Думає, що всі її, "хочуть", аж облизуються. Надто вже зависокої про себе думки».

А щодо ненависті та агресії, то нехай перечитає свої відозви на адресу «существ», як їх називає Шилова, з ФЕМЕН: «християнська любов і милосердя» там фонтанує в кожному рядочку. В тому числі і з приводу фізичних нападів на активістів, які вона виправдовує, і каже, що їм ще пощастило, бо могло бути значно гірше: «Удивляюсь, уважаемые друзья, что у кого-то вызывают удивление травмы и побои существ из Femen. Эти люди, называющие себя женщинами, в которых женского равно столько, сколько в орках и гоблинах, теперь взывают к справедливости и просят у милиции защиты».

P.S: Вікторія Шилова: «5 канал» знову бреше:

"Я завжди говорила, що канали, які належать олігархам, виконують виключно їхню волю, і ні про яку свободу слова, справжній патріотизм чи любов до правди взагалі не йдеться. Йдеться про гроші, а їх можуть забезпечити замовні або брехливі сюжети.

Місяць тому ми організували рух АНТИ-Femen, до складу якого ввійшло більше 2 тисяч людей, переважно жінки і переважно православні – віком від 16 до 70 років. «5 канал» декілька днів розшукував мене для того, щоби взяти інтерв’ю про рух АНТИ-Femen. Я погодилася, але одразу попросила їх не перекручувати інформацію, а подавати її так, як вона є. Мені це пообіцяли, однак те, що я побачила, знову говорить про наступне: який Порошенко, такий і «5 канал». Бо подивилася сюжет, в якому вони назвали мене просто «Вікторія», навіть не згадавши, що я лідер АНТИ-Femen, що я є депутатом Дніпропетровської обласної ради, тобто просто спаплюжили інформацію щодо моєї діяльності в цьому напрямку.

Уявіть собі, шановні друзі, говорила я у них в сюжеті рівно дві секунди, хоча брали у мене п’ятнадцятихвилинне інтерв’ю. До того, дуже цікаво було дивитися, як вони подали рух АНТИ-Femen – нібито його взагалі не існує. Написали «противниці руху Femen», що є також абсолютним спотворенням нашого руху, бо ми виступаємо не тільки проти Femen, а взагалі проти всіх явищ, які руйнують традиції, віру та гідність України.

Також чомусь «5 канал» показав виключно людей похилого віку, хоча з 60 людей, які провели збір, людей похилого віку було не більше ніж 30%. До руху «АНТИ-Femen» приєдналася віце-міс одного з конкурсів краси, яка зовнішньо нагадує одну з Femen, але молодша й вродливіша за неї. Тобто, рух АНТИ-Femen, якого навіть рухом не назвали, був представлений як збіговисько людей похилого віку, що мають дуже консервативні погляди. На додачу, чомусь рух Femen коментував пан Бузина, який після того, що він написав про Шевченка, у переважної більшості українців викликає саму огиду й презирство.

Таким чином, «5 канал» зробив так, щоби «дівчата за викликом» були такі собі прогресивні, беззахисні борці за свободу й права жінок, а всі, хто обороняє моральність, жіночу сутність, православні цінності, то все це – «отстой».

Я вже колись писала, що Порошенко і його «5 канал» самі породжують в Україні і «тітушок», і їм подібних. І це правда, бо відверто замовні, провокаційні та брехливі сюжети «5 каналу», всі ці маніпулятивні технології, котрі використовує Порошенко заради піару себе особисто і своєї нібито «українській» ідеології, у багатьох людей викликають щонайменш недовіру, а щонайбільш – породжують «тітушок». Як-то кажуть, «какой привет – такой ответ».

Ми виклали фотографії та два сюжети, щоби ви, шановні друзі, могли порівняти: як використовуються маніпуляції, та вирішили, чи можна їм довіряти, коли очевидно, що «канал чесних новин» є каналом брехливих новин".

"Уявіть собі, шановні друзі, говорила я у них в сюжеті рівно дві секунди, хоча брали у мене п’ятнадцятихвилинне інтерв’ю" - і такі закиди робить журналіст? А що, взяте інтерв'ю мало виходити в повному обсязі? Так це була б половина хронометражу цілих "Підсумків тижня".

"До руху «АНТИ-Femen» приєдналася віце-міс одного з конкурсів краси, яка зовнішньо нагадує одну з Femen, але молодша й вродливіша за неї" - дуже суб'єктивна оцінка. А 5-й канал, за Шиловою, повинен був саме так розповісти про дівчину, мовляв, дивіться, яка гарна й проти ФЕМЕН? Поставити її всім у приклад чи як?

"Тобто, рух АНТИ-Femen, якого навіть рухом не назвали, був представлений як збіговисько людей похилого віку, що мають дуже консервативні погляди" - а хіба, за визначенням самої ж Шилової, не "збіговисько" (хоча такого слова в сюжеті 5 каналу, зрозуміло, бути не могло)? Хіба не похилого віку? А які в них погляди - хіба не консервативні?

"Я вже колись писала, що Порошенко і його «5 канал» самі породжують в Україні і «тітушок», і їм подібних" - а як на мене, то це скоріше можна сказати про Шилову та "АНТИ-Фемен" з численними погрозами на адресу ФЕМЕНісток та схваленням фактів нападів на них зі звірячим побиттям, зокрема Ганни Гуцол та ідеолога Святського.

"провокаційні та брехливі сюжети «5 каналу» - провокаційними є заяви Шилової проти ФЕМЕН зі схваленням нападів і погрозами новими випадками фізичної розправи.

"Ми виклали фотографії та два сюжети, щоби ви, шановні друзі, могли порівняти: як використовуються маніпуляції, та вирішили, чи можна їм довіряти, коли очевидно, що «канал чесних новин» є каналом брехливих новин" - на 5-ому каналі були наведені альтернативні точки зору, а де щось подібне можна побачити в сюжеті ТРК "Регіон"?

P.P.S: Після вищевикладених зауважень Шилова таки заблокувала мені доступ до її сторінці на Фейсбуці. Ось так вона реагує на критику. Їй потрібні лише зручні для неї відвідувачі. Ну і, зрозуміло, якомога більше позитивних відгуків та схвалень її діяльності. Все інше - "поза законом".

Читай також:

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду