Відомий тележурналіст про "Доктора Пі": "Він брехун, але геніальний"

Відомий тележурналіст про "Доктора Пі": "Він брехун, але геніальний"

"При першому спілкуванні у Львові до мене вкралася думка про те, що він маніпулятор, оскільки при виконанні завдання запам'ятовування 20 цифр він зробив 8 помилок".
Відомий тележурналіст про "Доктора Пі": "Він брехун, але геніальний"
5 Жов 2013
0
2191

Під час чат-конференції на "Детектор медіа" ведучий "Ранкових курасанів" (ТВі) Валерій Сараула, відомий також своїм проектом  "Паралельний світ", що йшов на СТБ, відповів на моє запитання про Андрія Слюсарчука, який неодноразово брав участь в передачах тележурналіста:

- Свого часу, коли працювали на СТБ, ви зробили чимало сюжетів за участю Андрія Слюсарчука. В них Доктор Пі демонстрував свої надприродні здібності: гіпноз, вгадував і цитував цілі абзаци з будь-якої сторінки книги, яку ви навмання відкривали. То він справді мав такі здібності чи все це був обман, в якому брали участь і ви? А зараз не хотіли б зробити з ним передачу?

-
Дякую за це запитання. Воно досі мене турбує. При згадуванні про Слюсарчука виникає неоднозначність, як і у всіх. При першому спілкуванні у Львові до мене вкралася думка про те, що він маніпулятор, оскільки при виконанні завдання запам'ятовування 20 цифр він зробив 8 помилок. Але потім просив назвати будь-який абзац з будь-якої книжки - і його цитував. Більше того, після зйомок до нього підходили на вулиці люди і дякували за щось. Того вилікував, тому допоміг. Він брехун, але геніальний брехун. Хлопчику треба було допомогти, і отримали б, можливо, геніального лікаря. Передайте привіт Андрію Тихоновичу до в'язниці. Побачивши Слюсарчука в нашій програмі, люди зверталися до мене по його телефон, я давав, минав час, він ставав все менш доступнішим, але завжди брав трубку. Одного разу я йому сказав на зйомці: «Андрій Тихонович, не можна призначати зустріч людині з Луганська у Львові й на неї не приїжджати». Він так робив часто. Влітку спілкувався в Криму з відомою людиною, і він, і його друзі завзято стверджували, що Слюсарчук допомагав їхнім батькам при важких хворобах. А офіційна медицина вбивала... Я б ще знімав і знімав Слюсарчука, і, користуючись нагодою, запрошую його поїсти «Ранкових курасанів». Багато хто зі впливових людей піклується про нього, теж не випадково. Я вважаю, треба дати термін у в'язниці, змусити виплатити великі компенсації постраждалим, бо все одно вийде і заробить ще більше.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 095
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 956
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду