Хочу в Раду: дніпропетровська блондинка балотуватиметься до ВР у Києві. Обираємо кращий імідж для кандидатки-білявки

Хочу в Раду: дніпропетровська блондинка балотуватиметься до ВР у Києві. Обираємо кращий імідж для кандидатки-білявки

Депутат Дніпропетровської облради, помічниця-консультантка Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ Вікторія Шилова в пошуку іміджа для своєї виборчої кампанії.
Хочу в Раду: дніпропетровська блондинка балотуватиметься до ВР у Києві. Обираємо кращий імідж для кандидатки-білявки
7 Жов 2013
0
2898

Депутат Дніпропетровської облради, помічниця консультантка Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, засновниця і лідерка руху "АНТИ-Femen", колишня гендиректорка ДОДТРК, головред газети "Правий берег", екс-: "помаранчева", "громадівка", "регіоналка", "соціалістка" Вікторія Шилова в пошуку іміджа для своєї виборчої кампанії. Допоможемо обрати їй найбільш підходящий "прикид"!

Пропоновані варіанти стилей:

Viktoria  Shilova

1. Шилова-"ботанік".



2. Бізнес-вумен, діловий гламур.



3. Урбаністичний



4. Робітничо-селянський



4. Етнічний

Політична німфоманія?

5. Сексі

Як бачимо, на світлинах Шилова не завжди блондинка за кольором волосся, але будьте певні, що в душі - так. Вона справжня білявка, ментальна - за тим як думає, що говорить, як пише і вчиняє. Так що нехай вас це не вводить в оману.

Дещо з цитат потенційної кандидатки - окрім того, що вірянки московського патріархату, так ще й палкої прихильниці так званої ідеї слов'янської єдності України з Росією, а тому підкреслено двомовної:

«Лидер Радикальной Партии, народный депутат Олег Ляшко, который завоевал абсолютное большинство на своем мажоритарном округе в Черниговской области, уже разработал тактику и стратегию победы на довыборах 15 декабря».

«Борьба на этих пяти округах будет не жизнь, а на смерть. Пока наш лидер принял решение о том, что я пойду на Шевченковском округе в городе Киеве».

"Сюди йде не тільки Пилипишин та Шлапак, а й товстосум Трет'яков. «Свобода» виставляє все того ж Левченка».

«Завжди знала Олега Тягнибока як принципову, ідеологічну людину, хай і не таку радикальну у своїх принципах, як я».

«Я живу в Киеве с 15 января 2013 года. И я четко понимаю: киевляне раскусили и тех, и других. Ненависть к власти понятна. А вот так называемая оппозиция, которая сейчас окопалась в Верховной Раде, киевлян просто продала и показала свою неспособность заставить власть провести киевские выборы вовремя».

«Я з бідної родини. Були часи, коли навчаючись в університеті, я їла самі яблука. Але жодного разу я не зрадила своїх принципів. Я втрачала посади, відмовлялася від хабарів та подачок влади, нещадно критикувала олігархів і навіть голодувала до втрати свідомості, захищаючи свої принципи».

«Саме через мої життєві принципи і неспроможність чоловіків зносити мою постійну боротьбу з системою влади, яка знищує мою країну, я сама виховую двох маленьких дітей».

Читай також:

У депутатки-вірянки московського патріархату - манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Помічниця Ляшка готує позов на «Українську правду». "Радикалівці" не сподобалося, як написали про її кар'єру та вагітність

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з'їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду