Шилова образилась на Соню Кошкіну і назвала її "тьотєй Сонєй"

Шилова образилась на Соню Кошкіну і назвала її "тьотєй Сонєй"

"Привет, Соня!" - пише помічниця-консультантка Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, депутат Дніпропетровської  облради, кандидат в народні депутати від РПЛ по 223-ому виборчому округу в Шевченківському район
Шилова образилась на Соню Кошкіну і назвала її "тьотєй Сонєй"
27 Жов 2013
0
3382

"Привет, Соня! - пише помічниця-консультантка Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, депутат Дніпропетровської  облради, кандидат в народні депутати від "радикалів" по 223-ому виборчому округу в Шевченківському районі Києва, головред газети "Правий берег"  Вікторія Шилова. -

Прочла твои отзывы обо мне. Я всегда думала, что ты - человек, который зрит в корень. Но когда я увидела заказные публикации обо мне на «Левом береге», то поняла, что руки у тебя связаны, и ты вынуждена отрабатывать деньги.

Когда меня уволили из областного совета за то, что я посмела противоречить массовому убийству жителей Днепропетровской области под видом так называемой жуткой «медицинской реформы», и когда на меня обрушилась вся репрессивная машина административного ресурса и Партии регионов - что-то ты, тетя Соня, стеснительно промолчала. А вот когда тебе нужна была помощь, чтобы  попасть в областной совет на заседания в 2006 году, ты подошла именно ко мне, и именно я тебя провела, помогая тебе как журналист - журналисту.

А по поводу листовок скажу тебе следующее. Люди, которые это сделали, сыграли с собой же злую шутку. И лозунг «Я звільню Київ від Партії регіонів!» теперь станет моим официальным предвыборным лозунгом, потому что очень точно отражает мои цели, тактику и стратегию в этой борьбе".

Вочевидь, Шилова вважає, що той випадок - послугу з проведення Кошкіної на засідання в облраду - "тьотя Соня" має відпрацьовувати пожиттєво? Вікторія Віталіївна думала, що цим надійно убезпечить себе від критики з боку журналістки?

Тим часом, беручи участь в програмі "Шустер-live", Олег Ляшко назвав ПР партією бандюганів. "Там всі такі", - сказав він.  Але реагуючи на зауваження ведучого, згодом поправився, що є в "регіонах" і нормальні люди - з числа бюджетників, яким в разі невступу до партії грозили звільненням з роботи.

Цим Ляшко автоматично визнав за ненормальну й навіть бандитку свою кандидатку Вікторію Шилову. Бо на останніх місцевих виборах вона добровільно, без ніякого примусу й тиску вступила в Партію регіонів і в її списку стала депутатом обласної ради. Та й виходити не збиралася, поки не виключили.

Після того встигла побувати в Соцпартії і вже потім прийшла до Ляшка. А до "регіонів" в обларді попереднього скликання була депутатом у фракції "Громада" Павла Лазаренка, куди прийшла після Помаранчевого майдану, на якому підтримала Віктора Ющенка. "По морям, по волнам, нынче здесь - завтра там!".

На зміну "бабі з веслом" прийшла "баба з вилами". Гасло Шилової "Я звільню Київ від Партії регіонів!" - все одно, що "Бждоли проти меду!". Бо в столиці не знають, а в Дніпропетровську пречудово пам'ятають, як Шилова палко агітувала за "регіони", як славословила партію, Януковича, Вілкула і його команду.

Так, потім її "пішли" з ПР, але ментально й ідеологічно вона там лишилася. І головне, що ріднить вірянку московського патріархату Шилову з біло-блакитними - це прихильність до "руского міра" і напрочуд совкове нутро. Ось кого Ляшко пропонує киянам кандидаткою у ВР. Тільки за одне це Ляшка самого треба на вила!

P.S. До речі, в Інтернеті вже з'явився фотоприкол щодо шиловських листівок. Як на мене, дуже влучно:

Читай також:

У депутатки-вірянки московського патріархату - манія сексуального переслідування? Їй здається, що її всі «хочуть», в тому числі я

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Помічниця Ляшка готує позов на «Українську правду». "Радикалівці" не сподобалося, як написали про її кар'єру та вагітність

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з'їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду