Головний редактор "Еспресо.tv" Вадим Денисенко збрехав "Телекритиці"

Головний редактор "Еспресо.tv" Вадим Денисенко збрехав "Телекритиці"

Одне з питань, поставлених мною на чат-конференції, стосувалося проявів очевидного ідіотизму в бігучому рядочку новин.
Головний редактор "Еспресо.tv" Вадим Денисенко збрехав "Телекритиці"
16 Лют 2014
0
5646

Серед питань, які я два дні тому поставив на чат-конференції головному редактору "Еспресо.tv" Вадиму Денисенку, було таке:

- Прошу звернути увагу на рухомий рядок новин «Еспресо TV». По-перше, бувають повідомлення, які там висять цілу добу або навіть дві. Вони давно втратили актуальність або новина отримала продовження чи спростування, але повідомлення продовжують крутитися. По-друге, там забагато помарок, одруківок. По-третє, іноді трапляються повідомлення на зразок «Верховна Рада проголосувала закон». Про який саме йдеться - невідомо. Бувають і ще більші курйози, коли після тексту повідомлення в рухомому рядочку читаємо: «(ФОТО)». Ну приміром, умовно кажучи: «На Грушевського встановили піаніно (ФОТО)». Вочевидь, таке повідомлення - заголовок новини з якогось інформаційного сайту, де слово «(ФОТО)» - цілком доречне. А яке «(фото)» може бути в стрічці новин?

- Дякую, ми зараз саме займаємося тим, щоб виправити ці недоліки, - відповів Денисенко.

Ніфіга ви не займаєтесь! Читаю сьогодні в бігучому рядочку: "Як охороняють житло Пшонки (ФОТОФАКТ)". Яким же придурком треба бути, аби тупо ліпити це в рядочок телевізійних новин. По-перше, - це не новина, а назва фоторепортажу, по-друге, - яке фото може бути в тектстовій стрічці? От не розумію, невже людина, яка це робить, не второпає, що чинить дурість?

Дурість дратує, а очевидна - тим більше. У випадку з "Еспресо" - це очевидна дурість, на яку вказали, і яку пообіцяли виправити. В результаті - все лишилося, як і було. То що ж потрібно, аби цієї дурні нарешті не стало? Спалити перед офісом інтернет-каналу контейнер шин?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 022
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 089
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 948
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду