Ігор Коломойський: "*б твою мать!". Про футбол і не тільки

Ігор Коломойський: "*б твою мать!". Про футбол і не тільки

Так голова Дніпропетровської ОДА прокоментував один з епізодів недільного матчу "Дніпро" - "Динамо" (Київ).
Ігор Коломойський: "*б твою мать!". Про футбол і не тільки
31 Бер 2014
0
1062

Так голова Дніпропетровської ОДА відреагував на один з гострих епізодів недільного матчу "Дніпро" - "Динамо" (Київ). Саме в цей момент Коломойського у V.I.P-ложі "Дніпро - Арени" під час трансляції поєдинку на "2+2" вихопила камера, наїхавши крупним планом. Сакраментальна фраза читалася на його губах так само чітко, як і "х*йня" на вустах Тигіпка на з'їзді партії регіонів.

В принципі, "*б твою мать" зпересердя на трибунах стадіона - не страшно. Якби не операторський наїзд, ніхто б і не дізнався. Гірше, коли хто кому "п*д*р*с" прямим текстом чути в ефірі через шумові мікрофони, встановлені біля кромки поля - як від футболістів, так і від головних тренерів команд.

Єдине, що хотілося б побажати, аби те ж саме Ігор Валерійович сказав своїм на "2+2". Переконаний, цих трьох слів від нього цілком вистачило б, аби на каналі припинили показувати фільми про російський спецназ. "Зелені чоловічки"  окупували ефір "2+2", як наш Крим. Невже Коломойському таке може бути до вподоби? От не вірю. То нехай їм позвонить і від імені всіх глядачів вправить мізки!

За це всі були б тільки вдячні. В тому числі й вболівальники - і "Дніпра", і "Динамо" - що протягом матчу в єдиному пориві декілька разів співали гімн України (досі це було притаманно лише "Львів - Арені") та гучно скандували патріотичні гасла. А перед поєдинком, з національними прапорами та клубною символікою пройшли до стадіону  центральними вулицями Дніпропетровська маршем єдності.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 042
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 218
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 107
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 666
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 973
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 578
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду