КНУКіМ Михайла Поплавського – осідок сепаратизму? У виші «страшенного українця» журналістику викладає посібниця терористів

КНУКіМ Михайла Поплавського – осідок сепаратизму? У виші «страшенного українця» журналістику викладає посібниця терористів

Старший викладач кафедри тележурналістики Інституту кіно і телебачення КНУКіМ організовує в Києві рух на захист і підтримку терористів.
КНУКіМ Михайла Поплавського – осідок сепаратизму? У виші «страшенного українця» журналістику викладає посібниця терористів
22 Черв 2014
0
3025

Лише вчора писав про показаний на 5 каналі фільм «Українська мрія Михайла Поплавського». «Співочого ректора», який сидів під портертом януковича, подавали як невтомного борця за українську ідею в культурі і мистецтві, щирого патріота, котрий просуває український національний проект. Очолюваний ним університет порівнювали з українським Гарвардом. «Я - націоналіст в хорошому розумінні цього слова», - казав про себе Поплавський. Доцент кафедри тележурналістики Інституту кіно і телебачення КНУКіМ, телеакадемік Микола Вересень назвав його «страшенним українцем», який «весь з України зроблений».

І от сьогодні читаю в блозі Олексія Братущака на УП:

«Отже, 22 червня збираються у пам'ятника афганцям біля Києво-Печерської Лаври. Назва акції "Київ проти війни". Для розуміння: проти війни, яку "київська хунта веде на Сході".

Почав шукати організаторів цієї акції. Серед них Вікторія Шилова. Гугл нагадав: це стара знайома Олега Ляшка. Вона була цілим заступником голови партії Ляшка. До того - регіоналка та соціалістка.

Кияни про неї дізналися наприкінці 2013-го року, коли "жінка з косою" балотувалася у депутати у 223 окрузі.

Невдовзі Ляшко та Шилова розсварилися. Нетрадиційна політична орієнтація жінки стала не до вподоби нетрадиційно орієнтованим політикам)

Тепер Шилова вважає себе членкінею Правою соціалістичною партією (це щось на зразок Старого Нового року), отримує від ВК-друзів подарунки у вигляді колорадських стрічок та продовжує "радикальні" виступи проти "київської хунти".

У неділю мій друг зі своїми побратимами можуть розжитися щонайменше десятьма тисячами доларів (якщо акція "Сдай сепаратиста" ще триває). Але цей допис має іншу мету.

Уже невдовзі третій за рейтингом політик країни (офіційні данні ЦВК за результатами президентських виборів) піде на парламентські вибори. Не виключено, що у списку будуть чергові потенційні сепаратисти. Подібні особи можуть бути у списках і інших політичних партій. Перша їхня ознака - зміна політичної орієнтації. У народі про таких кажуть "простітушки".



Тож на майбутнє: жодного голосу простітушкам та їхнім партіям. Сьогодні вони фотографуються у вишиванках, а завтра виявляються вовками в овечих шкурах. Тобто сепаратистами-терористами у вишиванках».

Окрім всього, "корінна киянка" з Новомосковська Дніпропетровської області, затята антимайданівка Вікторія Шилова, яка проливала сльози за безневинним "беркутом" і організувала групу підтримки спецназівським головорізам, працює старшим викладачем на кафедрі тележурналістики Інституту кіно і телебачення КНУКіМ. Тобто є колежанкою Миколи Вересня. До речі, йому там нічим не смердить? І як пояснити те, що у виші такого «страшенного», за характеристикою телеакадеміка, «українця» Михайла Поплавського, дисципліни викладають посібники терористів?

1451274.jpg?v=635390448101133456

Олег Ляшко зі своїм батальйоном полюбляє робити рейди на Донбас, під час яких виловлює путінських найманців з ДНР і ЛНР. Може завітав би до КНУКіМ і розібрався б зі своєю бойовою "подругою"? Ляшко, заарештуй Шилову! А за потреби - застосуй вила!

Читай також:

"Ляшко вигнав Шилову з РПЛ! Каже, що за зраду"

"На кафедрі тележурналістики КНУКіМ хочуть позбавити ліцензії 5 канал. За підбурювання до громадянської війни"

"Шок! Ворог української преси-2009, "радикалівка" Шилова викладає в Києві журналістику"

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній"

"Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?"

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва"

"Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів"

"Олег Ляшко: вила на шило?"

"Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з'їхала з глузду». А сама Шилова?"

"Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"..."

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду