Відчувший себе українцем Девід Духовни тепер рекламує Росію

Відчувший себе українцем Девід Духовни тепер рекламує Росію

Зірка "Секретних матеріалів" знялася в пронизаній російським патріотизмом рекламі сибірського пива.
Відчувший себе українцем Девід Духовни тепер рекламує Росію
28 Лип 2014
0
2102

Як відомо, ЄвроМайдан надихнув зірку "Секретних матеріалів" Девіда Духовни визнати себе українцем, про що він у квітні сповістив світ у своєму твітері:

"Я виріс, вважаючи себе росіянином. Але тільки зараз збагнув, що завжди був українцем. Ніколи не пізно змінюватися".

Нині ж кіноактор знявся у ролику, де рекламує російське пиво. При цьому в тексті, який він виголошує на відео, говорить про Росію як країну, звідки походить його рід і розмірковує, як би склалося його життя, якби він був росіянином.

"Це країна, де я народився і виріс. Але є інша країна, звідки родом мій дідусь. Іноді я замислююсь... А що, якби все склалося інакше. А що, якби я народився в Росії".

У відеоряді, який супроводжується оркестрованою версією "Звезда по имени солнце" - типові замальовки російського життя. Духовни уявляє себе балетмейстером, російським актором, хокеїстом, гітаристом "Машины времени", космонавтом.

Дэвид Духовны снялся в рекламе

Зокрема, читає рядки з вірша "Родное" Владіміра Орлова на пробах до фільму "Брат" (де американці, до речі, на переконання головного героя стрічки, - "говно"), ходить по полях, блукає тайгою, плаває на криголамі, катається на УАЗі.

"Якби я був росіянином, мені було б, чим пишатися", - говорить Девід Духовни у пронизаному російським патріотизмом ролику. "Вам есть чем гордиться", - звертається він російською.

А як щодо реклами "ДНР"/"ЛНР", Девіде? Або "Буку", з якого російські терористи збили малайзійіський "Боїнг"? Точний постріл забрав життя відразу 298 людей. Хіба не привід для тосту й гордості? За Росію та її зброю, за путіна, гіркіна, безлера... За тих, що кожного дня вбивають українців, одним з яких ти себе усвідомив.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду