На "Інтері" одужавший Шуфрич пропіарився на смерті волонтера

На "Інтері" одужавший Шуфрич пропіарився на смерті волонтера

У понеділок, 13 жовтня, в "Подробицях" розповіли про вбивство у Жовтих Водах, що на Дніпропетровщині, депутата райради з Кіровоградської області.
На "Інтері" одужавший Шуфрич пропіарився на смерті волонтера
13 Жов 2014
0
1060

У вечірніх "Подробицях" на "Інтері" розповіли про вбивство у Жовтих Водах, що на Дніпропетровщині, депутата райради з Кіровоградської області Івана Великого. Це був фермер-"УДАРівець", який активно допомагав бійцям АТО. Зокрема, зібрав на потреби української армії понад мільйон гривень.

На тлі розповіді про вбитого в кадрі несподівано з'явився кандидат від "опозиціного блоку" Нестор Шуфрич. Вже без пов'язки на оці, з якою регіонал ходив після зустрічі в Одесі з небайдужими до його персони городянами.

З таким самим блиском в обох очах, як і до травми, Шуфрич вимагав ретельного розслідування злочину. Якщо ж влада не розкриє вбивство, значить це вона винна у скоєному - заявив політик.

"Кореспондент "Подробиць" Наталія Грищенко: Громкое убийство шокировало и оппозиционеров, они требуют немедленного расследования по горячим следам.

"Убийство Ивана Великого не может нас оставить равнодушными, независимо от того, какие политические взгляды он отстаивал, факт его убийства должен быть расследован, и виновные должны быть наказаны. Если власть не сможет это сделать - значит в его убийстве виновата она. Другого здесь быть не может", - считает Нестор Шуфрич из "Оппозиционного блока".

Питання: а хіба одіозний регіонал - це та особа, без якої не можна обійтися в репортажі про вбивство депутата від УДАРу? Чому і на яких підставах слово з приводу цього інциденту було надане саме Шуфричу? Чи була ще якась причина, окрім піару "опозиційного блоку" та його конкретного представника? Наскільки етичним виглядає піар, який фактично був зроблений на смерті людини?

В цьому ж сюжеті Шуфрич так само засвітився у кадрах, присвячених сьомій річниці вибуху газу в дніпропетровській багатоповерхівці.      

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 095
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 956
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду