Однією з найнагальніших проблем України росіянин Євген Кисельов вважає... україноцентризм

Однією з найнагальніших проблем України росіянин Євген Кисельов вважає... україноцентризм

Про це він сказав в програмі Наталії Влащенко "Люди. Hard tаlk" на каналі "112 Україна".
Однією з найнагальніших проблем України росіянин Євген Кисельов вважає... україноцентризм
15 Лист 2014
0
1127

У суботу, 15 листопада, в ефірі передачі "Люди. Hard tаlk" з Наталією Влащенко на каналі "112 Україна"російський тележурналіст Євген Кисельов відповідаючи на бліц-запитання ведучої, "які три найбільші проблеми України?", разом з відсутністю політичної волі на проведення реформ і корупцією, назвав україноцентризм.

Евгений Киселев:

Тобто, за думкою Кисельова ми, українці, занадто патріотичні, надмірно прихильні своїй Батьківщині. Іншими словами, треба бути меншими українцями, ніж ми є. Це мені нагадало фразу з фільму "Хоробре серце". Англійський король-завойовник Едуард І Довгоногий, говорячи про Шотландію, поремствував, що там "забагато шотландців".

Боевой волк короля Averrones

Читай також:

У День незрячої людини Євген Кисельов образив незрячого слухача, відповідаючи на критичне запитання щодо "Великої політики"

Матвій Ганапольський наполягає, що порівнював українців з нацистами правильно. Євген Кисельов підтримав колегу

Дивитися «Черное зеркало» - себе не поважати

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 096
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 958
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду