Як Розинська зі Збітнєвим вечеряла

Як Розинська зі Збітнєвим вечеряла

Ввечері в ресторані «Танукі» ваша Дуся натрапила на Наталі Розинську. Телеведуча вечеряла зі статним красивим чоловіком. Невже час барона пройшов? Як я не намагалася, не змогла згадати, де я бачила цього мужчину. Пара вела дружню бесіду, він пил
Як Розинська зі Збітнєвим вечеряла
Як Розинська зі Збітнєвим вечеряла
3 Черв 2009
0
13972

Ввечері в ресторані «Танукі» ваша Дуся натрапила на Наталі Розинську. Телеведуча вечеряла зі статним красивим чоловіком. Невже час барона пройшов? Як я не намагалася, не змогла згадати, де я бачила цього мужчину. Пара вела дружню бесіду, він пильно дивився Наталі в очі й все щось розповідав їй. Розинська пила вино, а її візаві - водичку.

Я подзвонила до Наталії, щоби розпитати про, як я подумала, нового кавалера. Вона відповіла, що це просто друг.

- Немає тут ніякої таємниці, - сказала Розинська. - Це мій давній друг, пан Юрій Збітнєв. Ця людина є лідером партії «Нова сила». Мені надзвичайно близькі всі ідеї, які він висловлює.

- З якої нагоди ви зустрічалися?

- Ми просто давно не бачилися. В Києві було багато подій. Мені дуже приємно, що мене щодня запрошують на різноманітні громадські заходи, деколи, навіть, на громадсько-політичні. Я вже дійшла до того, що по три рази на день відвідую різноманітні заходи. Але це не заважає мені працювати. Бог дає мені силу і здоров'я, тому я встигаю робити все. Нам з Юрієм було про що поговорити.

- Ходять чутки, що ви передумали виходити заміж за барона. Це правда?

- Справа в тому, що зараз у нас достатньо складні стосунки. Він представник іншої країни, іншої нації. Ви знаєте, в кожних стосунках буває криза. Я би сказала, що зараз у наших стосунках криза. Я, чесно кажучи, наскільки зайнята собою, своєю кар'єрою, що я поки що вирішила зробити паузу у наших стосунках. Як казала Скарлет у фільмі «Віднесені вітром»: «Я подумаю про це завтра, інакше я зійду з розуму». Я хочу вирішити для себе, яким шляхом мені зараз йти. Тому питання про заміжжя висить у повітрі.

- Ви думаєте, що заміжжя перешкодить вам зробити кар'єру?

- Ви розумієте, я, на відміну від більшості жінок, не ставлю собі за ціль вдало вийти заміж. Як більшість людей хочуть вийти заміж за заможного чоловіка, а краще - за олігарха. Для мене це не є пріоритетом. Тому що я забезпечена жінка. Я не ставлю собі за мету здобути статус завдяки чоловікові. Я хочу досягнути цього сама, бути певною одиницею суспільства, статусною одиницею суспільства і все роблю для цього. Тому питання заміжжя для мене не є таким актуальним, гострим, заради якого я можу піти на все, покинути все. На сьогоднішній момент питання моєї особистої кар'єри, особистої свободи, свободи духу, свободи волі, свободи пересування, свободи дій - є найголовнішим у моєму житті.

- Що в бароні вас привабило?

- Ця людина мене взагалі вразила. Це прекрасний чоловік, інтелігентний, розумний, освічений, вихований, делікатний. Таких чоловіків в Україні мало. Він, насправді, мрія кожної жінки. Бездоганний смак, бездоганне почуття гумору. Він сам по собі є унікальним. У Парижі ми з ним ходили в оперу і насолоджувалися музикою.

- Я чула, що вас нагороджують.

- Профспілки України нагороджують мене та Михаїла Палюгу - це наш оператор - напередодні Дня журналіста іменними годинниками та ще іншими відзнаками. Цінно те, що у телекомпанії працює близько півтори тисячі людей чи, може, більше. Я маю на увазі журналістів. І дуже приємно, що телекомпанія консолідовано прийняла рішення про те, щоби кращим журналістом визнати мене і саме мене делегувати на здобуття нагороди від профспілок. Профспілки й телекомпанії стоять трішечки по різні сторони. Але приємно, що моя персона стала консолідуючою. Профспілки повністю погодилися з моєю кандидатурою і визнали цей вибір справедливим та чесним. Рейтинги моєї програми зростають. Це говорить про її актуальність і потрібність. Мені приємно, що телекомпанія визнала мене найкращим журналістом. Я думаю, що це справедливий і чесний вибір.

Дуся вітає Наталю з нагородою й сподівається, що криза в її стосунках з бароном пройде.

Дуся.

Фото Яни Новоселової та прес-служби Першого національного

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Моя Муся нашла в «Фейсбуке» классную фотосессию ведущих «Подъема» на Новом канале и, налюбовавшись, стала меня уверять, что между Романом Скрыпиным и Юлией Ковалевой что-то явно есть. Дескать, посмотри, как нежно она его обнимает и губками тянется,
16 Груд 2011 13:41
17 417
ДУСЯ
Ой, девочки, так хочется встретить Новый год на Мальдивах, но, видите ли, как-то стремно лететь на острова с Мусей. Я заметила, что лазурная вода, отменные пляжи и заморские коктейли как ничто иное располагают к эротическим фотосессиям. Только во
11 Груд 2011 11:01
16 404
ДУСЯ
Я уже привыкла, что почти всегда как минимум на одной обложке моих любимых еженедельников красуется президент Янукович. Есть он и в этот раз, но три из пяти журналов «развели свинство», и этот незапланированный флешмоб затмил первое лицо страны.
12 Лист 2011 10:03
6 926
ДУСЯ
Чуть позже я в подробностях расскажу о вчерашнем финале и победителе проекта «Феномен», а пока хочу поделиться занятным видео с эфира. Вместе с Ольгой Поляковой на феноменальном шоу засветился известный телеведущий Савик Шустер, а СТБ укрепил сл
08 Лист 2011 13:09
14 788
ДУСЯ
Ой, девочки, как же мне надоели одни и те же политические физиономии на обложках еженедельников, которые, кроме отвращения, никаких реакций уже не вызывают. Тем временем оторванные от реальности украинцы из года в год уповают на «покращення життя
06 Лист 2011 09:29
5 189
ДУСЯ
Наверное, чтобы мы с Мусей обязательно посмотрели вампирский сериал «Сплит», а заодно запомнили в лицо все руководство телеканала ТЕТ, нам сегодня принесли в конвертике готичненький перекидной календарь. На каждой странице с декабря 2011 года по с
31 Жов 2011 13:28
9 320
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду