Игорь Кондратюк: «Життя після «Україна має талант» є»

Игорь Кондратюк: «Життя після «Україна має талант» є»

Вы, наверное, знаете, что дьявол кроется в деталях. Так вот, во время финального выпуска «Україна має талант ‑ 4» я то и дело наблюдала за «окружающим миром», и моё внимание всё время, не меньше, чем участники, приковывали к себе судьи. Ибо они и
Игорь Кондратюк: «Життя після «Україна має талант» є»
Игорь Кондратюк: «Життя після «Україна має талант» є»
28 Трав 2012
0
5806

Вы, наверное, знаете, что дьявол кроется в деталях. Так вот, во время финального выпуска «Україна має талант ‑ 4» я то и дело наблюдала за «окружающим миром», и моё внимание всё время, не меньше, чем участники, приковывали к себе судьи. Ибо они и были одной из колоритнейших «деталей» шоу.    

Влад Яма очень живо общался с залом, махал руками и вообще походил на обаятельного пингвинёнка.    

Слава Фролова, напротив, была очень сосредоточенной, наверное, потому, что ей постоянно приходилось менять обувь: Слава появилась на эфире в офигенно красивых фиолетовых туфлях на высокой шпильке, но, поскольку это было скорее похоже на обувь для пыток, она переобулась в удобные белые домашние тапочки.      

Но больше всех меня заинтересовал Игорь Кондратюк, нервно подёргивавший левой ногой. Поэтому сразу после завершения эфира я подбежала к Игорю (пока Яма фотографировался со всеми своими родственниками) узнать, каких же впечатлений он набрался. И вот что получилось:    

- Чи справдилися ваші очікування щодо фіналу?  

- Справдилися. Було дуже емоційно, технічно, яскраво в номерах усіх фіналістів. Звичайно, глядачі розставлять свої пріоритети, але, мені здається, все було на найвищому рівні.  

- Може, хтось із учасників вас розчарував?  

- Та ні. Мені шкода, що для Макса Каракуліна життя підкинуло ще одне випробування: стійка похитнулася, чого не повинно було статися, і номер не було закінчено так, як це мало відбутися. А загалом усе вдалося.  

- Ви вже визначили для себе певних фаворитів?  

- Ну, це не секрет, що моїми фаворитами є Настя Шиманська, Едуард Клопот і Workout.  

- А що підказує ваша інтуїція, кого може обрати український народ?  

- У мене немає 100-відсоткової впевненості. На другому сезоні, коли перемагала Олена Ковтун, був упевнений, що має перемогти саме вона. А наступного року, на третіх «Талантах», несподівано для мене переміг Віталій Лузкар, тому я не готовий сказати напевне. Вважаю, що треба ставити на «мою» трійцю.  

- Чи варта участь у цьому шоу таких зусиль, що їх докладають, до прикладу, Макс Каракулін, Андрій Головня і Сергій Шашков? Адже це небезпечно для життя.

- Звичайно, варто. Це ж є певним етапом випробовування на міцність. Щодо ризику для життя... Макс Каракулін би й так тренувався, просто ми б за цим не спостерігали. А так ми побачили справжнього мужнього хлопця, котрий прийшов не для того, щоб виступити перед нами й показати, «от який я нещасний». Він же навпаки демонструє те, чого досяг. Каракулін для багатьох зараз герой номер один, і це дуже важливо.  

- Ви якось відстежуєте долю тих, хто брав участь у попередніх сезонах?  

- Ми стикаємося час від часу на майданчиках України і не лише України. Звісно, спеціально я за ними не стежу, але знаю, що багато хто працює, і працює краще, якісніше і успішніше (якщо говорити про комерцію), ніж до участі в шоу.  

- Тобто життя після «Україна має талант» є?  

- Життя є і воно для декого з учасників точно повертається на краще, для декого так собі, як і в будь-якому шоу. От як в «Євробаченні», наприклад. Після нього хтось іде вгору, хтось залишається на своєму рівні або взагалі забувається народом. Це як і вжитті в цілому.  

- На шоу репрезентовано дуже багато жанрів...  

- Я би сказав, що нереально багато. Розширення шоу за рахунок «Арени» (майданчик для екстремальних виступів. - «Дуся»), та й навіть вулиці, дало можливість для прояву майже будь-яких жанрів. Я навіть жартував, що треба ще поставити басейн і аеродром зі злітною смугою, і тоді можна буде показати все те, що людина може показати в принципі. Отже, ми виступаємо максимально репрезентативно, такої можливості немає в жодній країні світу...  

- А чи могли б ви брати участь у схожому шоу? Витримали б конкуренцію?  

- Розумієте, тепер, у свої «молоді літа», вже не можу. А якби я був юнаком, школярем чи студентом, я не виключаю, що ми б зорієнтувалися і показали таке...  

- Який би талант ви представляли?  

- Гм... співочий. У нас був студентський театр естрадних мініатюр, ми самі писали пісні. Думаю, щось би ми змогли. Принаймні, гідно представити фізиків київського Університету ім. Шевченка тих років.    

Хотя ничего шокирующего и скандального я не услышала, но пообщаться с самым строгим судьей шоу было приятно. Тем более, наши вкусы в чём-то совпадают.       

Ваша Муся

Текст: Анастасия Билякова-Бельская

Фото: Павел Довгань

 

 

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 525
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 650
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 549
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 716
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
9 005
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду