Участники «Шаленого весілля» жестоко отомстили ведущему «Интера» (ФОТО)

Участники «Шаленого весілля» жестоко отомстили ведущему «Интера» (ФОТО)

Год назад 3-G репортер проекта «Голос країни» Никита Добрынин на всю страну сделал предложение своей возлюбленной Евгении. Девушка не устояла перед харизмой, фирменной прической молодого человека и согласилась разделить с ним невзгоды, радости и… э
Участники «Шаленого весілля» жестоко отомстили ведущему «Интера» (ФОТО)
Участники «Шаленого весілля» жестоко отомстили ведущему «Интера» (ФОТО)
29 Серп 2013
0
7214

Год назад 3-G репортер проекта «Голос країни» Никита Добрынин на всю страну сделал предложение своей возлюбленной Евгении. Девушка не устояла перед харизмой, фирменной прической молодого человека и согласилась разделить с ним невзгоды, радости и… эфиры.

Вы знаете, что Никита стал ведущим шоу «Шалене весілля» на «Интере», в котором герои чрезвычайно необычно и даже экстремально проводят свои свадьбы. Так вот. На протяжении всего сезона Добрынин со стороны наблюдал за тем, как мучаются участники, и не подозревал, что однажды ему придется побывать в их шкуре.

Да, вы все правильно поняли: Никита и его жена Евгения стали героями финального эпизода первого сезона «Шаленого весілля».

О том, почему семье с возрастом в один год разрешили участвовать в шоу молодоженов, и какие испытания им подготовили, мне рассказал сам Никита.

- Кому належить ідея зняти тебе із дружиною у «Шаленому весіллі»?

- Узагалі ініціатором була Женя. Вона дивилася шоу і сказала, що насправді було би непогано, якби і ми там з'явилися. Але ж весілля у нас було аж рік тому... Тож я вирішив, що це було би нечесно, адже пари, які з'являються у нас у програмі, справді одружуються саме у день зйомок. Це реальні люди, реальні гості, реальне шоу. Після слів дружини я подумав, що і справді було б чудово виграти весільну подорож і взагалі розважитися, незважаючи на те, що деякі випробування на нашому проекті доволі складні. Але ту розмову ми забули. Однак нещодавно постало питання красивого завершення першого сезону «Шаленого весілля». Я згадав слова дружини. І продюсери програми вирішили, що було би непогано відзначити нашу річницю по-особливому: не просто так у ресторані посидіти, а відірватись у програмі.

- На вихідних відбувалися зйомки фінального випуску. Розкажи, як вони проходили.

- Це була, мабуть, одна з найстрашніших програм сезону. Фішка в тому, що майже кожна пара, яка брала участь у нашому шоу, вигадувала якесь завдання для нас. Екс-учасники, здається, пропонували нам ті випробування, які у свій час були найскладнішими для них. Словом, усі завдання модернізували й наказали нам випробувати на собі.

- Тобто колишні герої вирішили помститися?

- Так, бо в попередніх програмах я вигадував завдання, пропонував їх виконати й спокійно собі спостерігав за нареченими, а тут довелося спробувати самому. Завдання були дуже небезпечні. Я за всю програму випробував, мабуть, усе, чого боюся. Моя дружина так само. Спочатку нам дали по двісті гривень і відрядили на секонд-хенд вибирати одяг. Після цього ми подумали, що далі буде вже щось легеньке. Ми планували, уявляли, але не здогадувалися, що нам доведеться піднятися на дах готелю «Либідь», що на площі Перемоги. Це десь 20-й поверх! На нас одягнули спеціальне спорядження, і ми, переступивши поріг на даху, дивлячись на всі клумби центру міста, спустилися по стіні зі швабрами й відрами, які до нас причепили. А все для того, щоби вимити металеву жінку-барельєф! Отож ми висіли на висоті 20-го поверху і драїли барельєф на готелі.

- Доки висіли, не пошкодували, що погодилися?

- Я не міг шкодувати, бо розумів, що це зйомки, до того ж моєї програми. Тож насамперед я думав про те, що потрібно все відзняти. Хоча реально дуже хвилювався! У мене просто все переверталося всередині. Я дивувався, що Женя боялася значно менше. Мені було страшніше. Вона жартувала, співала, ми з нею перемовлялися... Я вже помив частину барельєфа і хотів спускатися, а вона продовжила його чистити. Мені здалося, ніби вона щодня о сьомій ранку, мов на роботу, приїжджає туди мити барельєф! Це було для неї звично. І взагалі я подумав, що Олександр Попов повинен потиснути нам руки. Ми віддраїли барельєф, який до нас, судячи з бруду, що там був, ніхто не мив. От тепер, коли люди проїжджатимуть повз готель, нехай знають, що то ми його натерли до блиску.    

- Але, я так розумію, що то був тільки початок...

- У нас було три етапи випробувань. В одному з них нам довелося стрибнути з мосту. Насправді це тривало всього десять секунд, але було вкрай складно! Доки летів, я згадав усі слова, які знав.

- А Женя всі випробування спокійно сприймала?

- Напевно, стрибок із мосту був страшним для нас обох. Тривалий час ми стояли на спеціальній дошці за мостом і слухали інструктаж. Уяви, ти стоїш над прірвою, під тобою Дніпро. І все! Ти дивишся на все це, і хвилювання додається все більше. І чим довше стоїш, тим відчутніша паніка. Я до останнього вагався: стрибати чи не стрибати.

- А міг би не стрибнути?

- В принципі, я міг відмовитися, як і всі інші учасники нашого шоу. Якщо вони не виконують завдання, то позбуваються подарунків за відповідний етап квесту. Пара, яка нам це вигадала, іранець Педро та українка Ксюша, не пройшла це випробування. Чоловік не стрибнув. Він лишився на мосту, а його дружина взяла й полетіла вниз. От вони й вирішили відігратися на нас із Женею. Нам говорили, якщо не хочете, можете не стрибати, мовляв, добре подумайте. Але ми вирішили таки зробити це. А якщо вирішили, то разом до кінця.

- Що ви з Женею отримали від участі в шоу?

- Ми любимо подорожувати, ми любимо шопінг, любимо щось нове для себе відкривати, ми займаємося спортом, але не екстримом. Тобто ми не катаємося на вейкборді, не стрибаємо з парашутом. Нам це просто не до душі. А тут ми реально щось про себе нове дізналися в плані розваг. Поза програмою я навряд чи поїхав би стрибати з мосту. Мені здається, це просто ідіотизм: платити гроші за те, щоби ризикнути своїм життям. Я би на це більше ніколи не погодився! Але є речі, які ми з Женею повторили би. Крім того, ми потоваришували зі спеціалістами-екстремалами, які нас інструктували, й, звісно, збагатилися ідеями щодо того, як проводити вихідні.

- Завдання для інших учасників вигадували редактори чи ти теж генерував ідеї?

- Ми разом збираємося і вмикаємо свою божевільну фантазію. Усі завдання, хоч і складні, але безпечні для життя. Щоразу, коли ми готуємо непросте випробування, то пересвідчуємося, чи не постраждають герої під час його виконання. На собі все перевіряє група «Шаленого весілля», спеціалісти, які цим займаються.

- Ти радив би друзям брати участь у твоєму шоу?

- Я би радив своїм друзям, але точно не всім. «Шаленому весіллю» потрібні люди, які готові ризикувати... У нас у шоу були пари доволі спокійні і точно не екстремали. Після того, як вони пройшли випробування, я уже по-іншому на них дивлюся, та й вони якось інакше поводяться. Краще як на мене. Наші герої стали більш енергійними і веселими. Після участі в шоу багато пар пишуть, що не пошкодували, погодившись знятися в проекті, попри те, що було дуже складно і довелось подолати багато фобій, адже це реально пам'ять на все життя. Мені здається, це головне. Ми хочемо, щоб визначний день закарбувався не просто весіллям і червоною датою в календарі, а якимись пригодами і фотографіями, екстремальним весільним альбомом...


- У вас із дружиною тепер теж є альбом від «Шаленого весілля»?

- Так, нам подарували цей альбом із фотографіями, з усіма нашими досягненнями.    

- Яка винагорода була на кону?

- Фінальний подарунок - це весільна подорож. А отримали ми її чи ні, глядачі дізнаються зовсім скоро.

- Коли чекати на найекстремальніший випуск за участю Добриніних?

- Ця програма має вийти у вересні.

- Чи плануєте ви другий сезон «Шаленого весілля»?

- Я сподіваюся, що в нас вистачить ідей, а також пар, які захочуть прийти в шоу. Тоді все буде.

Мы с Катасоновой-младшей уверены, что добровольцы найдутся! Иначе нам самим придется идти под венец. А что? Шоу ведь должно продолжаться!

Дуся

Текст: Римма Канивец

Фото: Павел Довгань, facebook.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 524
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 650
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 549
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 715
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
9 005
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду