Фреймут рассказала о круглосуточной охране, сотрудничестве с Ефросининой и сложных отношениях с дочерью (ФОТО)

Фреймут рассказала о круглосуточной охране, сотрудничестве с Ефросининой и сложных отношениях с дочерью (ФОТО)

  Я вам рассказывала, что Ольга Фреймут и Арам Мнацаканов стали ведущими шоу «Війна світів» на Новом канале. О том, как друг в друге обожают эти двое, я расскажу вам в репортаже с презентации проекта, а пока предлагаю узнать подробности нового се
Фреймут рассказала о круглосуточной охране, сотрудничестве с Ефросининой и сложных отношениях с дочерью (ФОТО)
Фреймут рассказала о круглосуточной охране, сотрудничестве с Ефросининой и сложных отношениях с дочерью (ФОТО)
6 Вер 2013
0
12622

Я вам рассказывала, что Ольга Фреймут и Арам Мнацаканов стали ведущими шоу «Війна світів» на Новом канале. О том, как друг в друге обожают эти двое, я расскажу в репортаже с презентации проекта, а пока предлагаю узнать подробности нового сезона «Ревизора» и того, зачем Фреймут понадобилась круглосуточная охрана.

- Ви вели передачі з Олександром Педаном, із Сергієм Притулою, тепер з Арамом Мнацакановим. Вам комфортніше в кадрі самій чи все-таки в парі?

- Чесно, люблю бути в кадрі сама, тому що мені ніхто не заважає, ніхто не перебиває, але я люблю сильне плече. От зараз я розслабляюся. Це проект-відпочинок. Так дивно, що не треба бігти, мерзнути, не треба недосипати. Це якийсь такий проект, де ти вже в статусі, тоді як «Ревізор» - це важка робота, де я вдягаюся зранку, приходжу ввечері, як комбайнер, додому втомлена, падаю і сплю. Це розкіш бути поруч з Арамом.

- Чи погодилися би ви вести програму з жінкою? До прикладу, з Єфросиніною?

- Могла би запросто. Ми думали з Машею про дует. І навіть була спроба в "Шоумаsтгоуон", але вона ні до чого не призвела. Маша дуже самодостатня, так само, як і я. Мені здається, що глядачеві цього не потрібно. Це ніби їсти тірамісу й закушувати його наполеоном. Вас же знудить. А нащо це вам? Тому ми з Машею дві такі дуже солодкі (я не хочу казати гіркі) історії. Це занадто.

- В минулому сезоні «Ревізора» ви тішили глядача поїздками за кордон. Чим дивуватимете наступної весни?

- Буде закордон. Але трошки інший. Ми вже зняли перших п'ять програм у Криму. Ви не уявляєте, як це круто! Якщо динамічним вважався третій сезон, то четвертий просто дах зносить. Від сюжетів, від людей, від подій. Ми зі знімальною групою просто плакали від того, які люди хороші. Це настільки класно! Плюс у нас буде постшоу.

- У сімферопольській піцерії зявилася табличка-знак «Ревізору вхід заборонено». З якими новими засобами боротьби з «Ревізором» ви зіткнулися під час знімання четвертого сезону?

- Насправді найгірше те, що тепер нас усі чекають. Вони хочуть, щоб ми зайшли. Навіть ті бідолахи, які щойно розклали парасольку й поставили пластмасові меблі. У нас тепер проблема, що нас усюди хочуть бачити. Якщо раніше нас не пускали, то тепер прагнуть зустрічі. Я весь час думаю, і дівчатка в моїй команді думають. Чи цікаво буде глядачу. Цікаво! Тому що там уже без скандалу ми знаходимо цікаві речі. Більше ніхто мене бити не буде, тому що в мене тепер є персональний охоронець. Цього разу до мене вночі приходили люди в готельний номер. Уявіть, хотіли вночі витягнути з готельного номера, щоб запропонувати хабар. Іноді за мною стежать машинами. Тому зараз я постійно захищена.

- А давно у вас є охоронець? Бо шеф-редактор «Ревізора» Анна Жижа  запевняла мене, що ви нізащо не погодитеся на охорону.

- Я відмовлялася від охорони. Але до того, як у кафе «Хрещатик» мене жбурнули головою об підлогу! Я справді впала, бо в мене були високі підбори, і мені було не так боляче фізично (незважаючи на синець), як було неприємно морально. Після того мій бойфренд сказав: «Досить, у тебе буде охорона». І в мене охорона є.

- У фінансовому плані, який проект для вас вигідніший: «Ревізор» чи «Війна світів»?

- У мене є загальна зарплата, яка охоплює проекти, які я веду на Новому каналі. Я дуже високооплачувана ведуча. Я зараз стою й думаю: «Боже, це я, Оля з Роздолу, стільки заробляю?..»

- У «Війні світів» вам доводитиметься виганяти героїв, які вам полюбилися, які стали близькими. Чи доводилося вам у реальному житті позбуватися таких людей?

- Я позбулася всіх випадкових людей із мого життя. Це люди з минулого. Якісь псевдодрузі. Тобто це були люди, яких я без докору сумління, як старі мешти, повикидала. Я так роблю щодня. От недавно дзвонить моя колежанка й дає трубку якомусь ресторатору, і він каже: «Приїдь у мій ресторан». Як вона могла?! Після цього я вже з нею не спілкуюся.

- Розкажіть про свій образ у своєму новому проекті.

- Частину мого власного гардеробу я закуповувала в Мюнхені. Щойно звідти прилетіла валіза, яку я загубила, до речі. Я закупила колекцію частково "Філіп Плейн", "Дольче Габана" і "Прада". І це глядач побачить. Це те, що буде в кадрі. Буде дуже дороге взуття на мені. Оце "Ів Сен Лоран", а ще буде "Шанель" і "Прада". Не тому, що я хочу повипендрюватися, а тому, що це для мене подія. І в цьому проекті я буду одягнута в найкращому. У мене новий стиліст Артем Клімчук. Це чоловік. Бо, як сказала Коко Шанель: «Якщо хочеш стати посміховиськом, то довірся жінці. Якщо ти хочеш подобатися, то хай твоїм стилем займається чоловік».

- Шоу знімається на кораблі. По палубі ви ганятимете на підборах?

- Щойно я була в кедах. Це я на прес-конференцію взула високі підбори "ів-сен-лоранівські", але до цього і взагалі в програмі я на палубі буду в кедах. Буду виглядати, як жіночка-денді, яка заплуталася в ХХI столітті. Але в ресторан я ходитиму в сукнях. Це буде красиво, і я сподіваюся, що не поправлюся, бо поруч зі мною Арам. І його су-шеф Володік. Уже сьогодні у мене в гримерці купа фруктів, шоколаду з Барселони, кави. Я розумію, що хлопчики дбають. Але ж так можна й фігуру втратити... А взагалі в мене буде два образи: кежуальний і нарядний. Це я сама вирішила, і Артем мене в цьому підтримав.

Я черпала натхнення в Арама. Думаю, що він так молодо виглядає?! Мужчині 50 років! Дивлюся, а на ньому футболка, кеди, джинси. Я ж теж хочу молодою!.. Будуть кеди, джинси, футболки, сорочки, будуть шкіряні куртки, легкі жакети, хвостики. Це я зараз так вирядилася, бо ви до мене прийшли.

- Підбори якої висоти ви вважаєте найкомфортнішими?

- 12 см - це мій максимум. Я не люблю лабутени, взувши які, головою люстри збиваєш. Хоча ми зі Златою в цьому розійшлися. Бо вона в магазині принесла лабутени й каже, що це найкращі туфлі в світі, й просить, щоб я їй купила. А вони ж блищать, як шапка у Вєрки Сердючки. А дочка сказала: «Мамочко, коли я виросту, то буду їх носити». Вона абсолютно критикує мене. Вона живе в протилежному світі. Їй не подобається мій стиль, так само, як і мені її. Такі у нас стосунки.

- А вашу симпатію до Арама донька схвалює?

- Я на Златі перевіряю людей. Якщо вони їй не подобаються, то я з ними прощаюся. Фотографію Арама донька виставила на своїй сторінці у соціальній мережі. Він ходив разом із нею до музею людського тіла. Мій бойфренд, до речі, теж дружить з Арамом. У нас узагалі спільне життя поза кадром. Моя Злата взагалі не любить моїх чоловіків, і Арам чи не єдиний мужчина, якого моя донька рада бачити у нас вдома.

Дуся

Текст: Римма Канивец

Фото: Максим Лисовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 531
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 655
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 556
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 723
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
9 012
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду