Участница «Голосу країни» рассказала о тренерстве Вакарчука и отношениях с Меладзе

Участница «Голосу країни» рассказала о тренерстве Вакарчука и отношениях с Меладзе

 Пару дней назад Свтослав Вакарчук дал придворительное соглашение на участие в шоу «Голосу країни». Видеть его в качестве тренера жаждут не только зрители «1+1», но и участница первого сезона шоу Тоня Матвиенко. Собственно, об этом, об отношениях
Участница «Голосу країни» рассказала о тренерстве Вакарчука и отношениях с Меладзе
Участница «Голосу країни» рассказала о тренерстве Вакарчука и отношениях с Меладзе
20 Груд 2013
0
6461

Кілька днів тому Святослав Вакарчук дав попередню згоду щодо участі в шоу «Голос країни» («1+1»). Бачити його у червоному кріслі наставника хочуть не тільки глядачі каналу, які активно голосували за його кандидатуру, але й учасниця першого сезона проекту Тоня Матвієнко. Власне, про своє ставлення до "океанівця", а також про теплі стосунки з екс-наставницею Русланою і музичним продюсером Костянтином Меладзе співачка розповіла вашій Мусі під час презентації новорічної комедії «Полярний рейс».    

- Тоню, свята уже на носі. Як ви плануєте відзначати?

- Я буду працювати на свято. Співатиму.

А потім дозволите собі кілька днів відпочинку?

- Я за своє життя стільки відгуляла Нових років, що для мене це не є чимось незвичайним. Я або працюю, або з друзями, тобто завжди з близькими людьми. Цього року я буду далеко від дому, попрацюю і піду спати, а потім буде Різдво.

Що ви хочете отримати на Новий рік?

- Якийсь сюрприз. Не люблю замовляти подарунків.

А чи бажаєте щось нематеріальне?

- Ну я би не хотіла говорити мрію всій країні. Я думаю, мене пробачать. Так, я хочу. Нематеріальне.

А донька ваша що побажала?

- У листопаді у неї був день народження, і вона отримала те, що хотіла. Ще вона мріє про новий компютер, але я думаю, що це занадто дорогий подарунок. Вона хоче "Мак", але під ялинку його не отримає. Я навіть не говоритиму з нею про це (сміється).

Ви, як завжди, прийшли з Арсеном Мирзояном. Ви тільки з ним так тісно спілкуєтеся?

- Ні, ще з Гордієнко Наташею.. З Ваською... Боже, як його прізвище? Арсене, як прізвище хлопця, що був зі мною в команді, ну, того, що із Запоріжжя?

Арсен: Вася Логай.

Матвієнко: Так, Логай! Як я могла забути?! Ще з Владиславом Ситником перетиналися. Але вже давно його не бачила. Інколи на концертах із Ганзерою зустрічаюся.

Чи будете ви стежити за новим сезоном «Голосу країни»?

- Ні.

Чому?

- У мене в принципі немає часу. Якщо буде нагода десь у готелі, то подивлюся. От якби вони щось нове придумували. А то оці стандартні ходи... Мені це вже нецікаво. А якщо буде щось, то гляну. Інколи трапляється, що знайомі говорять: «А ти чула Катю Іванову?». От тоді я починаю моніторити й обовязково дивлюся.

- А як вам нові тренери?

- От це цікаво! Я думаю, що сезон виграє завдяки оновленому складу наставників. Буде нова думка. Тим паче двоє зірок із Росії. Я дуже хочу подивитися, як вони ставляться до наших пісень, нашої творчості і культури.

- А до кого із них ви би хотіли потрапити?

- До Вакарчука (сміється).

- Його участь у шоу залежить від ситуації в країні. Він ще може відмовитися. А в кого, крім нього, ви хотіли би вчитися?

- Тільки у Вакарчука. Він випустив прекрасний альбом, люди просять, щоб він повернувся у шоу! До «Голосу країни» Славко був не дуже доступним для народу. Він гарно оцінює! Та мені взагалі подобається, як він обирає таланти.

Краще, ніж ваша екс-наставниця Руслана? До речі, ви спілкуєтеся з нею?

- Спілкуюся. У мене теж був хороший тренер! Вона дуже допомогла мені під час проекту. Морально. Взагалі на «Голосі» я вперше була так близько до зірок.

А зараз стали далі?

- Зараз я сама уже майже стала зірочкою. А тоді це все було неймовірно. Коли до кімнати заходив Костя Меладзе, мені відбирало мову. Настільки я його боялася! У гарному сенсі цього слова. До моєї участі в програмі він був недосяжним для мене. А на шоу я стала його, так би мовити, улюбленицею. Він дуже за мене переживав. Це був шок! Я щиро вдячна усім тим людям, які в мене повірили. Завдяки їм я знаю, що я красива, талановита і дуже гарна співачка.

Дехто говорить, що талант-шоу в якомусь сенсі зламало їм життя. У вас особисто не лишилося негативного осаду?

- Мені проект дав дуже щасливий квиток у життя. Мій голос потрібен людям, я бачу, як вони реагують на моїх виступах. Зачить, я повинна була стати співачкою! Зізнаюся, що раніше я сумнівалася. А вони допомогли мені зрозуміти своє призначення. Моя головна справа на землі – це спів.

До речі, коли я востаннє спілкувалася з Русланою щодо тренерства в «Голосі», вона розповідала, що дуже пишається вами і вашим вокалом.

- Вона бачить, як я зараз рухаюся. Я стараюся. І вона, мабуть, радіє, що недарма тоді "получила" за те, що не повернулася до мене першого разу. 

Муся

Фото: Максим Лисовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 528
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 653
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 553
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 721
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
9 008
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду