Победитель «Голосу країни-4» Игорь Грохоцкий: «Без Вакарчука я не прошёл бы «слепые прослушивания»

Победитель «Голосу країни-4» Игорь Грохоцкий: «Без Вакарчука я не прошёл бы «слепые прослушивания»

Он с первых нот покорил одного из самых переборчивых тренеров «Голосу країни» («1+1»). Он этап за этапом обходил конкурентов, поражая умением самосовершенствоваться. Он попал в суперфинал и победил. Тысячи девчонок из Украины (и не только) с нес
Победитель «Голосу країни-4» Игорь Грохоцкий: «Без Вакарчука я не прошёл бы «слепые прослушивания»
Победитель «Голосу країни-4» Игорь Грохоцкий: «Без Вакарчука я не прошёл бы «слепые прослушивания»
16 Черв 2014
0
9895

Он с первых нот покорил одного из самых переборчивых тренеров «Голосу країни» («1+1»). Он этап за этапом обходил конкурентов, поражая умением самосовершенствоваться. Он попал в суперфинал и победил. Тысячи девчонок из Украины (и не только) с нескрываемым интересом следят за ним и обсуждают возможный роман с Дариной Кирилко (тоже участница «Голосу»). А он всё никак не поверит, что стал лучшим голосом страны и что сбылась его мечта. Игорь Грохоцкий - в прошлом подающий надежды футболист, красавчик с украинской душой, совсем недавно стал победителем шоу «Голос країни-4», а вслед за тем выступил на одной сцене со своим тренером и наставником Святославом Вакарчуком.
Казалось бы, всё даётся Игорю легко и быстро, тут недалеко до вспышки звезды во лбу. Однако он остаётся собой, проявляет какую-то удивительную наивность и скромность и признаётся, что очень много трудился ради своей цели. Мы с Дусей решили поболтать с новым «Голосом» Украины и выяснить, какой же он на самом деле.

Вся команда Вакарчука поддерживала Игоря в футболках "Динамо"


- Ігорю, ти відчуваєш уже, що переміг? Прокинувся наступного після фіналу дня і зрозумів, що щось змінилося?

- Прокинувся і відчув, що проект скінчився, позаду ця сцена, ці ліхтарі, цей мандраж, репетиції, тренери та їхні слова... Але починається зовсім інше життя - сподіваюся, як артиста. Хочу бути хорошою бойовою одиницею в сенсі музики, робити щось нове в Україні.

- Як твої близькі відреагували на перемогу? Святослав Вакарчук уже дав настанови у життя?

- Привітали, сказали, що пишаються мною. Молодший брат дуже зрадів. Після фіналу ми сім'єю поїхали до рідних. Слава сказав мені відпочити та охолонути, а більш детально ми поговоримо через деякий час. Я й досі не вірю, що він запросив мене виступити разом на концерті «Океану Ельзи» у Харкові. Я про таке і мріяти не міг, це було фантастично!

Игорь с семьей (в синем - младший брат)

- Під час усього конкурсу часто виникали суперечки з тренером?

- Суперечок не було. Просто деколи виходило щось, деколи - ні. Святослав підказував мені, що і як краще робити. Пісні для кожного виступу він підбирав дуже прискіпливо.

- Як думаєш, чому Вакарчук настільки повірив у тебе?

- Це потрібно запитувати у нього. Я вважаю, що я дуже старався і віддавався на повну, намагався проявити себе з найкращого боку.

- Після перемоги ти заявив, що «перемогла пісня, перемогла команда». Ти і в житті такий скромний?

- Ну, я ж правду сказав)

- Коли ти пройшов «сліпі» прослуховування, робив якісь ставки? До якого етапу пройдеш?

- Перемога була в думках, але я не робив ставок, просто чесно готувався до кожного етапу.

- Кого вважав основними суперниками? Із інших команд та з власної?

- Мені всі голоси з нашої команди сподобалися, всі дуже різні. Найбільше мене вразив вокал Каті Назименко - в неї був дуже сильний, потужний голос. Серед учасників інших команд також багато сильних. Наприклад, Вагіф Нагієв, Святослав Рибіков (він чудовий музикант та має особливий тембр). Оля Мельник та Оля Жмуріна - дуже сильні учасниці. Марлен Карімов - чудовий вокаліст, який може мати майбутнє у нашій країні.

- У Святослава Вакарчука є серйозне підґрунтя (кандидат фізико-математичних наук). Якби кар'єра не склалася, у крайньому випадку він завжди міг би стати фізиком. Чи плануєш ти здобувати «серйозну» професію?

- Звісно, я планую здобути вищу освіту. Зараз у мене неповна вища - цієї весни отримав диплом реабілітолога. Планую вступати цього року до магістратури.

- В одному з інтерв'ю для телеканалу «1+1» ти казав, що хочеш робити якісну музику, навіть мало заробляючи. Ти вважаєш, це реально? Як збираєшся утримувати сім'ю?

- Головне - робити чесну музику, від душі. Тоді і люди віритимуть, слухатимуть, і заробіток якийсь буде. Насправді мені зараз найбільше хочеться відчути, що я можу робити музику.

- Якби була можливість, з ким із тренерів хотів би записати дует?

- Звісно, зі Святославом Вакарчуком.

Игорь выступает вместе со Славой на концерте "Океана Эльзы" в Харькове. Фото: Виктория Квитка

- А з учасників?

- Із Брією Блессінг. Вона талановита, вона круто робить свою музику, має свого слухача. А ще в неї дуже чесна і відкрита душа - а це найголовніша в музиці. Думаю, у нас міг би вийти вдалий дует. Я хотів заспівати з Брією ще на «Боях», проте добре, що так не сталося, бо тоді хтось з нас мав би вилетіти.

Грохоцкий и Блессинг заметно сдружились на "Голосе"

- Ти вважаєш, що Україна ще не готова до такої музики, яку робить Muse, але хочеш робити щось схоже?

- Я не вважаю, що Україна не готова, навпаки - Україна чекає на таку музику. Музику, яка заворожує, захоплює, торкає слухача. Потрібно намагатися ламати систему та робити щось нове.

- Шоу-бізнес достатньо жорстокий. Ти готовий заради власної мети підлаштуватися під його вимоги?

- Я не знаю, чи він жорстокий. Якщо виникатимуть конфліктні ситуації, зможу відповісти. Поки що такого не було.

- Виробив для себе якийсь «антидот» зіркової хвороби?

- Поки що нічого такого не відчув. На проекті я навпаки подорослішав, став відповідальнішим і більш вимогливим до себе.

- Не було думки до «Голосу» брати участь в якихось інших талант-шоу? Можливо, ти вмієш готувати?

- Думки були, але добре, що потрапив саме на «Голос країни», саме на «Перезавантаження». Адже саме в цей період мені потрібно було перезавантажувати своє життя. Готувати я вмію, не знаю, чи добре, але з душею:)

Я достатньо рано став самостійним. У 10 років, коли почав займатися футболом, поїхав від батьків. Коли грав за одну з одеських команд, жив в Одесі з друзями-спортсменами, тоді і навчився готувати. Можу приготувати борщ, наприклад (усміхається).

- Як складалися стосунки з друзями-знайомими протягом участі у шоу? Були ті, що «відсіялися»?

- Ні, ніхто не відсіявся. Навпаки, після проекту з'явилися ті друзі, з якими давно не спілкувався. Почали мене ще більше підтримувати у моєму прагненні займатися музикою.

- Яка твоя програма-максимум по життю?

Досягати того, чого прагну, шукати в собі щось нове, працювати над собою і щодня ставати кращим, ніж був учора.


Досьє:

Знак зодіаку: Овен
Улюблений колір: Білий
Улюблена книга: Хемінгуей «Старий та море»
Улюблений фільм: «1+1», «Гол»
Улюблена тварина: собака Бігль
Ідеал жіночої зовнішності: немає, головне внутрішня краса та щирість
Продовж фразу «Якби не Святослав Вакарчук...»: все закінчилося б для мене ще на сліпих прослуховуваннях...

Мы с Дусей искренне болели за Игоря ещё во время проекта. Так что желаем ему удачи и возможностей достичь музыкальных высот. Всё-таки, как ни крути, в Украине без помощи сильных мира сего тяжело пробиться на сцену. Как думаете, справится?

Ваша Муся

Фото: пресс-служба телеканала «1+1»

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 539
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 667
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 568
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 757
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
9 019
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду