Потойбічні сили мочитимуть окупантів у кіно. В серпні у прокат вийде «Конотопська відьма»

Потойбічні сили мочитимуть окупантів у кіно. В серпні у прокат вийде «Конотопська відьма»

Нам обіцяють помсту. Як тут не піти?
Потойбічні сили мочитимуть окупантів у кіно. В серпні у прокат вийде «Конотопська відьма»
Потойбічні сили мочитимуть окупантів у кіно. В серпні у прокат вийде «Конотопська відьма»
29 Трав 2024
0
855

Якщо хтось уже встиг подумати, що це буде якась екранна версія однойменної мегапопулярної вистави Івана Уривського, то ніт. Це чергове творіння від Film.UA. Вони вже давно хвалилися, а зараз надіслали фоточки. Ось, ділимося.

Красиво, не сперечаємося. Або ще таке. 

Сюжет на нас чекає такий:

«Прадавня відьма з Конотопу завдає мученицької смерті загону рашистських окупантів, які вбили її коханого. Охоплена жагою до помсти відьма розпочинає свій кривавий шлях розплати. Кожна наступна смерть жорстокіша за попередню — відьма упивається пекельним болем кривдників, але чи вдасться їй протистояти мороку, що поглинає її, та залишитися на боці світла?»

Щоб закріпити ефект — фотка окупанта, охопленого пекельним болем.

Ох і Film.UА, знають, на що заманити глядачів. У листі попереджають: «Фільм містить сцени насильницької та мученицької смерті окупантів — встигніть насолодитися на великому екрані. Зло буде покарано!». 

Серед акторів ми знайшли Тараса Цимбалюка і дуже радіємо, що він, нарешті, зіграє в кіно, а не лише в серіалах. До цього на великому екрані ми його бачили в «Чорному вороні».

А ще — Івана Шарана. Раніше популярними в кіноспільноті були обговорення, чи нормально погоджуватися нашим акторам грати російських військових. Нормально, погоджуються, і ми в «Антоніні» в цьому аж нічого страшного не бачимо. Дивіться, який Іван Шаран у ролі якогось Бандоса. До речі, форма на ньому — справжня, себто відібрана в росіян.

Цікаво, якими будуть касові збори. Творці явно розраховують на хороший результат: «Фільм створено “найкасовішим” творчим тандемом продюсерки Ірини Костюк та сценариста Ярослава Войцешека, що працювали разом над національним хітом “Мавка. Лісова пісня”, який поставив усі можливі рекорди у прокаті та став найуспішнішим українським фільмом».

Ірина Костюк описує свій проєкт так: «Персонаж, що прийшов до нас зі стародавніх міфів та легенд у сучасне життя, втілює єдине бажання всіх українців сьогодні — затято мститься кривдникам  — та є уособленням праведної люті, яка палає в серцях кожного з нас. “Конотопська відьма” — фільм-терапія наших травм війни, що дає змогу прожити відчуття такої бажаної помсти, втілюючи біль у лють, проте залишає надію на світле майбутнє»

Серед знімальної групи є багато військовослужбовців: сенарист Ярослав Войцешек, художниця з костюмів Ірина iSky (вона дістала трофейну форму росіян), актори Назар Грабар, Олександр Печериця, Володимир Ращук і ведучий Даніель Салем. 

Режисер — Андрій Колесник. 

Нагадаю вам, шановні читачі, що Film.UА збирається подарувати нам цілу лінійку фільмів жаху. І «Конотопська відьма» цю лінійку відкриє. Прокат — з 22 серпня.

А ще в цьому списку жахів буде, приміром, «Морена». Друзі, не передати вам словами, що це за кіно. Повірте, такого ви ще не бачили. Навіщо компанія за нього взялася — мені не дуже зрозуміло, але просто розпирає він бажання побачити реакції глядачів. 

Це типове дійство у форматі «так погано, що аж добре», яке ми в «Антоніні» просто обожнюємо. Фільм покажуть уже дуже скоро на фестивалі «Миколайчук Open», і ми готуємо для вас огляд. Ви офігієте. 

Фото: пресслужба Film.UА

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Додаткові кадри з фільму «Конотопська відьма» відсьогодні можна побачити ще й у кліпі Злати Огнєвіч.
25 Черв 2024 17:00
835
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна вам радить подивитися всі. Коли випаде така нагода.
23 Черв 2024 19:20
1 144
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Успіх водночас прогнозований і неочевидний. Але я вже чекаю, коли цей шедевр випустять у прокат.
23 Черв 2024 19:00
3 131
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки можу вам запропонувати перекази. Але що маємо.
21 Черв 2024 18:30
2 323
Катерина Городнича
«Антоніна»
Цими вихідними в Лондонському кінотеатрі «Prince Charles Cinema» мала відбутися прем'єра першого у світі фільму, сценарій до якого повністю написаний штучним інтелектом. Але ні.
21 Черв 2024 11:30
1 260
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Здавалося б, навіщо їм це? Але насправді все зрозуміло.
18 Черв 2024 18:30
1 126
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду