Міцні сідниці українського телебачення

Міцні сідниці українського телебачення

«Девчонки всегда выбирают меня», - переконливо промовив мені з екрану герой недорогої вітчізняної комедії. Його мексиканської зовнішності і якісного гелю для волосся, за задумом режисера, було достатньо для підкорення наївного жіночого сер
Міцні сідниці українського телебачення
Міцні сідниці українського телебачення
15 Квіт 2008
0
24599

«Девчонки всегда выбирают меня», - переконливо промовив мені з екрану герой недорогої вітчізняної комедії. Його мексиканської зовнішності і якісного гелю для волосся, за задумом режисера, було достатньо для підкорення наївного жіночого серця. Бо, якщо уявити, що в наших жіночих серцях є своя пошукова система Google, то найчастіше там мало б набиратися слово «мачо». Вочевидь.

А телевізійні мачо? На кого мені, дівчині, що полюбляє смикатися по курилках телеканалів, пускати слину в моменти нападу несподіваної грайливості? Де вони, герої в шкіряних куртках і залізних мотомонстрах під міцними сідницями? На жаль, їх небагато, і всі вони воюють з криміналом в українському ефірі. І за певними ознаками я класифікую їх, як «мачо»!

 

Мачо №1 – Костянтин Стогній («Надзвичайні новини», ICTV).

Його спеціалізація вузька, але вкрай важлива у справі боротьби зі злочинним світом. Відчувається, що Костянтин – мачо, яких мало. І лев за знаком зодіаку. Дорогий костюм, мужнє, дещо неголене підборіддя, примружений погляд і завжди легка плейбоївська засмага. Що не кажіть, але, окрім жінок, його програму, напевно вже, дивляться міліціонери, бандити і збоченці. І всі, що найменше, відчувають глибоке задоволення. Костянтин Стогній – справжній полковник. Щоправда, не дуже давно плани нашого мачо сягали інших висот. Погони генерала були від нього на відстані витягнутої руки, аж на тобі - змінився уряд і мрії хороброго героя розчинилися у повітрі. До речі, про героїзм. Не надто добрі, але добре поінформовані язики стверджують, що в операціях МВС сам Стогній участі не брав. Натомість, для своїх теледосліджень за час свого перебування в «органах» позичав матеріали з кримінальних справ, які не розголошувалися ЗМІ, аж поки програма Стогнія не виходила в ефір. Це тому, що мачо – завжди № 1!

Дійшовши висновку, що Стогній для мене недосяжний, я вирішила пошукати ще когось з представників цього виду. І знайшла на НТН у програмі «Речовий доказ».

Мачо №2, Сергій Оратовський, мені дуже імпонує. Носить бакенбарди, не перебірливий в одязі і любить просту селянську їжу. За стійкість перед обличчям моди урочисто нагороджую його ультратонким лезом для гоління та парфумами «Шипр», які, за власним зізнанням, він так щиро любить. Сергію, нагорода чекає Вас в маленькій скринці, яку я особисто охороняю від кримінальних нахилів дрібного журналістського елементу. І чим охороняю! Вам сподобається! Вручення премії відбудеться в інтимній обстановці маленької кав’ярні при запалених свічках. Чекаю пропозицій.

Хоч як мені сподобався Оратовський, але різноманітність ще нікому і ніколи не завадила. Мій Google спрацював, і, навіть не перемикаючи канал, я наштовхнулася відразу на двох представників свого улюбленого виду. «Тіло, знайдене на дивані, належало господареві квартири» - заспокійливо запевнив мене глибокий приємний у всіх відносинах чоловічий барітон.

Мачо №3

Це була програма «Свідок», і її ведучі, Олексій Стеценко і Олександр Бондарчук, які розділили третє місце в конкурсі на звання «мачо» в моєму серці.

Обоє вони завжди наче на поготові замінити Брюса Уіліса на випадок хвороби. Це Антикілер і Саша Бєлий в одній особі, тобто в двох. Хлопці з’являються у телевізорі в светрах, що вигідно підкреслюють їхнє спортивне минуле. Ні, таких м’язів на нашому телебаченні більше немає! Віддаю на відсіч свої довгі червоні нігті! Зінченко з Неліпою до цих хлопців дуже далеко. Велика особиста моя подяка «свідкам» за те, що так яскраво розбавили гомо-метросексуальне середовище наших телеведучих!

 

На закуску у мене Мачо №4 у виконанні Артема Шевченка («Агенти впливу» Інтер).

Чому тільки четверте місце, запитаєте ви. Справа в тому, що Шевченко-Бонд тільки знаходиться в стадії становлення. Але я в нього вірю. Для такої великої птахи бути лише журналістом недостатньо. Артем як і мільйони його колег захотів колись сісти у кадр. На відміну від мільйонів, йому це вдалося, хоч далеко не на першому каналі країни. Голова нахилена вбік, пронизливий погляд і удар на кожному слові! Так, Артем Шевченко любить фільми про супергероїв. Він і сам претендує на цю роль, бо ніколи не зраджує друзів-гардемаринів. Прийшовши на Тоніс з паном Княжицьким, він і пішов з ним! Молодець! За міцність горішків Дуся цілує вас, Артеме!

(фото Яни Новосьолової, Сергія Бечко, ntn.tv та flicr.com)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 473
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 371
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 304
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 172
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду