Багатоверстатниці ефіру

Багатоверстатниці ефіру

Вашу Дусю давно цікавило, куди діваються випускники Інституту культури імені Августа-Михайла Поплавського. Де ті сотні дівчат, котрі щороку випускаються з дикторського факультету? Йдуть вони у масажистки до свого ректора чи по закінченні навчання
Багатоверстатниці ефіру
Багатоверстатниці ефіру
19 Трав 2008
0
6351

Вашу Дусю давно цікавило, куди діваються випускники Інституту культури імені Августа-Михайла Поплавського. Де ті сотні дівчат, котрі щороку випускаються з дикторського факультету? Йдуть вони у масажистки до свого ректора чи по закінченні навчання їдуть назад по рідних селах, мені невідомо. Але фактом залишається те, що вітчизняний телевізор вдовольняється колишніми журналістами або ж моделями та співачками. Останні блимають до вашої Дусі з кожного каналу. Тому я і вирішила розібратися, хто саме забирає у поплавських професіоналів хліб, зіркових коханців та одяг зі стразами, нахабно сівши у кадр. Хто вони, зірки-універсали, які танцюють і співають, а потім – хоп! – і стають ведучими екрану? А часом пишуть автобіографічні книжки, тому що 24-річним артисткам завжди є що передати людству у спадок.

Багатоверстатниця №1 – Тіна Кароль

«Супер! Клас!» – безупинно повторювала ця красуня танцювальним парам у перших «Танцях із зірками». Тіночка просто не знала, як ще можна щось назвати, коли тобі це щось подобається. У другому ж сезоні програми словниковий запас співачки збільшився рівно на цілу мову. Вона могла навіть жартувати, кокетувати і ставити провокативні питання. Ось як важливо приділяти увагу вдосконаленню співочих кадрів країни.

По останній моді «Великих українців» Дуся буде виступати в якості адвоката для своїх фавориток. Як адвокат Тіни я хочу підкреслити її неймовірну витримку та працьовитість. Тіна випустила вже кілька альбомів і книжку казок, в якій місце наймудрішої героїні відвела Аллі Борисівні. І справді, кращого прикладу мудрості та досвіду для українських дітей не підбереш.

Універсальна зірка №2 – Наталя Могилевська

Цій жінці я просто аплодую. Досягти таких успіхів завдяки природному нахабству – це неабиякий талант. Випускниця естрадно-циркового училища, Могила (справжнє прізвище) стала найгарнішою жінкою України, продюсером юних талантів, ведучою і суддею на багатьох розважальних програмах нашого ТБ. На її користь (це я як адвокат говорю) – хіт «Ла-ла-ла», засмаглі стрункі ноги, працьовитість і відсутність комплексів. А на совісті її (Дуся – прокурор) зірковість Козловського. Це Україна їй навряд чи пробачить.

Багатоверстатниця №3 – Надія Мейхер

Ваша Дуся – фанат Надії. Саме вона колись привернула увагу народу до «Віа Гри» своїми формами. Цей багаж вона принесла до шоу-бізнесу із стриптизу. Зараз Надя полюбляє окуляри і недолюблює зухвалий одяг. Мейхер добре вчиться. Не минуло і двох років у ефірі, як її українська вже не лякає російською промовою, а спів із майже неіснуючого перетворився в оперний. Як адвокат Надії скажу, що на неї приємно дивитися, чим би дівчина не займалася, а це означає, що вона створена для телебачення.

Багатоверстатниця №4 Інна Цимбалюк

Модель, Міс Україна, ведуча! Першим помітив потенціал цієї милої дівчини з Чернівців ще Андрій Слободян за часів перебування на ТОНІСі. Однак, потрактувавши її цілий місяць (не подумайте поганого), керівництво каналу тоді чомусь передумало. А дарма! Пізніше красуня встигла завоювати почесний титул і навіть домоглася ведення прогнозу погоди. Останній раз її було помічено у компанії з Валідом Арфушем у програмі «Міс СНГ». Вона вже не ніяковіє, тримається упевнено і на правах Наомі Кемпбелл дає поради юним моделям-мрійницям. І ще кажуть, Інна досі не має жодних симптомів зіркових вірусів (мої адвокатські надбання). Моє прокурорське завдання – наголосити на тому, що нічого помітного на ТБ Цимбалюк так і не здійснила, хоча таблоїди вже не вміщують у себе всю інформацію про тусовки за участю Інни. І, все одно, її обличчя не стало символом хоча би чогось (цікавого, поганого чи хорошого), як, наприклад, обличчя Влади Кєрдіної-Литовченко-Сало. Це я вам як прокурор заявляю.

Багатоверстатниці №5 і №6 – сестри Завальські, більш відомі як дует «Алібі»

Ні, ці дівчата на телебаченні не випадково. Колись дітьми вони вже працювали на каналі УТ1, а зараз майже живуть на М1, проте, яка різниця. Тут теж можна з інтонаціями працівниць РАГСу зачитувати підводки до сюжетів. А головне, Аня та Аліна Завальські розказують нам про емансипованих жінок, яким самостійно вдалося досягти успіху. Без зіркових батьків(!) та коханців. Ось так! І ще вони є зразком здоров’я і показником того, якими вправними і гарними стають люди, якщо харчуються в їхній піцерії. А щоб вам краще жувалося, зі стін піцерії на вас знову дивитиметься чарівний дует.

Дуся радить не зупинятися на досягнутому усім цим надуспішним жінкам. У найкращих гламурно-глазурованих традиціях пора вже розповсюдити себе на парфуми власного імені, а потім зняти сльозливий фільм «Женщина, которая поет, ведет и танцует». Наступним кроком слід написати автобіографічну книгу. А то якось несолідно.

Чекаю з нетерпінням і потаємною заздрістю!

(фото Дмитра Стойкова, Олени Старостенко, Яни Новосьолової)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 473
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 370
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 303
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 172
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду