Людмила Ободзинская – певица или психолог?

Людмила Ободзинская – певица или психолог?

Пресс-релиз о «Горькой правде» выдал Дусе скупую, не скрашенную вкусными деталями, информацию. Мол, некая Людмила Ободзинская – психолог и хороший человек, разберется в ваших личных проблемах и поможет их решить. Смотрите с такого-то числа на
Людмила Ободзинская – певица или психолог?
Людмила Ободзинская – певица или психолог?
4 Вер 2008
0
9424

Пресс-релиз о «Горькой правде» выдал Дусе скупую, не скрашенную вкусными деталями, информацию. Мол, некая Людмила Ободзинская – психолог и хороший человек, разберется в ваших личных проблемах и поможет их решить. Смотрите с такого-то числа на таком-то канале.

Поковырявшись в дружественной «Детектор медіа», сообщающей приблизительно то же, я нарыла в язвительных, как обычно, комментариях, что Ободзинская никакая не психолог, а трясет сиськами на корпоративах, поет и танцует.

Так кто же она, эта женщина, с добротной украинской фигурой и лицом, вызывающим ассоциации с юностью Ольги Герасимьюк?

Оказалось, что Людмила прошла кастинг психологов вместе с остальными претендентами на эту роль и победила.

У неё два образования – Ободзинская - профессиональная актриса и профессиональный психолог. Как певица поет народные песни и даже является автором своего сольного проекта и по совместительству продюсером. Именно в качестве солистки своего творческого коллектива она и трясёт чем-то на корпоративах, да так, что запоминается людям надолго.

Как психолог Людмила работает в Центре психологической реабилитации женщин. Она сама пережила какую-то глубокую психологическую травму, так что, судя по всему, знает о существовании проблем не понаслышке. Потыкав пальчиками по клавиатуре, ваша Дуся нашла и сайт Людмилы. Тут можно познакомиться с ее творчеством из 8 песен, почитать историю жизни (примечательно, что родилась она в березовой роще), посмотреть видео 2008 года с какого-то концерта в городе Южный и фотки. А вот некоторые из них:

Но, больше всего вашу Дусю порадовал райдер, оригинал которого приведен без правок:

Битовий райдер артиста

І. Переїзд артиста із Києва в місто проведення, концерту і назад до Києва може бути літаком (2 квитки) і 9 (квитків) фірмовим потягом. Переїзд артиста між вокзалом, готелем, місцем проведення виступу влаштовує організатор!

Колективу необхідно:

автобус типу „Ікарус”

сучасний легковий автомобіль для артиста, який за ним закріплюється на весь час перебування в даному місці.

ІІ. Готель.

Для проживання артисту надають комфортабельний номер у престижному готелі міста (люкс або півлюкс).

Одномісний номер, поруч з номером артиста (директор, адміністратор).

9 одномісних, або (4- двомісні + 1 одномісний для колективу).

У всіх номерах має бути душ з гарячою водою, туалет.

Готельні карточки повинні бути заповнені заздалегідь. Колективу при заселенні видаються ключі, а директору видаеться перелік номерів, які займає даний колектив.

У всіх номерах обов’язково має бути мінеральна вода.

У номері артиста повинні бути фрукти, мінеральна вода без газів (4 літри), чай зелений, шоколад чорний, мед, кава мелена, бутерброди з сиром та м’ясом, велика кружка для артиста.

ІІІ. Харчування.

Харчування 3 раза на добу.

Сніданок - по приїзду.

Обід – перед репетицією.

Вечеря – після концерту!!!

Колектив має знаходиться на площадці на площадці виступу за 3 години до початку концерту.

ІV. Гримерки.

Дві гримерки:

У гримерці для артиста повинно бути: кава, чай, цукор, лимон, вода, ел. чайник, розетка 220 В., велике дзеркало з освітленням, , 2 стільця, вішалка для костюмів, гладильна дошка, праска.

У гримерці колективу повинно бути: 9 стільців, розетки 220В., гладильна дошка, праска, велике дзеркало, вода мінеральна, вішалки для костюмів.

V. Виплата гонорару:

Гонорар за виступ виплачується директору, а бо іншій довіреній людині, 50% - предоплата в Київі, інші 50% - після виступу коллектива.

VI. Відміна концерту:

У випадку відміни концерту з причин, які не стосуються артиста і його колективу передплата не повертається.

VII. Додаткові умови:

Організатор має забезпечити безпеку артиста і повний захист інструментів, костюмів, реквізиту на весь час проведення виступу.

Технічні вимоги

Надати час репетицій для артиста і колективу не пізніше, ніж за 4 години до запуску глядачів в зал.

Забезпечити звукоусилітельную апаратуру і сценічне світло згідно з технічним рейдером "ВИКОНАВЦЯ". На репетиції обов'язково повинні знаходитися місцевий звукорежисер і художник по світлу.

Всі питання і проблеми, пов'язані з установкою апаратури вирішуються шляхом попередніх переговорів з директором колективу.

Запрошуюча сторона, забезпечує необхідний комплект звукового устаткування з розрахунку 5кВт на 1000 глядачів в залі, 20 кВт в Палаці Спорту, 50 кВт на відкритій площі (на повітрі),трі лінії моніторів (по 2 монітори в кожній з ліній), потужність кожного монітора від 200 до250 Вт, кулісні простріли окремий AUX з розрахунку на 5 метрів передньої лінії сцени 0,5 кВт на одній стороні. Все 4 лінії моніторингу мають окремий еквалайзер на кожну лінію.

У комплект наданого устаткування повинні входити дві обробки голосу (Hall і Delay на двох незалежних AUX) типа "LEXICON", "YAMAHA" або не гірше, два динамічні мікрофони SHURE SM 58 або краще, п'ять конденсаторних мікрофону типа: Rode 3 або подібний, але не нижче класом.

Мікрофон для соліста надається перед саудчеком звукорежисером колектіва, надати необхідні входу для мережевого і лінійного підключення мікрофону ( радіосистема SHURE uc4-ua) Мінідиск програвач (два), акустика фірм типа: JBL, ELEKTROVOICE, TURBOSOUND; пульт типа SOUNDCRAFT, MАikie Експлуатація устаткування виробництва СНД виключається, інакше концерт може бути скасований на місці.

Мікшерський пульт повинен знаходитися в глядацькому залі, в зоні прямої чутності обох каналів порталів і прямої видимості і огляду всієї сцени.

Всі шнури мають бути протягнуті в обхід робочої поверхні сцени (там, де рухаються соліст і dance-група), шнури не повинні проходіть в безпосередній близькості від балету і заважати їх руху по сцені.

Порталы должны находиться на одной линии по краям сцены или чуть впереди, относительно центральной основной робочей точкт солиста на аванссцене, но никак не в глубине сцены.

На початок репетиції тобто за 3 години до початку концерту, вся апаратура має бути розставлена і налагоджена, звукотехнічеськой групою, що надає апарат.

Всі питання, связиниє з тех.сложностямі або неможливістю надання того або іншого устаткування, указаного в тих. райдере або заміною обородованія указаних в райдере фірм виробників на інших обговорюються із звукорежисером колективу 8-050-538-61-52, 8-067-956-91-66.

Судя по райдеру, Людмила действительно женщина опытная и пожившая. Поэтому. Не бойтесь – доверьте ей свои психологические проблемы – порешает однозначно.

А о передаче мы с вами сможем судить очень скоро.

А вот фотографии со съемок «Горькой правды»:

По материалам ТРК «Украина»

Фото с сайта Людмилы Ободзинской и с film.ua

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 473
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 370
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 301
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 171
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду