Повернення Залізного кулака

Повернення Залізного кулака

Спортивний світ чекав цієї події із завмиранням серця. Повернення на боксерський ринг легендарного українського чемпіона Віталія Кличка відбудеться 11 жовтня. Пряма трансляція найочікуванішого і, за прогнозами спортивних експертів, найвидовищно
Повернення Залізного кулака
Повернення Залізного кулака
16 Вер 2008
0
3654

Спортивний світ чекав цієї події із завмиранням серця. Повернення на боксерський ринг легендарного українського чемпіона Віталія Кличка відбудеться 11 жовтня. Пряма трансляція найочікуванішого і, за прогнозами спортивних експертів, найвидовищного боксерського двобою останнього часу відбудеться на телеканалі «Інтер». Зустріч двох найпотужніших нокаутерів сучасності – українського Доктора Залізний кулак і нігерійського Нічного кошмару – не залишить байдужими навіть людей, далеких від спорту.

Віталій Кличко, що має прізвисько Доктор Залізний кулак (35 перемог, із них 34 нокаути), налаштований провести динамічний бій та випромінює впевненість у власних силах. «Двобій із Семюелем Пітером завершиться достроково, – дає прогноз Віталій. – Коли на рингу зустрічаються два нокаутери, шанси на те, що результат поєдинку вирішуватиметься за кількістю очок, є мінімальними. Тому суддям навряд чи доведеться займатися підрахунками».

Нігерієць Семюель Пітер (30-1-0, 23 нокаути), на прізвисько Нічний кошмар – за оцінками експертів, наймайстерніший нокаутер сучасності та дуже небезпечний суперник. Чемпіонське звання у суперважкій вазі та 30 перемог говорять самі за себе. До переліку переможених ним суперників входять такі відомі у професійному боксі спортсмени, як Олег Маскаєв та Джаміль Макклайн. 100% перемог Пітера порушує лише одна поразка, проте вона пов’язана також із прізвищем Кличка. Саме молодший брат Віталія – Володимир – у жовтні 2005 року змусив Семюеля Пітера відчути гіркоту поразки. Цей бій був одним із найважчих поєдинків Кличка-молодшого. Хтозна, чи не планує Пітер вендети? Він також має перевагу над суперником – оскільки вже загартований у бою із братом. Тому Віталію потрібно неабияк підготуватися та вести поєдинок дуже виважено.

Результат сенсаційного двобою також дасть відповідь на запитання:

Яким буде повернення Віталія Кличка на ринг? Адже шанувальники боксу зі всього світу із нетерпінням чекають повернення Доктора Залізний кулак – людини, що зійшла із боксерського Олімпу непереможною – Чемпіона світу (за версією WBC).

«Я не володію даними статистики, якою мене лякають, що, мовляв, великий відсоток боксерів, що довгий час були відсутніми на рингу, потерпіли поразку. Проте я знаю багато прикладів, коли після тривалої перерви спортсмени виходили в ринг та перемагали. Мене не було лише три роки. Я у прекрасній формі та переконаний, що для цього поєдинку мені не потрібні навіть «тренувальні» бої», – коментує Віталій Кличко.

Чи здійсниться мрія братів? Клички наголошують на своїй меті – вписати нову сторінку в історію світового боксу та зібрати усі чемпіонські пояси під знаменами Кличків. Ще ніколи брати не були одночасно Чемпіонами світу в усіх престижних версіях. Своєю нещодавньою перемогою Володимир наблизив братів до поставленої цілі, тепер настала черга Віталія.

11 жовтня 2008 року у Берліні на поєдинок сторіччя зберуться гості з усього світу, VIP-сектор «прикрашатимуть» своєю присутністю відомі особистості. Українські ж телеглядачі стануть свідками грандіозного двобою завдяки прямій трансляції поєдинку на каналі «Інтер». Нагадаємо, що показники трансляції минулого поєдинку Володимира Кличка 12 липня цього року були рекордними (рейтинг – 10,9 %, частка – 57,7% за аудиторією 18+, міста 50 тис.+).

За матеріалами піар-служби «Інтера»

Фото - pecmen.blogspot.com

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 484
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 381
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 346
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 191
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду