Ольга Цибульская о Кличко, пингвинах и работе в «Подъеме»

Ольга Цибульская о Кличко, пингвинах и работе в «Подъеме»

С началом каникул в «Подъеме» Нового канала я решила поближе познакомиться с его новыми ведущими - Ольгой Цибульской, Андреем Шабановым и Романом Скрыпиным. На сей раз мой выбор пал на прекрасную представительницу этого трио, теле- и радиоведущую
Ольга Цибульская о Кличко, пингвинах и работе в «Подъеме»
Ольга Цибульская о Кличко, пингвинах и работе в «Подъеме»
17 Лип 2011
0
15592

С началом каникул в «Подъеме» Нового канала я решила поближе познакомиться с его новыми ведущими - Ольгой Цибульской, Андреем Шабановым и Романом Скрыпиным. На сей раз мой выбор пал на прекрасную представительницу этого трио, теле- и радиоведущую Олю. Первая встреча с Цибульской состоялась много лет назад, на Мусином школьном выпускном. Тогда Оля, новоиспеченная победительница первой «Фабрики зірок», в коротеньком платье скакала по сцене красного корпуса КНУ и распевала во все горло украинские народные песни. Сложно было представить, что однажды она окажется в компании шикарных Скрыпина с Шабановым и станет будить всю страну своими задорными шутками. Тем не менее, это случилось.



Я приехала к Цибульской на «Русское радио» в то время как у нее был эфир. Прерывая на короткие паузы наш увлекательный разговор, Оля вещала радиослушателям о параде блондинок и погоде на завтра. Получалось у нее отменно! Интервью мне тоже понравилось, получилась такая себе девичья беседа. Учитывая Олины предпочтения, я как профессиональный журналист перешла на родной украинский:  

Звідки ти? Де пройшло дитинство Олі Цибульської?

- Я західноукраїнська дівчинка, з маленького міста Радивилів. Десять років тому, аж сказати страшно, приїхала до Києва вступати в естрадно-циркову академію, де до недавніх пір викладала вокал. На жаль, від викладацької практики довелось відмовитись, бо з'явився «Підйом» на Новому каналі, і я розставила пріоритети. Розпрощалася зі своїми дітьми, забрала трудову книжку, а потім ще дві години ридала у коридорі. У тих стінах я провела вісім років. У Києві мені дуже комфортно, хоча я багато їздила по світу і жила у Будапешті. Там працювала на телебаченні. Був досвід і можливість залишитись за кордоном, але я, напевно, патріотка - завжди повертаюсь додому.  

Чому ти вирішила піти на першу «Фабрику зірок»? Хотіла прославитись?

- Я не збиралася іти на нашу «Фабрику зірок». Тому що одного разу до нас уже приїжджала російська «Фабрика», кастинг проходив у Домі художника: потрібно було стати біля хрестика на підлозі та попадати у ноти пісні Валерії. Так я пройшла перший тур, у другому щось співала, а у третьому мене запитали, чи є людина, яка готова за мене на проекті заплатити. Я дуже розчарувалась і на українську «Фабрику зірок» іти вже не горіла бажанням. Але одна моя подруга пішла на кастинг і мене змусила. Я приперлась туди без бажання будь-що робити, ненафарбована, із закрученою на голові дулею, в бріджах по коліно, хоча там зазвичай потрібно ніжки і бюст продемонструвати. Отак пройшла перший тур, а там відчула: «прьот дєвочкє», треба йти далі! Мені дуже сподобалося шоу, я побачила, як якісно його робить Новий канал. Тоді я переконалася, що у світі є речі, які робляться не за гроші.  

На «Фабриці» складно було?

- Жити, в принципі, складно. Часто трапляються ситуації та люди, які нас чомусь учать, загартовують. Я адекватна, рано подорослішала. Друзі у мене завжди були старшими на кілька років, тому в одинадцятому класі я знала все! Розуміла, що життя не така класна штука, як його описують. На «Фабриці зірок» я обійшлася без скандалів, люди часто казали, що я нецікава. Я ні з ким не билася, не виливала на голову нікому нічого - просто співала. А де ж кураж? Чому Цибульська нікого не йде розбороняти, якщо сварка? Мене набагато більше цікавили співи, та публіка, що приходила на ефіри, артисти, що приїжджали виступати. Як показав досвід, мій шлях був правильним.  

Обійшлася без скандалів... Але ж була історія кохання з Сашею Бодянським?

- Так, це була історія кохання. З моєї сторони була шалена симпатія, я першою сказала Саші про це. З його сторони це потім переросло у щось більше, тому що він, поїхавши до Москви на концерт Кіркорова, сказав своїй дівчині, що любить мене, і між ними усе скінчено. Одного разу, коли ми виступали разом, під час номеру він узяв мене за руку і запитав: «Цибульська, ти мене любиш?». А мені щось стукнуло по голові, я не зрозуміла до кінця, чи потрібно воно мені. Тому, як кажуть, сєкаса у нас ніякого не було. Були високі почуття, що змушували працювати, писати нові пісні, музику. Коли проект закінчився, у нас виникло багато розбіжностей: хотіли співати різну музику, виступати в різних костюмах. Він собі дозволяв дзвонити іншим дівчатам, купатися в любові фанаток, а мені це не подобалось. Коли ми їздили в тур по Україні з «Фабрикою зірок», то вже сиділи в різних гримерках, а на сцені робили вигляд, що у нас усе добре. А кохання... кохання було справжнім.  

Потім ти почала працювати на Новому каналі у «Кліпсах»...

- «Кліпси» створювались під мене і Сашу Бодянського, типу переможці «Фабрики» вестимуть музичне шоу. Але життя у нас із Сашею не склалося, жити разом не змогли, він поїхав до Москви, а там вирішив, що більше не повернеться. Мені потрібно було раптово виправляти ситуацію, почала співати сольно, записала кілька пісень і сказала, що «Кліпси» без Бодянського існувати не можуть - програму закрили. А потім відбулася «Фабрика-2», усі помітили талановитого Марка Савіна і вирішили нас об'єднати у кадрі. Тим паче, ми з ним разом навчалися, були давно знайомі.  

Що змусило тебе знову йти на «Фабрику. Суперфінал», адже слава вже прийшла?

- Чесно тобі сказати, я не хотіла взагалі. У мене на сцені немає бажання вийти і всіх «порвати». Я хочу людям щось показати, розказати. А на цій «Фабриці» потрібно було боротись. Я вже переможниця, нікому і нічого доказувати не хотіла. Єдине, що мене переконало, і чим мене вмовили продюсери Нового каналу - можливість виступати в прямому ефірі. Таких переживань, емоцій не вистачало. Я розуміла, що конкуренція велика, але я від проекту отримала задоволення. Олена Коляденко, від якої я шаленію, поставила чудові номери. Вона взагалі чи не єдина людина, заради якої я пішла на проект, така талановита і прекрасна! Наприклад, номер «Ноченьки» Тіни Кароль, за який ми з Лєною так боролися, вийшов одним із найкращих, люди потім ще довго мене хвалили, писали позитивні відгуки в інтернеті. Під час виступу я висіла на висоті 12 метрів без страховки на качелі, яку ніяк не могли зафіксувати. Після номеру хлопчик, який тримав згори мої мотузки, сказав: «Я дванадцять років у цирку, але в житті би так не сів. Ти хвора на всю голову». Адреналіну було багато, але та «Ноченька» мені вдалася, бо підходила по внутрішнім переживанням на той час. Через те, що програла, я не засмутилась, адже перемога заключається не у тих трьох хвилинах, коли усі тебе фотографують, а у тому, що трапиться з тобою далі. От я опинилась, наприклад, на «Русском радио», воно того варте. Це ще одна моя сім'я. Сергія Кузіна я взагалі обожнюю і вважаю одним із секс-символів України. Саме таким має бути справжній мужчина: розумним, привабливим і мегасексі. Приходжу на роботу, як на свято.  

Ну а тепер найцікавіше... Як ти пройшла кастинги у «Підйом»? Вони взагалі були?

- Ти зараз будеш сміятися. Про те, що я стала новою ведучою «Підйому», дізналася вночі, а о п'ятій ранку за мною вже заїхав автобус. Одного дня я була на Новому каналі, знімалася для своєї «Зони ночі», мене попросили трохи відволіктись та піти на кастинг «Підйому». Там трактувалися якісь хлопчики, у кадрі потрібна була дівчина. Я сіла, посміялася з ними. Нічого ясно не було, намагалася показати, що можна. Але свою мрію про «Підйом» я засунула далеко за пазуху, ні на що не сподівалась. А потім о дванадцятій ночі дзвінок. Мені наш продюсер каже: «Оля, ти ж знаєш, що завтра у тебе ефір, «Підйом» ведеш». А паралельно когось питає: «А вона що, нічого не знає?..» Отак і почався новий етап у моєму житті.

Зважаючи на те, що ти єдина дівчина у «Підйомі», тебе тепер порівнюють із Олею Фреймут. Кажуть, навіть, що ти намагаєшся їй уподібнюватись...

- Ми в принципі з нею не можемо бути схожими. Єдине, що нас поєднує - це те, що я Оля і вона Оля. А так, вона цікавиться модою, а я купаюсь у музиці. У мене є шалене почуття гумору, самокритичність. Якщо я ржу над собою, то роблю це відверто, самоіронічно. Я не можу бути несправжньою, тому що прокидаюсь о п'ятій ранку. Якщо наші глядачі ще можуть увімкнути зранку телевізор і дивитись його одним оком та паралельно чистити зуби, то я маю бути сповнена енергії. Хоча, відверто кажучи, так само лише прокидаюся з глядачами, п'ю каву. Тому я буду дуже щасливою, якщо у нас із Олею є якась схожість, бо вона стильна штучка. Але будь-який мужчина, що дивиться «Підйом», розуміє, що це не так. 

Ти читаєш, що про тебе пишуть у пресі, інтернеті?

- Так, я дуже добре ставлюся до конструктивної критики. Якщо це якісь поради, важливі моменти - я завжди прислухаюсь. Але якщо у когось просто ПМС чи поганий настрій, то я на такі коментарі уваги не звертаю. В дитинстві у мене був улюблений мультик із такою пісенькою: «Собака бывает кусачей только от жизни собачей», тому я розумію, коли у людей трапляються дні із жахливим настроєм.  

-  Як ти знайшла спільну мову з командою «Підйому»? Я маю на увазі журналістів, редакторів.

-  Мало того що вони вже давно працювали разом, так ще і з Сашею, Сергієм та Олею. Але попри це, вони справжні професіонали, дружна команда. Нас прийняли дуже добре, з розумінням. Я себе комфортно почуваю, зараз, коли почались канікули в «Підйомі», постійно буваю на каналі, обідаємо разом.  

- А з Шабановим та Скрипіним?

- Шабанов ‑ душка, зараз поїхав до Одеси, телефоную йому часто. Збирається їхати в Америку, туди дзвонити не буду, бо дорого. А Скрипін - журналіст із великим досвідом, із ним так само приємно працювати. Зараз ми знайшли золоту середину між нами в ефірі.  

Що робите, коли в ефірі реклама?

- Сміємося, анекдоти травимо, готуємося до продовження ефіру. Часто заходимо на Facebook, дивимось, що про нас пишуть.  

Ти давно працюєш на телебаченні, які курйози траплялися?

- Не те що курйоз, але нещодавно трапився неймовірний випадок, про який усі вже писали - це зустріч із моїм коханням Володимиром Кличком. Останній бій уразив мене настільки, що можна було попрощатись зі свіжим, щойно зробленим манікюром. Я присвятила Володі пісню, записала вчора її у студії. Після зустрічі з ним я так розхвилювалася, що не могла стримати емоції - вибігла із залу. Кажуть, що він мене потім шукав, але я не могла прийти до тями. Цікавий курйоз трапився під час роботи на радіо. В День усіх закоханих я працювала, а після замовила таксі і їхала вже додому. Водій машини якось дивно дивився на мене всю дорогу у дзеркало заднього виду. Коли приїхали, і я почала шукати гроші, він мене питає: «Як дом?». Я кажу: «Нормально». Він: «Квартира большая, удобная? Так может, зайдем?». Я налякалася, кажу : «Куда зайдем?». Він: «Ну, к вам. Вы молодая, красивая. Я видел о вас передачу «Несчастная любовь». Сегодня День влюбленных, вам, наверное, хочется немного ласки»! Я сунула йому гроші, вискочила з машини і ще довго сміялася.

А тобі Кличко як чоловік чи як спортсмен подобається?

- А як Кличко може не подобатись як мужчина?! Він високий, із харизмою, уміє поводити себе з жінками, здоровий, нічого не вживає, не палить, уміє ставити собі цілі і їх досягати. Він мене дуже приваблює. Якщо це взаємно, то «дорогой, ты знаешь, где меня найти».  

У мене є ще кілька запитань до тебе від Мусі.

- Давай.  

Хто відкрив Америку?

- Колумб, здається.  

З чого роблять крабові палички?

- Ой, кажуть, із такої гидоти, що краще їх не їсти. Але я дуже їх люблю. До речі, на першу свою стипендію в університеті я купила літр томатного соку, крабові палички і проїзний квиток. Усі палички з'їла до метро.

 

Які птахи не літають?

- Пінгвіни. Вони вирішили, що ім краще лежати під парасолькою і засмагати на Мальдівах.  

В ходе нашей доверительной беседы Оля, уже не припомню, к чему, сказала: «Я жінка, зараз мені хочеться тортик, а за півгодини я захочу солоних огірків». Я, конечно, промолчала, а про себя подумала: неужели Цибульская беременна? От Кличко?! Паниковать и распускать сплетни раньше времени я, естественно, не стану. Но в любом случае желаю Цибульской настоящего женского счастья.

Дуся

Фото Павла Довганя

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 472
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 369
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 292
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 170
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду