Ольга Фреймут. Хто це?

Ольга Фреймут. Хто це?

Майже кожного ранку, попиваючи запашну каву, я клацаю канали і натикаюся на ранкове шоу «Підйом» на Новому. Іноді навіть буває, що бажання перемикати далі зникає, і я лишаюсь реготати у компанії Сашка Педана та Тернопільського Сірого. При цьому к
Ольга Фреймут. Хто це?
Ольга Фреймут. Хто це?
20 Бер 2009
0
973821

Майже кожного ранку, попиваючи запашну каву, я клацаю канали і натикаюся на ранкове шоу «Підйом» на Новому. Іноді навіть буває, що бажання перемикати далі зникає, і я лишаюсь реготати у компанії Сашка Педана та Тернопільського Сірого. При цьому кожного разу звертаю увагу на те, як розумно і делікатно заспокоює емоційних резидентів нашого «Комеді» третя ведуча програми - красуня Ольга Фреймут. Нарешті я вирішила розповісти вам про неї детальніше, любі мої. «Несправедливо, що весь цей час Фреймут нудьгувала у «Кладовці», - подумала ваша Дуся і негайно зняла слухавку телефона, щоб їй зателефонувати:

Дуся: Ти журналіст-міжнародник за освітою, у тебе був досвід роботи на Бі-бі-сі і навіть моделлю. Як ти потрапила на телебачення?

Фреймут: Я вирішила приїхати з Лондона до Києва на літо. Захотілося на 5 канал, після Помаранчевої революції працювати на ньому стало модно. Мій друг із Великої Британії відрекомендував мене Данилі Яневському, і мені запропонували попрацювати у міжнародному відділі. Згодом я зрозуміла, що робота журналіста-міжнародника - це не моє. Проте там я знайшла свого чоловіка - Олександра Ракоїда, головного режисера 5-го каналу.

Мені імпонував телеканал «1+1», де я працювала фешн-журналістом у програмі «Сніданок з «1+1» (команда Олега Панюти та Ганни Куляс).

- Чому ти не лишилась свого часу у модельному бізнесі?

- Я досі працюю моделлю. Знялася в рекламі таких компаній, як «Агромат», «Віза», «Л'Ореаль», для двох російських банків, у двох роликах «МТС»... Була «фест-фейсом» дизайнерки Надії Дзяк.

- Тебе влаштовує робота у «Підйомі»? Не тісно у цьому проекті? Адже ти працюєш ще з двома ведучими...

- Я обожнюю «Підйом». Тисняви не відчуваю, бо у кожного з нас власна роль. Не комплексую, навіть коли доводиться мовчати впродовж тривалого часу, надаючи слово Педану та Притулі. Слухаючи їх, роблю їх вагомими в їхніх же очах (сміється). А це сприяє появі влучних жартів. Ми поважаємо один одного.

- Як справляєшся з відв'язними Притулою та Педаном? Адже вони постійно «юморять», а інколи їх навіть заносить на поворотах. Якось охолоджуєш їх пил у прямому ефірі?

- Останнім часом Притула почав кусатися. Педан іноді б'ється, ніби я пацан якийсь. Може тріснути по плечу, наприклад. Я з розумінням ставлюся до цієї проблеми і не перестаю їх любити - люди ж у затяжному недосипанні (сміється). Коли вже зовсім погано, беру до рук квітку, яку подарував мені Педан. «Вазонок» ми назвали «Валерією Олегівною». Коли я починаю «з нею розмовляти», то це знак для хлопців, що потрібно спинитися.

- Заради якої роботи ти пішла б із «Підйома» або взагалі з телебачення?

- У літньому віці хочу повторити кар'єру Ганни Вінтур.

- Твій чоловік не ревнує тебе до телебачення? Адже ти людина публічна і, думаю, у тебе багато прихильників...

- Трапляється. Але робить це по-доброму. Він же сам телевізійник. Не думаю, що Саші хотілося би дружину, яка сидить удома, лузгає насіння, товстіє з кожним днем і вимагає грошей. Я ж трошки феміністка. Ми з Сашею довіряємо один одному.

Отаке, сонечки. У Фреймут ще й навчитись є чому. Бути феміністкою і при цьому ладнати з чоловіком не кожна зуміє, погодьтесь.

Дуся.

ПІБ:
Фреймут Ольга Михайлівна

Дата і місце народження:
25 лютого, м. Новий Розділ, Львівська обл.

Освіта:
Магістр, міжнародна журналістика, Львівський національний університет ім. Івана Франка. Червоний диплом
Сіті університет, Лондон, МА in International Journalism.

Робота:
Телеведуча ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі.

Сімейний стан:
Чоловік - Ракоїд Олександр, головний режисер 5-го каналу.
Донечка Злата, 3 роки.

Фото Яны Новоселовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Когда-то в детстве я нарисовала обалденно красивого кота, за которого учитель поставил мне шесть баллов (хотя максимум был пять). На этом, собственно, весь мой изобразительный талант скончался, однако в последнее время я стала замечать, что если
23 Серп 2012 14:10
16 763
ДУСЯ
Ведущей прогноза погоды в программе «Автоновости» на Первом Автомобильном канале стала правнучка адмирала Колчака Юлиана Кольчак. Ранее на канале погода была без ведущей.   Родилась Юлиана в Одессе 8 октября 1988 года. С пятого класса работает
29 Вер 2009 13:09
10 013
ДУСЯ
Не так давно я взяла на себя обязательство развеять образы некоторых украинских представителей шоу-бизнеса. На очереди - ведущая утреннего шоу на радио «Люкс-FM», а с недавнего времени и ведущая телеканала «Маxxi-TV», травести-девушка Бэлла Огурцо
18 Вер 2009 11:00
160 641
ДУСЯ
Я уже писала про Танечку Терехову, дочь хозяина ТРК «Эра» Андрея Деркача, которая работает ведущей программы «L'Формат» на L'Радио. Тогда она была в отпуске и не могла дать мне интервью. Но вот пришел сентябрь, и я снова позвонила Тане: «Я рассмот
08 Вер 2009 10:00
22 735
ДУСЯ
К концу недели во мне просыпается доброта и нежность, и я заглядываю в «Кладовку», чтобы в очередной раз рассказать вам о ком-то интересненьком. В этот раз мне под руки попался ведущий 5-го канала и пресс-атташе Украинской футбольной премьер-лиг
21 Серп 2009 12:24
10 776
ДУСЯ
Я полізла ховатися від спеки у свою «Кладовку» й поки охолоджувалася - ближче познайомилася з ведучою Першого національного Юлією Мотрич. Раніше дівчина працювала кореспондентом відділу політики в УНІАНі, у прес-службі Держкомзв'язку і Укртелек
31 Лип 2009 13:21
12 510
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду