Танцююче м'ясо на СТБ

Танцююче м'ясо на СТБ

****
Танцююче м'ясо на СТБ
Танцююче м'ясо на СТБ
25 Квіт 2008
0
6011

Попрямували фотограф Яна Новосьолова та Зіна Підалькіна на СТБ. На генеральну репетицію другого туру народного шоу "Танцюют всі!". Підійшли до ПК «Росток» на Гарматній. Блим, а біля входу пацани якісь хіп-хоп танцюють. "Затяті, трясця їхній мамі", – вирішила Зіна.

Вийшла Кіра Іванова, PR-менеджер телеканала СТБ. Дівуля ще та! Волося на голові її так і в'ється. "А що, Кіро? – глузливо звернулася до стбешниці Підалькіна, – подейкують, що у Львові, Донецку, Одессі та Києві не могли ви нарід на кастинг зігнати". "Суща брехня! – образилася Кіра і відкусила соковите яблуко, – Відібрали ми півтори тисячі з семи. Наш продюсер Вадим Зак сказав: "Якщо у Києві не прийде 500 кандидатів, з'їм свою флешку. Прийшло 1 500."

Зіна (щодо флешки): І що?

Кіра (розгублено): Не знаю.

Кіра Іванова, PR-менеджер СТБ: Йой, навіть не знаю, де флешка.

Зайшли дівчата до зали. Не встигли крок зробити, як почули злісне: “Хто це тут тиняється?!” Перелякалися. Яна на балкон фотографувати побігла. Зіна тихо в крісло сіла. Вгледіла, що переможцям репетиції другого туру жюрі квитки до Ялти видає. “Та тож Яма!” – сплеснула у долоні Підалькіна і до персони знаної попленталась.

Підалькіна (вказуючи на сцену, де до перегляду готується люд): На кого ви любите дивится? На хлопців-танцівників, чи дівчат?

Яма (усміхнено): Звісно більше на дівчат.

Підалькіна: А чим новачки відрізняються від вашого покоління?

Яма: Талановитіші. Розвинутіші.

Підалькіна (з надривом): Вони ж конкуреніця! Не боїтесь.

Яма (самовпевнено): Чого боятися? Працювати треба.

Знов сіла Зіна. На сцену дивиться. На жюрі, в якому цього разу самі хіп-хопери - Тарас Чернієнко, Євген Папунаішвіли, Костянтин Томільченко. Аж зад Підалькіної до стільця прилип від напруги на знімальному майданчику. Режисер Галина Пілютикова з місця зривається, зауваження хіп-хоперам робить. Щоб не байдики били, до красивих дівчат залицяючись, а язиком мололи, як треба. Бо саме це, як зрозуміла Підалькіна, і є головною задачею членів жюрі «Танців»… Озирнулася. Знов того самого Яму вгледіла. Сидить весь із себе – шкарпетки білі, брюки сірі, черевики чорні, в руках жовтий бутерброд з сиром тримає. Жує. Життю радіє.

Репліки, які Яма під час жування кидав хіп-хоперам, коли на сцену вийшла класна дівка Аня:

- (гучно) Тримайте себе в руках!

- (не отримавши ніц по зубах) Давай в Ялту сразу же!

- (відчуваючи свою безкарність) Билет давай!

Влад Яма (ліворуч знизу) : Во всех нарядах эти девки хороши.

Ганна-учасниця: А мій квиток до Ялти - найкращий за усіх.

Учасник з Луганська: Хоч я і вилетів, та я красунчик.

Хіп-хопери: Так і де той Яма? Може, комусь іншому в рило дати?

“Хіба це справжні хіп-хопери? – думає Підалькіна, - Якщо якомусь балеруну такі образливі речі дарують?” Бачить, що оператори каналу СТБ шниряють туди-сюди. Дивиться, що на сцені танцівники – немов те гарматне м'ясо для телевізії. На усе здатні, щоб гвинтиком в механізмі ніщивному стати. Захвилювалася. До режисера Галина Пілютикової підійшла.

Зіна (роздратовано в сцену тицяючи): Таке враження, що ці діти для тебе таке ж знаряддя для створення шоу, як і камера оператора.

Галина (заперечуючи): Для них шоу і робимо. І для глядачів. Учасники ж, Зіно, б'ються за любов. Увагу публіки.

Зіна (з підозрою): Якась ти тиха, Галю. Не кричиш навіть...

Галина (усміхнувшись загадково): А навіщо? Усі розумні люди. Я ніколи не кричу.

Режисер Галина Пілютикова: Ну що за люди? Невже не розуміють, що таке зйомки?

Стомилася від танців Підалькіна. Від переживань за людину як таку рівновагу втратила. До психолога Вікторії Корнюш кинулась.

Зіна (захлинаючись): Що за психологія в українських зірок?

Вікторія (пояснюючи): Коли людина каже, що вона зірка, то це кінець. Вона не бачить, куди розвиватися далі, і виникає жах випасти з обойми. Тоді людина намагається навколо себе створити такі умови, щоб усі казали :”Так. Ти ще для мене зірка”. Так само чинить дитина в сім'ї, яка каже: “Якщо я зроблю гидь? З'їм вареня, ти мене будеш так само любити?”.

Психолог Вікторія Корнюш: Та ті проекти так на психіку діють, що учасники три місяці відходять від передач.

Відійшла від психолога Зіна. Зирк, а по фойе йде хлопак. Не йде. А танцює. Квитком до Ялти розмахує. Це Сергій з Севастополя – учасник другого туру.

Зіна (турботливо): Спите вночі?

Сергій (жваво): Сплю і танцюю.

Зіна (занепокоєно): Не нервуєтесь?

Сергій (здивовано): А чо?

Зіна (пояснюючи): Психолог каже, що нервуєте – не спите, не їсте.

Сергій (зверхньо): Та що вони знають, ті психологи!

...Танцюю навіть коли їм!

І збагнула Зіна на цьому, що з такими, звихнутими на танцях жевжиками ні про що інше й не поговориш. Забрала Яну Новосьолову з балкону. До редакції її повела.

(фото Яни Новосьолової)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В декабрьском номере «Эсквайр-Украина», посвященном "Героям и злодеям" этого года, среди прочего отмечено, что из-за поведения модели, то есть Романа Скрыпина, впервые была отменена фотосессия в журнале. Я, разумеется, решила разузнать, что
24 Лист 2014 13:40
4 724
ДУСЯ
Как вы уже знаете, редакция «Эха Москвы» встречалась вчера с акционером, главой «Газпром-медиа холдинга», владеющим 66% акций радиостанции, Михаилом Лесиным в связи с конфликтом, развернувшимся вокрут твита ведущего радиостанции Александра Плющева. К
19 Лист 2014 17:05
3 743
ДУСЯ
Новости канала ICTV «Факты» отметили свое 14-летие, и похвалили себя в эфире как могли: показали сюжет о том, как менялась программа за это время, а коллеги, бывшие и настоящие, расточали комплименты команде. Особенно впечатляющей была похвала Але
19 Вер 2014 13:51
2 959
ДУСЯ
Как уже писала Дуся на прошлой неделе, с 3 сентября под слоганом «Проверка на совесть» на телеканале «1+1» стартует авторский проект Ольги Фреймут. В новом реалити-шоу, которое называется «Инспектор Фреймут», ведущая будет инспектировать всевозможн
06 Серп 2014 09:11
16 411
ДУСЯ
В воскресенье вечером, сразу после выпуска итогового выпуска новостей «Подробности недели» на телеканале «Интер» состоится премьера авторского телепроекта Евгения Киселева «Диалоги». Об этом Дусе рассказал замдиректора по развитию новостийного про
05 Лип 2014 17:09
4 650
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду