Чому Андрій Бєдняков відмовився аж від трьох популярних телевізійних проєктів?

Чому Андрій Бєдняков відмовився аж від трьох популярних телевізійних проєктів?

Про це він розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну.
Чому Андрій Бєдняков відмовився аж від трьох популярних телевізійних проєктів?
Чому Андрій Бєдняков відмовився аж від трьох популярних телевізійних проєктів?
1 Лип 2023
0
1350

Причин відмови дві: гроші і ставлення. 

«Я люблю, коли є ставлення правильне одне до одного. В тобі мають бути зацікавлені. І тебе мають цінувати».

Тому ведучий сказав «ні» «Плюсам» та «Новому каналу». Що не так із грошима і ставленням — не уточнив. Йому пропонували замінити Сергія Притулу у проєкті «Хто зверху?», та зрештою новим співведучим Лесі Нікітюк став блогер Богдан Шелудяк. 

А ще Андрія ми могли б побачити в шоу Олени Кравець «Тихий вечір» на каналі «Дім». Але ні. Шкода, Андрій, можливо, приніс би туди трохи гумору, якого там явно бракує. 

Що ж до «Нового каналу», то Андрій, може, і погодиться колись щось там вести, але умови незмінні: гроші і ставлення. «Мені телефонували представники, які ще можуть мені телефонувати. Вони відправляють тих, з ким я розмовляю. Я сказав: Якщо вони готові — я готовий. Якщо не готові, то — ні». 

Бєдняков також зауважив, що колись із «Х-Фактора» пішов сам. «Я колись сам пішов з "Х-Фактора", а виявилося через кілька років, що вони там всі знають, що мене ніби СТБ звільнив. Хоча це було моє власне рішення. Я сказав: це мій останній сезон, я йду».

Можна лише позаздрити ведучому та його спокою. Він каже, що хоч і не має зараз роботи, але не переймається. «Років десять тому, коли я не знімався два місяці, то думав: блін, я не знімаюся два місяці! Що робити? Ні, я впевнений в тому, що все буде ок. Якщо є голова на плечах, якщо ти можеш думати, якщо у тебе є цілі якісь, мрії, то обов’язково все буде ок».

У планах Бєднякова, до речі, робити власне вечірнє шоу на телебаченні. Цей жанр у нас багатостраждальний, запускався безліч разів, але поки до легендарного статусу «СВ-шоу» з Вєркою Сердючкою ніхто не дотягнувся. Тому бажаємо Андрію успіхів та натхнення. 

Фото:  скриншоти з ютуб-каналу «Слава Дьомін», пресслужба «Нового каналу»

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
329
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
783
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 956
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 075
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
793
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
650
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду