Байрактарщиною по музичних критиках. Маша Кондратенко зробила пародію на Макса Нагорняка

Байрактарщиною по музичних критиках. Маша Кондратенко зробила пародію на Макса Нагорняка

Раніше Нагорняк у своєму ютуб-блозі Bezodnya Music розкритикував нову пісню співачки із назвою «Люлі-люлі», уривок з якої вона виклала в тіктоку.
Байрактарщиною по музичних критиках. Маша Кондратенко зробила пародію на Макса Нагорняка
Байрактарщиною по музичних критиках. Маша Кондратенко зробила пародію на Макса Нагорняка
1 Лип 2023
0
5787

Перш за все він чомусь не оцінив слова треку: 

Ви готові повернути кримські зорі?

Ви готові? 

Подумки вже біля моря.

Гей-гей, люлі-люлі, 

ворогам покажем дулі.

Гей-гей, люлі-люлі,

не кує для них зозуля.

У цьому ж огляді Макс звернув увагу на «геніальну та патріотичну» лірику вже від іншого діяча шоубізу — Амадора Лопеса. Він випустив пісню «Москаль» із таким приспівом:

Хто не танцює, той москаль,

Той москаль,

Той москаль.

А хто танцює — не москаль,

Не москаль,

Не москаль.

Зазвичай огляди такого в Нагорняка йдуть у рубриці «Кринж-пакет», і якраз на неї Кондратенко зробила пародію. Треба визнати, що вийшло цілком схоже Маші б варто подумати про акторську кар’єру. Хоча гумор таки на любителів. У пародії Маша просто передає слова блогера про свою пісню, далі зйомка завершується і ми чуємо, як у «нього» дзвонить телефон і на рингтоні стоїть «Люлі-люлі». «Нагорняку» роблять пропозицію піти на концерт співачки, і він радо погоджується. Ось такий жарт. 

Звісно, пісні Кондратенко шпиняє не лише Нагорняк, а й інші критики та просто споживачі музики. Її трек «Ванька-встанька» вже майже рік тримається в топі так званої музичної байрактарщини треків, які спекулюють на війні та мають, скажімо так, дуже прості тексти. 

Проте пісня до цього часу набрала вже 26 мільйонів переглядів. Один з аргументів, за допомогою яких шанувальники цієї роботи її захищають, це любов дітей. «Ванька-встанька, шо таке? Приготуй собі пакет», співають діточки. Розлюднення, як воно є.

Співачка таки намагалася випустити дві зовсім інші пісні, але вони популярними не стали. Тому вибір очевидний Кондратенко випускає «Люлі-Люлі». У релізі до цього відео сказано, що воно висміює недоброзичливців:

«В цьому кліпі я висміюю образ людини, яка не має чим зайнятись і надає собі право засуджувати прояв творчості будь-кого. Бо так не повинно бути. Ми всі маємо думати про наш ментальний стан зараз і об’єднуватись, а не робити все навпаки».

Також стверджується, що співачка самоіронічна:

«Я не боюсь сміятись над собою і висміювати людей, які тільки і вміють писати погані коментарі і обливати брудом інших людей».

Та, якщо чесно, іронічного ставлення до себе ми у відео якось не побачили. За сюжетом Кондратенко виступає на порожній сцені, люди бачать це і спочатку кривляться, але за хвилину їм усе починає подобатися. Загалом же вся ця історія вже звична для нашого шоубізнесу і називається «кляті хейтери цькують мене ні за що».  

На цей момент музичне відео має 53 тисячі переглядів. 

Фото: пресслужба Маші Кондратенко









«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
У британській та американській пресі знов полощуть ім’я Джоан Роулінг. Деніел Редкліфф, зірка фільмів про «Гаррі Поттера», заявив, що нічого їй не винен. І хоч завдяки письменниці він став відомим на весь світ, це не означає, що він має погоджуватись із нею у всьому. Це, в свою чергу, було реакцією на заяви Роулінг, що вона розчарована позицією Деніела, Емми Вотсон та Руперта Грінта — центрального тріо всесвіту чарівника з Гоґвордсу.
06 Трав 2024 16:20
3 922
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 749
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 164
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 493
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 148
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 412
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду