Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки

Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки

Наші знаменитості часто приховують свої старі фотки. Навіть якщо діло було всього років 15 тому.
Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки
Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки
4 Лип 2023
0
908

До речі, якщо говорити про світлини з 90-х, то там часто взагалі не докопаєшся. Це вам можуть розповісти люди, які беруться досліджувати українську моду. Час був, як пам'ятаєте, страшний і далекий від естетики. Але гламуру хотілося. Та зараз, напевне, людям трохи соромно. 

Але не Монро. Подивіться, фотку з якою цитатою вона не побоялася викласти.

Були часи, коли за таке людей навіть не розносили в соцмережах. Хотілося б сказати, що зараз такого вже нема, але Монро ось сама пише про гуринь. 

А перша обкладинка у глянці у блогерки сталася у 2007 році. Хоча сам журнал не зберігся.

«Я сама собі зробила мейк, припхала валізу костюмів, під кожен наряд пару взуття і набір прикрас. Студія в центрі, якійсь відомий в узких колах, втомлений фотограф, зверхньо подивився на мою блискучу амуніцію з низу доверху і через губу проплямкав "вставай туда".

Я проковтнула зверхність і встала, тому що нарешті, ось ось, ще одна моя мрія здійсниться! Без блату, без знайомств, без купівлі обкладинки, мрія здійснилася просто тому, що я цікава!

Після фотосету фотограф перейшов на "ви" і запропонував каву, сендвічі, шампе, а ще сертифікат на двогодинну фотосесію, яка в його студії коштувала близько штуки у.йо. До речі, я їм так і не скористалася».

Про самі глянцеві журнали, напевне, скоро будемо згадувати лише з ностальгією. Особливо покоління умовно 30+, яке застало древні часи, коли глянець не конкурував із соцмережами і був дійсно впливовим. 

«Це був портал в інший світ.
Мода, стиль, тренди, плітки, тенденції, селебреті, багаті та знамениті, а поруч серйозні статті про сучасний світ, література та подорожі.
Це був часопис того історичного часу, зафіксований на папері.
Він був різний, на різні аудиторії, але такий захоплюючий та, здавалося, недосяжний.

Зараз епоха друкованого глянцю повільно вмирає, залишаючи іміджеві видання та проплачені випуски. Так, ви можете потішити своє его і купити обкладинку, я думаю, навіть ELLE USA, якщо маєте більш-менш соціальний капітал у вигляді мільйона підписників в інста, левова частка яких куплена ????
Але, погодьтеся, це вже не те. Та і не потрібно.

Реалізм, трушність, соцмережі, миттєві селфі та навіть згенеровані штучним інтелектом фото замінили глянець та гламур, і з одного боку, це сумно, а з іншого, неможливо вижити, якщо не відповідати історичним та соціальним процесам в суспільстві».

Фото: Скрини — інстаграм monritta

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Євген Клопотенко опублікував скрин своєї переписки з начебто редактором видання «Заборона», де той спочатку просить Євгена взяти участь у їхньому подкасті, а потім називає його «х*сосом».
03 Трав 2024 16:10
5 575
Катерина Городнича
«Антоніна»
Більше доби палає в соцмережах від нововведення МЗС України — віртуальної речниці, Вікторії Ші. Ми ж пропонуємо вам для порівняння історію епічного провалу іншого віртуального персонажа.
02 Трав 2024 14:15
1 203
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ноутбук ви можете отримати всього за 200 гривень. Але ніхто не буде вас стримувати, якщо заплатите більше.
01 Трав 2024 20:10
417
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
815
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 316
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 303
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду