Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою

Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою

Інтерв'ю вийде вже у п'ятницю. Так обіцяє сам ведучий у себе в інстаграмі. Коментарі під дописом закриті. Хм, уже цікаво.
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
5 Лип 2023
0
1424

Цікаво тому, що хочеться знати, як аудиторія взагалі сприймає Остапа Ступку нині. Судячи з усього, сам Суханов упевнений, що дуже негативно. В анонсі нам не кажуть жодних подробиць. Лише фраза: «...цієї п'ятниці...». 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олексій Суханов (@suhanov.official)

Ми вже сьогодні писали про інтерв'ю Аліни Доротюк із Юлією Мендель, яке побачить цей бентежний світ наступного тижня в четвер. Розмови з такими суперечливими людьми мають сенс лише тоді, коли будуть критичними. Інакше це просто майданчик для відбілювання репутації. Чи можна від Олексія Суханова чекати на гардток? Навіть і не знаю, що сказати. Але вірю в колегу з усіх сил. 

Нагадаю, репутація Остапа Ступки і без того накульгувала. А 4 квітня він втрапив у ДТП: в'їхав у припарковану автівку, водій якої в результаті опинився в лікарні. Актор був напідпитку. Суд обрав йому запобіжний захід нічний домашній арешт. 

Постраждалий Ярослав в інтерв'ю ТСН сказав, що актор компенсував йому лише 20 тисяч гривень і в лікарню прийшов тільки через тиждень. Ступка ж заявив, що його оббріхують, і сподівається, що Ярослав «стане на правильний шлях, інакше він ризикує поставити під загрозу мої прагнення завершити усе це діло миром».

Не можу дочекатися.

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом з цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
548
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 863
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 012
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
778
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
643
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 039
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду