Ектор Хіменес-Браво отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного

Ектор Хіменес-Браво отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного

Сам шефкухар каже, що для нього це було абсолютно несподівано. І він вважав, що його викликали, аби вручити повістку.
Ектор Хіменес-Браво отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного
Ектор Хіменес-Браво отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного
14 Лип 2023
0
3442
Нагороду Хіменесу-Браво вручили за «значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану». Шефкухар та суддя проєкту СТБ «МастерШеф» з початку повномасштабної війни разом зі своєю ресторанною командою готує для захисників, проводить майстер-класи для дітей військових  та благодійні вечері. 
Пресслужба телеканалу СТБ повідомляє, що Ектору на вечері у Варшаві вдалося зібрати 65 тисяч євро — для людей, які постраждали від воєнних дій на Київщині. Більше 404 тисяч гривень — на біонічні протези та понад 1 150 000 гривень у соцмережах.
Ось враження самого шефкухаря:
«Я не очікував отримати цю відзнаку. Певен, що будь-що, що ми робимо, треба робити просто так, не очікуючи нагороди. Я роблю те, що маю робити, бо прагну допомагати. Коли мені подзвонили та сказали, що я маю з’явитись у логістичний
центр командування ЗСУ, подумав: напевно, мені повістку випишуть. Коли приїхав, там був Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Влаштували невеличку церемонію, мені вручили відзнаку. Найбільше мене вразив той факт, що я отримав нагороду з рук Валерія Залужного. Він наш герой. Збройні сили України — найпотужніша армія у світі. І отримати таку відзнаку з рук Головнокомандувача — безцінно, це величезна честь».
«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Наприкінці березня комік, колишній учасник «Ліги сміху», який воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади, Віктор Розовий отримав осколкове поранення голови.
30 Квіт 2024 18:40
1 836
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
1 291
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
3 817
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
920
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 334
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду