«Я рибка, яка живе в акваріумі». Тимошенко і Притула обговорили (без)відповідальність українських артистів

«Я рибка, яка живе в акваріумі». Тимошенко і Притула обговорили (без)відповідальність українських артистів

А приводом для такої розмови, ясна річ, стало так зване скандальне «львівське весілля» та виступи на ньому зірок українського шоубізу.
«Я рибка, яка живе в акваріумі». Тимошенко і Притула обговорили (без)відповідальність українських артистів
«Я рибка, яка живе в акваріумі». Тимошенко і Притула обговорили (без)відповідальність українських артистів
24 Жов 2023
0
1552

Нещасні молодята, скажу я вам. Нормальні люди зазвичай святкують річниці шлюбу, а колишній прокурор Ростислав Ільницький та колишня працівниця ДБР Роксолана Москва матимуть річниці зашквару. Уявляєте ці привітання з паперовим зашкваром, фаянсовим зашкваром, кришталевим зашкваром… Бажаємо закоханим дожити в любові та злагоді аж до золотого зашквару, а нагадати собі про все це можна тут. 

Сергій Притула та Антон Тимошенко поговорили про, як каже Ані Лорак, цю ситуацію у своєму подкасті «Гуртом та вщент».

Зокрема, поділилися думками щодо реакції Олі Полякової, яка на цьому весіллі виступала і не надто зраділа реакції суспільства. Я, мовляв, артистка і моя робота — співати, а не робити аудит:

«Невже хтось з вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Невже хтось думає, що я взагалі знаю, хто вони? Що я цікавлюся їхніми посадами, професіями».  

Обидва ведучих, у принципі, зійшлися на тому, що співачка дещо протупила. Але Притула мав на увазі комунікацію, а Тимошенко — громадянську позицію. 

Тимошенко:  Що думаєш про таку позицію, Сергій? Я думаю, що це — повна х*йня. Вибач, мамо Сергія. Оля Полякова, ти тупа.

Притула:  Ну, дивись…

Тимошенко: Це якщо коротко.

Притула: Зі свого боку скажу, що Оля Полякова — не тупа. 

Тимошенко: Добре.

Притула: Це дуже продумана жінка. Я просто вважаю, що подібного штибу чи то пак виправдання, чи то пак….

Тимошенко: Ну, це виправдання, так. Відповідальність перекладається на когось. А я просто, я живу. Я рибка, яка живе в акваріумі, просто плаваю, а ви всі маєте якось помагать мені плить. Бо це ж моя справа — плить. 

Притула: Назвемо це так: це приклад кризової комунікації. Яка не зовсім виправдала себе.

Тимошенко: Криза поглибилася. 

Притула також додав, що після таких факапів є два варіанти розвитку подій:

«Перший — мовчи. Ну, дивися, там був Пономарьов, там був Дзідзьо, там був Гриша Решетник, там була Оля. Хоч хтось із них хоч слово з приводу цього сказав? Ні, пацани собі тихесенько далі займаються своїми справами. І тільки Оля, в якої дуже велике емоційне серце, вирішила, що треба з цього приводу щось сказать»

І справді, через свою заяву співачка пішла на скандал по другому колу. Тому якщо і коментувати свої зашквари, то робити це треба більш продумано. Тимошенко ж на все це відповів так: 

«Дуже багато людей, які “ми десь існуємо, ми десь в якомусь світі живемо, а політика — це хтось там нагорі, великі люди щось вирішують”. Нє, кожен має бути включеним в процес і хоча б мінімальну якусь гігієну, відповідальність нести за свої дії. Бо позиція Олі Полякової… Якщо у всіх така позиція буде, то не буде ніякого розвитку». 

І далі Тимошенко з Полякової перейшов на вибори у Польщі. 

А я скажу, що Тимошенко занадто багато хоче від наших зірок шоубізу. Не хочеться, звісно, узагальнювати, бо є в нас немало притомних людей у цій сфері. Проте приголомшлива кількість знаменитостей були настільки відірваними від усього на світі, що побачили війну аж у лютому 2022-го. Сюрприз. Хтось не помічав цього слона в кімнаті абсолютно щиро, внаслідок неймовірної наївності. Хтось заробляв гроші. Або просто був байдужим до таких дрібниць, які їх, тим паче, ніяким боком не стосувалися. 

Громадянську позицію не виробиш за два роки. Але як чудово, що селеби надзвичайно залежні від суспільної думки і мусять з нею рахуватися. Бо ще люди на концерт не прийдуть — допустити такого не можна. Тому їм доведеться ще довго йти шляхом скандалів та зашкварів, раз вони не можуть передбачити їх ще на березі. Можемо тільки поспівчувати. 

Фото: ютуб-канал «Сергій Притула»

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом з цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
630
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 878
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 028
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
778
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
645
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 039
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду