УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою

УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою

Клікбейтні заголовки — це штука хороша. А ще краща — клікбейтні фото. І колеги з УНІАН чудово це знають.
УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою
УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою
28 Лист 2023
0
619

У стрічку фейсбуку мені кинуло їхню прорекламовану новину про те, що захисник «Азовсталі» Михайло Діанов знову разом зі своєю колишньою дружиною. Сама по собі ця інформація дуже мила та позитивна, адже Діанов раніше в шоу Олексія Суханова розповідав, що досі її кохає, але боїться почути відмову. Тому чудово, що все так вийшло. Про сімейне возз'єднання він написав в інстаграмі та додав кілька фото зі святкування свого дня народження разом з дружиною та донькою.

Проте колеги з УНІАН вирішили головною світлиною зробити не цю, а ту, де Михайло спільно з Олею Поляковою. Разом із заголовком вийшло ось таке.

До речі, цю фотку постійно тягають різними сайтами з приблизно такою ж метою. Також є й інші їхні спільні світлини, й у вересні була ціла лавина сенсаційних матеріалів про нібито їхній роман. 

І ця штука досі працює. Матеріал про «возз'єднання Діанова та Полякової» — зараз один з найпопулярніших у стрічці УНІАН. До речі, найбільше мені сподобалися коментарі. Не знаю, як саме цей допис таргетували, але мені трапилося лише кілька іронічних зауважень щодо фото й заголовку. Майже всі коментарі належать жінкам (чи акаунтам з жінками на аватарках), які масово бажають «парі» одного й того самого — божого благословення.

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути Крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
91
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
617
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
484
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
817
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 195
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
396
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду