«Ведучий у цьому шоу — проти коміків»: стартували зйомки проєкту «Розсміши коміка»

«Ведучий у цьому шоу — проти коміків»: стартували зйомки проєкту «Розсміши коміка»

На Новому каналі стартували зйомки гумористичного шоу «Розсміши коміка». Чого нам очікувати від нового сезону?
«Ведучий у цьому шоу — проти коміків»: стартували зйомки проєкту «Розсміши коміка»
«Ведучий у цьому шоу — проти коміків»: стартували зйомки проєкту «Розсміши коміка»
4 Груд 2023
0
2583

Студія «Квартал 95» спеціально для «Нового каналу» розпочала зйомки нового сезону розважального шоу «Розсміши коміка» та змінила назву на «Розсміши коміка по-новому». Студію оформили в жовто-зелені кольори, а саундтрек переспівали нові судді.

До речі, суддівський склад також оновився. Раніше ми писали про те, що однією із суддів стала телеведуча Леся Нікітюк, а тепер відкрилися всі карти — до неї долучився комік Юрій Ткач. Ведучим шоу став Валік Міхієнко з «Левів на джипі» та «Жіночого кварталу».

Єдине, що не зазнало змін, — це правила конкурсу. Виступи учасників шоу проходять у п'ять етапів по 60 секунд. Валік Міхієнко стежитиме за тим, щоб жодна усмішка чи регіт суддів не пройшли непоміченими, і тиснутиме на червону кнопку (чекаємо жартів про іншу червону кнопку). Учасники можуть припинити боротьбу на будь-якій хвилині виступу та забрати виграш. Якщо ж учасник продовжить, судді не сміятимуться, а час закінчиться, то він піде ні з чим. Головний приз становить 50 тисяч гривень, які можна отримати, якщо Леся Нікітюк і Юрій Ткач сміятимуться на кожній хвилині виступу.

«Вперше я брала участь у цьому шоу десять років тому. Тоді ми навіть не розраховували на грошовий виграш. Хотіли просто виступати на сцені та смішити людей. Ставили за мету не злякатись, вийти на сцену й показати свій талант. Напевно, це було правильною ціллю. Тож я бажаю всім учасникам прагнути саме цього», — згадує свій успіх у «Розсміши коміка» Леся Нікітюк. 

Вона додає: «Мені б дуже хотілося, щоб з моєї легкої руки та усмішки на певній секунді в когось з учасників стартувала кар’єра. Кортить побачити молодих, талановитих і веселих людей. Адже гумор — це риса українського народу, яка рятує навіть у найтемніші часи. Наші військові, відбиваючи атаки, теж жартують. Це піднімає їм бойовий дух. Тож гумористи дуже потрібні Україні! Якщо після цього шоу коміків стане більше, я буду щиро тішитися. Ходитиму до них на концерти і, можливо, навіть з кимось колись виступлю на одній сцені (усміхається)».

Зйомки щойно почалися, проте, як запевняє нас пресреліз, судді вже встигли посміятися до сліз. Учасники виступали зі стендапом, скетчами та імпровізацією. Отож поле для ідей — величезне, головне знайти свій жанр.

Валік Міхієнко розповів про те, що вдалося помітити, перебуваючи в новій ролі: «Мені здається, що ведучий у цьому шоу — проти коміків. Напевно, якась така традиція склалася. Він сидить за учасниками, а отже він — “за” учасників. Тож той, хто читає цей текст, викиньте з голови всі сумніви щодо мене. Я за вас обома руками й однією кнопкою!».

Також Міхієнко дав настанови учасникам проєкту: «Пам’ятайте, найголовніше — це віра в себе та почуття гумору. Думаю, ви вигадуєте жарти не перший день, місяць чи навіть рік. Вважаю, що тепер просто потрібно взяти найкращий матеріал і з повною вірою в нього і в себе вийти та розсмішити коміків. Адже в комедії важливо не лише те, що ти кажеш, а й як ти кажеш. Тож виходьте на сцену впевненими в собі!».

У коментарях під постом Нового каналу в інстаграмі люди розкритикували старт зйомок нового сезону шоу, мовляв, це не на часі, бо триває війна. Перепало й суддям: багато коментаторів не розуміли, чому суддівське крісло зайняли Юрій Ткач та Леся Нікітюк. Мовляв, їх і так багато. Наразі можливість лишати коментарі під цим дописом обмежена.

Тенденція обурюватися на запуск гумористичних шоу, схоже, зберігається. Багато людей пишуть, що зараз не реготати потрібно, а мати інші емоції. Бо ж війна. А також людям (і ботам) не подобається, що на шоу витрачатимуть гроші, які належить віддавати на армію.

Проте є й інші коментарі, хоча вони, схоже, у меншості. 

Хай там як, побачимо, скільки людей розпочнуть зіркову кар’єру після участі в шоу та як реагуватимуть українці, коли «Розсміши коміка по-новому» з'явиться на телеекранах.

Фото: пресслужба Нового каналу, інстаграм Лесі Нікітюк та Юрія Ткача

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
962
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
194
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 725
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
392
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 847
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду