У сукні та в обіймах із Тревісом Келсі: Раян Рейнольдс потролив дружину Блейк Лайвлі

У сукні та в обіймах із Тревісом Келсі: Раян Рейнольдс потролив дружину Блейк Лайвлі

Американські актори та подружня пара Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі полюбляють пожартувати одне над одним. Цього разу приводом стало фото акторки зі співачкою Тейлор Свіфт.
У сукні та в обіймах із Тревісом Келсі: Раян Рейнольдс потролив дружину Блейк Лайвлі
У сукні та в обіймах із Тревісом Келсі: Раян Рейнольдс потролив дружину Блейк Лайвлі
4 Груд 2023
0
1524

В інстаграм-акаунті karthiknjartist, який створює та постить меми, з’явилося відредаговане фото акторки Блейк Лайвлі та співачки Тейлор Свіфт з прем’єри стрічки «Відродження: фільм Бейонсе». Замість їхніх облич автор мему прифотошопив обличчя Раяна Рейнольдса та зірки американського футболу й хлопця Тейлор Свіфт — Тревіса Келсі. Актору так це сподобалося, що він виклав у сторіз оте спільне «фото» в сукнях, які їм, варто зазначити, дуже личать.

Це вже звично для зіркової пари: Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс дуже люблять пожартувати одне над одним. У 2016 році у твітері (нині Х) актор викладав відео з фільму «Мілина», де головну роль зіграла його дружина. За сюжетом, серфінгістку переслідує акула, і вона опиняється в пастці на скелі. Раян Рейнольдс поширив відео та підписав: «Реальні кадри з першого побачення з дружиною». Жарт ну дуже на межі.

Також пара любить вітати одне одного з днями народження у стьобній формі. Наприклад, у 2017 році Раян виклав фото з обрізаною Блейк.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Або у 2019 році Рейнольдс постив світлини з дружиною, де в неї прикриті очі або змазані руки, чи вона взагалі відвернулася від камери. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Акторка теж не пропускає жодної нагоди, аби відповісти своєму чоловікові на такі підколи. У 2019 році Блейк привітала Рейнольдса з днем народження, опублікувавши кумедне фото, де вона вставляє йому в ніс палець.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Blake Lively (@blakelively)

Подружжя з гумором ставиться й до мемів, які роблять про них інші люди. Сатирик цифрової поп-культури Рональд МакДонкі виклав відфотошоплене фото Рейнольдса, який нібито лежить у трусах, на що Лайвлі відповіла в коментарях: «Будь ласка, припиніть красти мої особисті фотографії».


Пара має чотирьох дітей та вважається однією з найміцніших у Голлівуді. І однозначно має хороше почуття гумору. Проте не жартами єдиними. Хочеться згадати також їхню допомогу українським біженцям. 26 лютого 2022 року Раян Рейнольдс та Блейк Лайвлі опублікували у своїх соцмережах пости із закликом донатити УВКБ ООН на допомогу українцям та зазначили, що подвоюватимуть донати, поки не зберуть 1 млн доларів.

1 березня 2022 року УВКБ ООН виклало пост зі словами вдячності акторам та опублікувало текст на своєму сайті.

Не знаю, чи збиралися актори покращити настрій ще комусь, окрім самих себе, але їм точно вдається веселити людей по всьому світу. І при цьому вони підкріплюють свої жарти донатами. Так тримати!

Фото: Getty Images (автор фото John Shearer), інстаграм Раяна Рейнольдса, Блейк Лайвлі, karthiknjartist, Рональд МакДонкі 

 

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ця історія з категорії «якби це показали в кіно — сказали б, що занадто ідіотично».
10 Трав 2024 11:40
8 929
Марина Крижня
«Антоніна»
У польському сегменті соцмережі Х також закликають поляків не голосувати на «Євробаченні» за представниць України Джері Хейл та Альону Альону. І припускають, що Хейл у псевдонімі співачки теж з'явилося не просто так.
08 Трав 2024 22:00
2 630
Катерина Городнича
«Антоніна»
Черговий зашквар «Кварталу» з висміюванням діючого військового ЗСУ цього разу викликав не лише загальне обурення і нову хвилю зневаги до продукту, який виробляють колишні колеги президента Зеленського. В соцмережах обговорюють етичність самого явища — грати на екрані чи сцені військового під час війни.
08 Трав 2024 12:20
491
Марина Крижня
«Антоніна»
У Нью-Йорку пройшов щорічний Бал Інституту костюма Метрополітен-опера Met Gala 2024. Це модна вечірка, на якій збираються селебриті в дизайнерських сукнях і костюмах. Зазвичай що дивніше вбрання, то краще. От і цього року в соцмережах обговорили, що ж на себе нап'яли зірки.
07 Трав 2024 17:15
1 444
Катерина Городнича
«Антоніна»
Євген Клопотенко опублікував скрин своєї переписки з начебто редактором видання «Заборона», де той спочатку просить Євгена взяти участь у їхньому подкасті, а потім називає його «х*сосом».
03 Трав 2024 16:10
6 952
Катерина Городнича
«Антоніна»
Більше доби палає в соцмережах від нововведення МЗС України — віртуальної речниці, Вікторії Ші. Ми ж пропонуємо вам для порівняння історію епічного провалу іншого віртуального персонажа.
02 Трав 2024 14:15
1 355
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду