«З кокаїном у серці». Катерина Сергеєва зробила дубляжну пародію на Світлану Лободу в інтерв'ю ВВС

«З кокаїном у серці». Катерина Сергеєва зробила дубляжну пародію на Світлану Лободу в інтерв'ю ВВС

Ролик акторка виклала всього через день після виходу інтерв'ю. Бо український дубляж не лише найкращий, але і найоперативніший.
«З кокаїном у серці». Катерина Сергеєва зробила дубляжну пародію на Світлану Лободу в інтерв'ю ВВС
«З кокаїном у серці». Катерина Сергеєва зробила дубляжну пародію на Світлану Лободу в інтерв'ю ВВС
16 Груд 2023
0
851

Як і можна було здогадатися, черговий тактичний крок Лободи із самопорятунку викликав бурхливу реакцію серед українців. Ну і все як завжди — одні кпинять із чергового балансування співачки на двох стільцях, інші дратуються і запитують: «Та на чорта ви її знову тягнете у наш інформаційний простір?». 

Проте, якби не тягли і не кпинили, то, можливо, Світлана вже б готувала сольний концерт у Палаці спорту. 

Пародії Сергеєвої, нагадаю, будуються на тому, що найімовірніше приховується за словами головних героїв. Отож, «Лобода» каже таке:

«Я жінка, я можу передумати. Розумієте, я вчора говорила, що переходжу на українську, але мені вже просто нема чим дихати. Інколи нема за що робити ін'єкції, але зараз — не про це. А про те, що я буду співати російською для російськомовного населення. А що таке? А не треба було мої концерти відміняти і з плакатом стояти в Харкові.

Я думала, що хоч тут зароблю, але ні. Взагалі, мені сказали говорити таким довірливим голосом. Бути наче трошечки пригальмованою, замріяною. Щоб не бісити людей. Тож я готуюся до російськомовних турів "З кокаїном у серці". А, тобто "З Україною в серці". Ви мені вірите? А от і дарма. Коли жінка облизує губи, вона думає тільки про гроші»

Раніше Катерина Сергеєва вже робила дубляжну пародію на Лободу, після її інтерв'ю Раміні Есхакзай у травні. 

А ще раніше — на Ані Лорак та її розмову з російською блогеркою. 

Також в інстаграмі Сергеєвої є ролики про Маргариту Симоньян та Марію Захарову. 

Чекаємо на нові інтерв'ю. Можливо, Ані Лорак таки зробить гучну заяву про закупівлю великої партії дронів для Сил оборони та оголосить про новий збір. І ми всі зможемо подякувати співачці за підтримку з новою силою.


 

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Євген Клопотенко опублікував скрин своєї переписки з начебто редактором видання «Заборона», де той спочатку просить Євгена взяти участь у їхньому подкасті, а потім називає його «х*сосом».
03 Трав 2024 16:10
5 555
Катерина Городнича
«Антоніна»
Більше доби палає в соцмережах від нововведення МЗС України — віртуальної речниці, Вікторії Ші. Ми ж пропонуємо вам для порівняння історію епічного провалу іншого віртуального персонажа.
02 Трав 2024 14:15
1 198
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ноутбук ви можете отримати всього за 200 гривень. Але ніхто не буде вас стримувати, якщо заплатите більше.
01 Трав 2024 20:10
417
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
815
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 316
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 303
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду