Використати рекламний момент. Бренд Indposhiv запропонував Денису Бігусу піджак для Капітолію

Використати рекламний момент. Бренд Indposhiv запропонував Денису Бігусу піджак для Капітолію

Напевне, це треба заносити в топ найкращої вітчизняної ситуативної реклами.
Використати рекламний момент. Бренд Indposhiv запропонував Денису Бігусу піджак для Капітолію
Використати рекламний момент. Бренд Indposhiv запропонував Денису Бігусу піджак для Капітолію
6 Лют 2024
0
773

Гардеробну допомогу керівникові Bihus.Info запропонувала засновниця бренду Indposhiv Катерина Возіанова. Вона зробила фото з піджаком і табличкою, на якій такий текст: «Денисе! У нас є піджак для Капітолія»

У коментарях таку ситуативку сприйняли більш ніж позитивно. І, вочевидь, слід чекати на якийсь флешмоб від виробників одягу. Адже автором цієї ідеї є журналіст Андрій Яніцький. 

Також не проґавили свого шансу і власники магазину інструментів, у якому Денис записував один із стендапів нашумілого розслідування. У ньому він давав поради для працівників СБУ, які знаряддя їм варто використовувати на своїх спецопераціях, щоб не лажати. 

Ми вже не говоримо про те, що комплекс відпочину «Українське село», в якому відбувалося стеження за журналістами, забезпечений навалою клієнтів на роки вперед. Тепер навіть на їхній сайт не треба заглядати, щоб зрозуміти, де саме ви хочете провести свій корпоратив: у «Вишеньці» чи у «Грибочку». 

Нагадаю про піджак. Бігус у цьому відео розповідає, що після скандалу з прослуховуванням до нього зверталося багато іноземних журналістів по коментарі. І кожному він мусив розповідати все дуже обережно, щоб не розводити зраду навколо питання корупції та тиску на медійників в Україні. Ну а ще Денис сказав, що його запрошували до Капітолію. Але він не поїхав. Зокрема тому, що не має піджака. 

Нагадаю, 5 лютого на ютуб-каналі Bihus.Info з'явилося розслідування з назвою «Ми їх ЗНАЙШЛИ! Спецоперація СБУ проти журналістів: обличчя, імена, наслідки».

Це трагікомедія, в якій колеги показують, як саме працівники СБУ готувалися до того, щоб стежити за корпоративом розслідувачів. На камерах спостереження видно, як силовики приїздили на територію комплексу, фоткали фасади будиночків, а потім і самих журналістів. На яких машинах приїздили, з яких номерів дзвонили адміністраторам «Українського села» і які сліди по собі залишили. 

Денис Бігус із командою мстяться по повній і розносять есбеушників ущент, потішаючись над провальним планом операції та книнжевими її мотивами. Утім, на самому початку Бігус зауважує, що в СБУ також працюють і справжні професіонали, які здатні планувати і втілити справді круті спецоперації. 

На момент написання цього тексту розслідування набрало більше 700 тисяч переглядів. Вони невпинно ростуть. 

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Євген Клопотенко опублікував скрин своєї переписки з начебто редактором видання «Заборона», де той спочатку просить Євгена взяти участь у їхньому подкасті, а потім називає його «х*сосом».
03 Трав 2024 16:10
4 479
Катерина Городнича
«Антоніна»
Більше доби палає в соцмережах від нововведення МЗС України — віртуальної речниці, Вікторії Ші. Ми ж пропонуємо вам для порівняння історію епічного провалу іншого віртуального персонажа.
02 Трав 2024 14:15
1 125
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ноутбук ви можете отримати всього за 200 гривень. Але ніхто не буде вас стримувати, якщо заплатите більше.
01 Трав 2024 20:10
381
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
810
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 251
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 298
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду