Росіяни готують чергову відповідь «Діснейленду»

Росіяни готують чергову відповідь «Діснейленду»

Це буде парк розваг у Тверській області, і називатиметься він «Союзмультфільм».
Росіяни готують чергову відповідь «Діснейленду»
Росіяни готують чергову відповідь «Діснейленду»
19 Черв 2023
0
866

Недавній економічний форум у Пітері став джерелом цілої хвилі мемів та насмішок. У соцмережах обговорювали основні образи та ідеї події: від костюму Кіркорова з літачками до поради голови банку ВТБ «більше народжувати», щоб урятувати російський ринок праці.

А ще росіянам пообіцяли свій «Діснейленд» у Тверській області. Для цього угоду про наміри підписали гендиректорка «Союзмультфільму» Юліана Слащова і тамтешній губернатор Ігор Руденя. Останній сказав таке: 

«Наше завдання — забезпечити можливість не лише приїхати туди в будь-який сезон, у будь-який час, але і щоби парк виконував виховну та просвітницьку місію, зміцнював моральні цінності».

А поки росіяни чекають на крокодила Гену та кота Матроскіна, які пропагуватимуть їм традиційні православні цінності, нагадаємо, що керівництво Росії носиться з ідеєю відповіді «Діснейленду» вже не перший рік. Найбільш яскравий результат з’явився три роки тому поблизу Москви. Він отримав назву «Острів мрії», але журналісти, блогери та безліч відвідувачів визначили його як «недороблений парк». 

Він відкрився з великим пафосом та навіть виступом Путіна, проте більше половини атракціонів не працювало, в оздобленні постійно щось відпадало, відвідувачі скаржилися на високу ціну квитків та нецікаві атракціони порівняно з найвідомішими світовими. У медіа постійно зазначали, що місце анонсувалося як надзвичайно прогресивне, але насправді мало вигляд економваріанту. Наприклад, замість уже звичних для таких розважальних центрів голограм були прості монітори. 

Та головне — будівництво парку супроводжувалося протестами місцевих, бо створювали «російський Діснейленд» у заповідній зоні з великою кількістю рідкісних птахів і тварин. Ну а найбільш патріотичні росіяни були невдоволені, що практично всі персонажі — з ворожих американських мультиків. 

«MediaLife»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Редакція «Антоніни» зовсім не береже своїх співробітників. Напередодні дивились «Квартал» і неочікувано розвели весь цей срач. Сьогодні завдання жорстокіше — подивитись свіжий випуск «Дизель шоу».
07 Трав 2024 18:20
5 488
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
593
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
1 602
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
665
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
547
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
876
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду