Що буде, коли свекруха поміряє твою весільну сукню? Сайт Love24 та його карколомні історії

Що буде, коли свекруха поміряє твою весільну сукню? Сайт Love24 та його карколомні історії

Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
Що буде, коли свекруха поміряє твою весільну сукню? Сайт Love24 та його карколомні історії
Що буде, коли свекруха поміряє твою весільну сукню? Сайт Love24 та його карколомні історії
25 Квіт 2024
0
640

Love24 — це lifestyle-розділ сайту 24tv, принаймні так написано в лінку (lifestyle.24tv.ua). Хоча на самій платформі я закладки, яка би вела прямо на Love24, не знайшла. Тому це той самий випадок, коли «важко знайти, легко втратити та неможливо забути». Таке гасло має бути на сайті в головному банері.

Ресурс складається з трьох розділів: «Стосунки», «Романтика» і «Love education». Очі розбігаються, з чого почати.

Отже, «Стосунки».

Це клондайк, клянуся, Пам’ятаєте, колись на телеканалі «1+1» був такий треш-серіал «Сімейні мелодрами»? Я вважаю, що його легко можна поновити. Тексти сайту Love24 — це готовий закадровий текст для «Сімейних мелодрам». Можна добре зекономити на сценаристах.

Насолодіться, бо я не можу від вас приховувати це й отримувати задоволення сама:

«Мати і донька посварилися після того, як жінка через рік зізналася, що насправді думає про весілля своєї доньки. Дівчина була вражена, коли дізналася, що всі родичі кепкували з її свята і взагалі перетворили його на жарт. Коли донька планувала весілля, мати була зайнята медичними справами, тому не мала можливості втрутитися. З'ясувалося, що наречені витратили 20 тисяч доларів лише на те, що подобається їм. Вони зробили ідеальне свято для себе, але зовсім не подумати про тих, хто у цей день прийшов розділити з ними радість».

От потвора, правда? У день свого весілля зробила ідеальне свято для себе! Поділіться посиланням з тітоньками біля під’їзду, нехай на онукових планшетах читають. Їм потрібний новий порядок денний, бо всім сусідам кістки вони вже перемили. 

Або інша трагічна історія:

«До весілля залишилося кілька днів, а наречена у розпачі. Все тому, що свекруха, попри заборону майбутньої невістки, поміряла її весільну сукню. Це все призвело до великої сімейної драми».

Там, якщо вам цікаво, таке понеслося! Наречений став на сторону матері, наречена оте все запостила у фейсбук. Наречений переїхав до мамки і сказав, що наречена має перепросити в майбутньої свекрухи, видалити пост, вийти з сімейного групового чату і місяць не заходити у фейсбук.

Ну правда ж, ви зараз наче «Сімейні мелодрами» подивились?

«Наречена хоче розірвати заручини через ганебний вчинок коханого після смерті матері».

«Вирішив, що він — комік: чоловік невдало пожартував, і дружина викинула обручки в океан».

«Натиснули не ту кнопку: адвокати помилково розлучили подружжя й не повернули все, як було».

Драма на драмі! І не доведеться красти сюжети в російських серіалах. Просто треба уважніше читати українську пресу.

Десь років 20–30 тому такий контент зазвичай друкували на папері, він називався газетами й мав шалений успіх у покупців в електричках. А ще в таких виданнях обов’язково мав бути гороскоп. 

І на Love24 він теж є. Щоб вам не довелося довго шукати інформації про ваше майбутнє, відкривайте розділ Love education.

Так-так, саме любовна освіта. Тут ви дізнаєтеся, що «найкращі події життя у вас попереду». Але не розслабляйтесь. Не все має бути райдужно. Якщо ви Тілець або Водолій, скажімо. Або Скорпіон.

Колись я працювала редакторкою ранкового розважального шоу. У нас в колективі було чергування — кому сьогодні доведеться вигадувати гороскоп на день для ефіру. Це було найважче завдання. Бо треба було дванадцять разів вигадати одне й те саме в різних формулюваннях. Шкода, що тоді не було Love24. Можна було би надихатися. 

Найбільше «марожено» розділу «Love education» — це заголовки. 

«Земля піде з-під ніг: названо 2 знаки зодіаку, які вже цього тижня переживатимуть зраду»;

«3 знаки зодіаку, які у травні повернуться до колишніх» (оцю боюся відкривати — раптом мені доведеться, а я ж не хочу);

«Особисте життя 2 знаків зодіаку різко погіршиться навесні: кому не пощастить»;

«Названо 3 знаки зодіаку, яким вже наступного тижня розіб’ють серце».

Вочевидь, не дуже люблять своїх читачів автори карколомних прогнозів.

Якщо вам, як і мені, неймінг розділу з астропрогнозами здається дивним, то пояснення існує. Я дочиталася до найперших матеріалів у «Love education». І там ще про зірки нічого не було. Писали про секс. 

«Як займатися сексом у спеку: поради від порноактора»;

«Не соромтеся: 5 секретів найкращого орального сексу у вашому житті»;

«7 порад для ідеального сексу, які повинен знати кожен»;

«Про важливість розміру пеніса: сексологи вказали на цікавий фактор».

Ні, ну це ж інша справа, колеги! Тут і про love, і про education. І взагалі тут деякі заголовки звучать, як назви курсових робіт. Або, може, й дипломів. Але трималися редактори недовго. Напевно, секс швидко скінчився, бо вже через 10–15 матеріалів пішли тексти із зодіаками. 

Ось вам побажання найвідданішого читача (бо хто ще би прочитав усі ваші матеріали) — повертайтесь до витоків. Не знаю, розпитайте ще раз того порноактора, може, в нього якісь інші лайфхаки є. Де про те, як займатися сексом не в спеку, а в холодяку? Назвалися освітою, то вже несіть добре, світле і вічне в маси.

І врешті-решт розділ «Романтика».

Тут знову, як і в «Стосунках», переважно про весілля. Але концептуально важливо те, що бойфренди не переїздять до своїх мам, наречені не сваряться з майбутніми свекрухами перед церемонією, а жінки не викидають в океан обручки. Всі щасливі, закохані і в делірії. 

Загалом, хочеться звернутися до колег із Love24: пишіть іще! Ми дуже любимо треш. Відтепер я ваша постійна читачка. Тільки отам з гороскопами ви перегинаєте. Може, у вас настрій поганий був? А може, ви просто Скорпіон по гороскопу. Краще поверніть про секс.



«Антоніна»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
523
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
1 548
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
519
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
851
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 221
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
408
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду