Не комарами єдиними! Такер Карлсон повідав про бойових кліщів, яких начебто розробили американці

Не комарами єдиними! Такер Карлсон повідав про бойових кліщів, яких начебто розробили американці

Американський телеведучий, колишній журналіст Fox News, який тепер осів у ютубі та X, знову порадував російських глядачів своїм продуктом. На пропагандистському каналі «Россия24» показали в ефірі його випуск про те, як Америка розробляла бойових кліщів.
Не комарами єдиними! Такер Карлсон повідав про бойових кліщів, яких начебто розробили американці
Не комарами єдиними! Такер Карлсон повідав про бойових кліщів, яких начебто розробили американці
22 Трав 2024
0
858

Постійна рубрика «Tucker — Россия24» з вересня минулого року надійно постачає проросійський, зокрема цілеспрямовано антиамериканський, контент для російського глядача, якому невтомно нагадують з телеекранів, у якій процвітаючій країні вони живуть і які агресивні й нещасні американці.

Звісно, переїжджати в Росію — нема дурних. Тому свої інтерв'ю Такер пише в затишній студії у США. Але порядок денний Москви відпрацьовує невтомно.

18 травня вийшла нова програма. При цьому аналогічний ролик без російського перекладу доступний на власному ютуб-каналі журналіста та випущений ще 10 травня. Тобто ексклюзивами Карлсон не планує росіян балувати. Просто його випуски перекладають для росТБ.

В анонсах програми «Tucker» безневинно обіцялося розповісти про хворобу Лайма. В гості чекали авторку книжок і документального фільму про інфекцію, якою люди заражаються через укуси кліщів.

Здавалося б, де путінський фанат Такер, а де наукові медичні теми? Нонсенс. Але ні, все нормально. Карлсон продовжує вправно працювати на потрібні Кремлю меседжі. Ми подивились ефір і поспішаємо поділитися враженнями.

Гостею випуску стала авторка книжки «Вкушені: таємна історія хвороби Лайма та біологічної зброї» Кріс Ньюбі. 

Такер Карлсон із як завжди скорботним обличчям двадцять хвилин слухав розповідь Ньюбі про те, яка страшна хвороба Лайма і як вона вперше з'явилась неподалік від місця, де свого часу були біолабораторії збройних сил США.

Карколомна історія про бойових кліщів, яких виводили спеціально для того, щоб скидати на ворожі країни. Кріс розповідає, що в одному з інтерв'ю, яке вона брала у військового, той поділився історією, як у 1960-ті роки американці з літака засівали Кубу кліщами.

«Це ядерна зброя для бідних. Винищується населення, але не страждає інфраструктура. Можна вбити десять тисяч людей по ціні трохи більше одного долара», — резюмувала вона.

Також письменниця поділилася таємницею, як, за її даними, науковці вираховували швидкість розповсюдження лабораторних кліщів. Вони, виявляється, опромінювали їх радіацією, випускали в одному місці, а потім з дозиметрами за якийсь час вимірювали рівень радіації і наскільки ширшою стала заражена територія.

Єдиний прокол в ефірі стався тоді, коли гостя зазначила, що програму біолабораторій (існування яких, зрозуміло, не підтверджує жодне офіційне джерело) закрили ще в 1972 році. Але яка різниця, цей нюанс мало хто помітить. А от нове підтвердження для вдячного російського глядача про те, що американці воюють комахами, є.

Та й загалом, російському глядачеві має сподобатись. Усе, як вони люблять: «кляті піндоси» хочуть знищити людей, «бойові кліщі» і радіація. Не переплутайте, якщо що, в Україні вони розробляли «бойових комарів». Ето другоє.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Уродженка Донецька, завзята путіністка, російська акторка Тетяна Кравченко дала феєричне інтерв'ю білоруському ТБ.
25 Черв 2024 12:00
27 018
«Антоніна»
Переживаємо за Максима. Ще трохи — і на «Книжковий Арсенал» прийде. А тамтешня публіка до такого не готова.
07 Черв 2024 16:00
801
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
А все тому, що західна гей-пропаганда не спить ані вдень, ані вночі.
27 Трав 2024 17:50
873
Катерина Городнича
«Антоніна»
Російські кринж-креативники знову порадували українців комедією.
23 Трав 2024 11:40
1 727
Катерина Городнича
«Антоніна»
Редакція «Антоніни» зовсім не береже своїх співробітників. Напередодні дивились «Квартал» і неочікувано розвели весь цей срач. Сьогодні завдання жорстокіше — подивитись свіжий випуск «Дизель шоу».
07 Трав 2024 18:20
10 507
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
797
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду