Відкриття, якого ми не хотіли. Блогери знімають найкринжовіші в світі відео, спекулюючи на військових

Відкриття, якого ми не хотіли. Блогери знімають найкринжовіші в світі відео, спекулюючи на військових

Ми побачили ролик, де блогери говорять про те, як важко працюють на перемогу, знімаючи відоси. Пішли подивитись їхню іншу «творчість». І нам відкрився портал у пекло.
Відкриття, якого ми не хотіли. Блогери знімають найкринжовіші в світі відео, спекулюючи на військових
Відкриття, якого ми не хотіли. Блогери знімають найкринжовіші в світі відео, спекулюючи на військових
16 Серп 2024
0
9468

Ми не знали про його існування і жили спокійно. Але тепер життя стало більш стресовим — ми подивились відео блогерів від Govor production. У ролях: блогери, погані актори і ведучий Нового каналу Богдан Шелудяк (Буше).

День починався без нервів, поки соцмережі не принесли нам найсвіжіший «креатив» від компанії людей, які тяжко трудяться. Блогери пояснили, що знімати відоси — це працювати на перемогу. А закріпити цю тезу мав чоловік у військовій формі з дуже поганими акторськими здібностями:

Дописувачі Х просили повідомити, що дзвонили з Іспанії і казали, що цей сором навіть не іспанський, це інший рівень.

В інстаграмі тим часом коментатори зосередились не на акторській грі, а на змісті «шедевру»:

Слово «шедевр» ми вжили щодо цього відео зовсім не випадково. Адже саме так називає свою творчість Govor production, який і виробляє ці відоси.

Засновник продакшену Дмитро Говоренко не тільки обіцяє шедеври своїм замовникам, він і власні таланти намагається відшукати в собі і залишити для історії. На його ютуб-каналі можна знайти ці самі кринжові відоси, інтерв'ю, які він сам бере у військових, його особисту «політичну аналітику», відеокліпи, де він співає пісень (російською). Коротше, людина шукає себе.

Нате вам, насолодіться співочими потугами Дмитра:

Але все ж серіал із Богданом Буше, «військовим», «дівчиною військового» і нерозумними хейтерами — це окремий вид злочину проти совісті, здорового глузду та смаку.

Подвиги і звитяга дуету Богдана Буше та Дмитра Говоренка не обмежуються допомогою військовим, вони радо допомагають і дітям. Не буду вас катувати ще одним відео. Тримайте коментар з Х та розкадровку:

В інстаграм-профілі Богдана Буше вказано, що він не тільки блогер і телеведучий, а ще й, прости господи, актор (він знімався на Новому каналі в «Київ вдень та вночі»).

Його колега в кадрі — не тільки засновник продакшену, а й (дивись вище) співак. Хай бог милує і криє. Зважаючи на кількість підписників обох персонажів, ми уявляємо масштаб поширення їхньої кринжатини. 

Авторитетно заявляємо, що така творчість — навіть не «1 з 10» (нагадаємо, що Богдан Буше разом із Володимиром Остапчуком мають звичку оцінювати зовнішність дівчат за 10-бальною шкалою).

А нам тепер терміново потрібен санаторій і процедури. 

ОНОВЛЕНО.

Поки частина українців усе ж не могла зрозуміти: це вони серйозно, чи таки стібуться, Богдан Буше запостив сторіз із відповіддю. 

А актор Роман Дробах, який в цьому циклі відео зіграв роль військового, позакривав свої сторінки в соцмережах від прихильників свого таланту. 

Але Київ — місто невеличке. Знайшлися добрі люди, у яких таки є доступ до його сторінки. Тільки вони мають можливість привітати його зі славою, яка нарешті знайшла героя.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Дичина, правда ж? Звісно, дичина – це ж новий російський пропагандистський серіал.
03 Вер 2024 11:30
7 756
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ця новина підірвала інтернет. Запоріжжя, начувайся. Гряде страшне. Але ненадовго.
30 Серп 2024 09:00
626
Катерина Городнича
«Антоніна»
Лікарі та Олімпійський комітет визначилися, а журнал «Фокус» — ні.
15 Серп 2024 16:00
1 674
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Яку навіть пропонували вивчати у школах та рятувати від зникнення.
14 Серп 2024 13:30
93 559
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
А дехто в ефірах вітчизняних медіа говорив, що людина все зрозуміла. Судіть самі.
10 Серп 2024 19:30
3 275
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду