Игорь Посыпайко о новой программе и о том, как его заводит страх

Игорь Посыпайко о новой программе и о том, как его заводит страх

- Ігоре, розкажіть чого глядачам чекати від вашої нової програми? - Програма «Тачки», яку «Ми продакшн» робить для каналу «1+1» - це іронічна і доступна розповідь про автомобілі. Ми не говоримо про технічні деталі, про диференціали, про щепленн
Игорь Посыпайко о новой программе и о том, как его заводит страх
Игорь Посыпайко о новой программе и о том, как его заводит страх
16 Бер 2013
0
2025

Мы с Дусей всегда интересовались автомобилями, но телепрограммы об их комплектации никогда не смотрели. Мол, зачем нам, барышням, заморачиваться о поршнях, двигателях и цилиндрах? Таких нелюбопытных девушек, как мы с сестрицей, немало, поэтому на «1+1» решили запустить особенный проект о машинах. Мегаинтересный и крайне доступный. О шоу "Тачки", которое стартует уже сегодня в 12:00, вашей Мусе рассказал его ведущий Игорь Посыпайко.

Ігоре, розкажіть, чого глядачам чекати від вашої нової програми?

- Програма «Тачки», яку «Ми продакшн» робить для каналу «1+1» - це іронічна і доступна розповідь про автомобілі. Ми не будемо говорити про технічні деталі, про диференціали, про щеплення. Ми будемо обговорювати все те, що розуміють люди: валить/не валить, переїжджає/не переїжджає. На що воно схоже, і як воно водиться, і що з ним можна робити.

- Автор програми ви чи це придбаний формат?

- Ні, це не придбаний формат. Ми все повністю вигадали самі. Звісно, що не обійшлося без натхнення Top Gear. Тому що це програма, якою ми маримо останні 20 років. Але нам приємно думати, що ми іронізуємо і знущаємося навіть більше, бо в нас у 80 разів менший бюджет :))) Тому доводиться використовувати якомога більше гумору, щоби все виходило так, як хочеться.

У нас у програмі дозволено розбити машину в тотал. Але ми мріємо про те, що зроблять це не першого ж дня.

- Скільки авто можна розгатити у вашому шоу?

- У нас одна машина, яку можна розбити. Ми б із величезним задоволенням розбивали би машини зірок, але, на жаль, страховка цього не покриє.

- Які рубрики будуть у програмі?

- Це зірково-розважальна програма. У ній буде чотири сюжети. Головний сюжет - це тест-драйв. Він триває 10-12 хвилин. Ми беремо якусь дуже класну тачку і знущаємося над нею безбожно.

У першій програмі буде Bentley Continental Flying Spur, яка коштує 250 тисяч євро. Ця машина намагається зробити вигляд, що вона екологічна, попри свій шестилітровий В-12, який розганяє її за шість секунд до сотні. Так от. Вона їздить на біоетанолі - паливі, яке робиться з овочів. Тож ми вирішили влаштувати змагання, аби дізнатися, хто більше спалить/нарубає овочів за одну хвилину: "Бентлі" В-12 або Арам Мнацаканов на пекельній кухні. Словом, ця програма - мрія кожної домогосподарки.

А взагалі ми кожній машині готуємо незвичні тести. Наступного тижня в ефірі буде найдорожчий і найновіший Range Rover автобайографі. Ми його ганятимемо проти «буханки» - це УАЗ-452, машина, яка слугувала в селах за швидку допомогу. Таким чином ми іронічно порадимо Міністерству охорони здоров'я використовувати Range Rover як швидку в малесеньких населених пунктах. Коштує він теж понад 200 тисяч євро.

Ну і, звісно, в кожній програмі буде фантастичний сюжет з автосалону. Ми кілька днів тому приїхали з Женеви й привезли неймовірне відео про всі суперкари. Ми не розповідаємо про машини китайців, ми говоримо про машини, які коштують мільйон євро.

- Хто вам надає автомобілі?

- Імпортери про нас мріють. Вони приходять до нас і кажуть: «Любі «1+1», візьміть наш "Бентлі" й розбийте його нафіг, візьміть наш "Рендж Ровер" і розгатіть його на шмаття!»

- Тобто просять їх рекламувати?

- Це не буде реклама, тому що ми принципово не беремо з них грошей. Бо ми об'єктивно розказуємо про машини. Хоча поставники, звісно, розуміють, що програму дивитиметься двохмільйонна аудиторія, яка побачить саме їхнє авто. І, можливо, із цих двох мільйонів знайдеться хоч одна людина, яка може дозволити собі "Бентлі".

А яку машину водите ви?

- Я воджу Mini Cooper Countryman S. Це прекрасна машинка й вона творить чудеса. Це одна з найбільш прохідних машин у цьому класі.

- Ви гонщик по життю?

- Я пекельно люблю цю справу! Швидкість, вітер і вода - мої головні стихії. Я з 15 років займаюся вітрильним спортом. З 14-ти - гірськолижним фрістайлом, це акробатика й стрибки. Ну а ганяю відтоді, як з'явилися гроші. Це такий адреналін! У мене взагалі задавнена адреналінова залежність! Я не можу інакше!

- Для вас важливо бути першим?

- Для мене важливо, щоб життя було сповнене незвичними емоціями і страхом, на межі, не сумісній із життям. Оце для мене необхідно. А першим, звісно, хочеться бути. Бо якщо ти приходиш першим, адреналіну завжди більше. Але це не надто принципово для мене. Це не стиль мого життя.

- Від чого в житті ви отримували найбільше задоволення?

- Моє найбільше захоплення за останні два роки - це кайтсерфінг. Це коли за парашутом пливеш на дошці по воді. Цей вид спорту прекрасний здебільшого тим, що передбачає стрибки, не обмежені нічим. Три сальто вперед, два сальто назад... Там можна робити такі страшні штуки! До прикладу, є такий прийом як дедлук. От його я досі не можу собі дозволити, тому що боюся, що здохну одразу :)  Швидкість надзвичайно захоплює, а будь-який страх мене дуже заводить.

- Що робитимете після закінчення зйомок? Поїдете кудись відпочивати чи працюватимете над постпродакшном?

- Ми фігашимо останні два місяці без вихідних. Готуємо сюжети, змінили вже купу локацій. Одну машину для десяти хвилин ефіру ми знімаємо чотири дні. Нам лишилося ще три таких сюжети. Найближчі вихідні у мене плануються в червні. Раніше точно не світить.

- Ви отримуєте кайф від роботи над «Тачками» чи це для вас просто черговий проект?

- Це фантастика! От я провів чотири дні в Женевському автосалоні, і мені здається, що немає кращого чоловічого відпочинку, ніж поїхати і подивитися на суперкари.

- А як же з коханою жінкою подивитися кіно?

- Це не до мене. Не знаю)))

Ваша Муся

Фото: Любовь Столяр    

 

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В ночь с 24 на 25 октября, когда страна готовилась к выборам, кто-то коварно пытался взломать контроллеры доменов во внутренних сетях трех телевизионных групп Украины: StarLightMedia, Медиа Группы Украина и Inter Media Group, сообщает inter.ua. «В р
27 Жов 2015 18:25
2 297
ДУСЯ
На сайте ukroleaks.com анонимными хакерами выложены скрины переписки якобы пресс-секретаря министра внутренних дел и собственно министра, а также его помощника Антона Геращенко. Несмотря на довольно язвительные комментарии хакеров под опубликованным
27 Жов 2015 17:04
9 403
ДУСЯ
Ведущая «ТСН» Соломия Витвицкая и известная писательница и журналистка Ирэна Карпа сегодняшний день провели в инвалидных креслах, сообщает 1plus1.ua. Таким образом  они хотели понять, как чувствуют себя люди с ограниченными возможностями в не приспос
27 Жов 2015 16:10
3 151
ДУСЯ
Вчера на границе Афганистана и Пакистана произошло землетрясение магнитудой 7,5. По последним данным, от него пострадали более 200 человек. Стихия разрушила целые районы в Афганистане, Пакистане и Индии. Однако подземные толчки ощущалиь также и в Кир
27 Жов 2015 15:31
2 293
ДУСЯ
Ведущая «Орла и Решки» на канале «Интер» Регина Тодоренко отправится в кругосветное путешествие на целых 10 месяцев, сообщает kp.ua. В декабре телеведущая, вместе с командой трэвел-шоу (в количестве 8 человек)  отправится по 37-ми странам и 45-ти гор
27 Жов 2015 14:51
3 355
ДУСЯ
Результаты выборов местных властей волнуют умы лидеров мнений. Например, Зоя Казанжи ответила в своем фейсбуке, от которого планировала отказаться, всем тем, кто недоволен результатами выборов и самими избирателями: «А почему вы решили, что Кернес
27 Жов 2015 12:49
4 076
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду