Игорь Кондратюк о победителе «Україна має талант», уходе Марченко и харизме Литвинковича

Игорь Кондратюк о победителе «Україна має талант», уходе Марченко и харизме Литвинковича

Игорь Кондратюк о победителе «Україна має талант», уходе Марченко и харизме Литвинковича (ФОТО)   Не секрет, что большинство поклонников «Україна має талант-5» видело победителем шоу спидкубера Макима Чечнева, однако в съемочном павильоне наход
Игорь Кондратюк о победителе «Україна має талант», уходе Марченко и харизме Литвинковича
Игорь Кондратюк о победителе «Україна має талант», уходе Марченко и харизме Литвинковича
3 Черв 2013
0
9137

Не секрет, что большинство поклонников «Україна має талант - 5» видели победителем шоу спидкубера Макима Чечнева, однако в съемочном павильоне находился человек, который даже не думал верить в его победу. Это Игорь Кондратюк. Несмотря на то, что на гала-концерте Чечнев сложил из кубиков Рубика портрет телеведущего, судья проекта душой и сердцем болел за других.

Перед оглашением результатов сезона я поговорила с Игорем о его фаворитах, нарядах Оксаны Марченко и концерте Жени Литвинковича.

- Ігоре Васильовичу, до оголошення переможця кілька хвилин. На кого ви ставите?

- Я ставлю на «Батальйон», тому що мені здається, що це абсолютно досконалий жіночий колектив, саме такий, яких десятки в українських клубах, селах.

- Ваша сімя теж за драйвових жіночок?

- Ні, моя доця за Максима Чечнева. Тому що він їй подобається. Сьогодні зібрав їй кубик, який наша сім’я уже місяць збирала разом. Не вийшло нічого.

- А чим вас так підкорили а-ля «Буранівські бабусі»?

- А так воно повинно бути, така вона українська народна творчість. Люди зібралися й співають, бо без цього жити не можуть. Вони співають не з-під палки. Їм хочеться, з них пре енергія.

- У п’ятому сезоні народними були і дизайнери. Яка сукня Оксани Марченко вас вразила понад усе?

- Найбільш ефектною, мені здається, була сукня з пір’я павичів. Це було, по-моєму, неперевершено. Я такого ще не бачив. Усі інші сукні були дуже класними, бо підкреслюють усі її принади (сміється).

- Нещодавно Оксана Марченко сказала, що глядачі більше не побачать її у ролі ведучої «Україна має талант»…

- Я також це чув, але не обговорював цього з Оксаною. Та й взагалі ні з ким не обговорював. Тому давайте трохи почекаємо. Гадаю, зовсім скоро стане відомо, хто буде новою ведучою, якщо взагалі буде новий сезон.

- Вам не здається, що українці вичерпали свої таланти? Глядачі шоу вже все бачили, і їх уже нічим не здивуєш?

- Таланти в Україні, слава богу, ніколи не закінчаться. Може, не зовсім скоро на це шоу прийдуть таланти абсолютно несподівані, як цього року були Максим Чечнев, «Лісапєтний батальйон», Light Balance, Настя Соколова, тобто такі жанри, яких у нас не було раніше. Цього я не знаю. За п'ять сезонів ми бачили майже все, але Україна бездонна на таланти. Дехто у фіналі зараз виступає із Росії. Це означає, що допоможуть сусіди.

- Ви бачили п'ять сезонів. Який із них тепер вважаєте найслабшим?

- Найслабшим? Хм… Я не можу намалювати якусь криву лінію чи побудувати діаграму. Я не знаю. Адже кожен сезон, радше, запамятовується окремими яскравими учасниками, ніж загальним підбором. Я стверджую, що фінал п’ятого сезону був дуже класним як шоу.

- А як вам шоу, яке ваш екс-підопічний Євген Літвінкович влаштував на сольному концерті?

- Я вам хочу сказати, що між піснями Женя робить такі перформанси, які не робить майже ніхто з українських артистів. Це класно. Він заволодів публікою з першої своєї репризи. Я отримав колосальне задоволення, хоча це дивно насправді. При чому для мене його пісні навіть не були таким одкровенням, як те, що він робив у паузах. Хоча я знав, що він хохмач, кавеенщик. Ми з ним говорили про це. Він працює в правильному напрямку.

Игорь с гордостью смотрел выступление Жени на гала-концерте и с умилением слушал его шуточки по поводу сольников. А после объявления победителя одним из первых вышел поздравлять «Лісапєтний батальйон».

Я спросила солистку коллектива, чем она очаровала известного телеведущего. Оказалось, ничем: «Ігор просто нормальний мужик. От і все».

Без сомнений! А еще с ним можно ходить в казино. Мы убедились: он делает правильные ставки.

Муся

Фото: Максим Лисовой

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В ночь с 24 на 25 октября, когда страна готовилась к выборам, кто-то коварно пытался взломать контроллеры доменов во внутренних сетях трех телевизионных групп Украины: StarLightMedia, Медиа Группы Украина и Inter Media Group, сообщает inter.ua. «В р
27 Жов 2015 18:25
2 292
ДУСЯ
На сайте ukroleaks.com анонимными хакерами выложены скрины переписки якобы пресс-секретаря министра внутренних дел и собственно министра, а также его помощника Антона Геращенко. Несмотря на довольно язвительные комментарии хакеров под опубликованным
27 Жов 2015 17:04
9 394
ДУСЯ
Ведущая «ТСН» Соломия Витвицкая и известная писательница и журналистка Ирэна Карпа сегодняшний день провели в инвалидных креслах, сообщает 1plus1.ua. Таким образом  они хотели понять, как чувствуют себя люди с ограниченными возможностями в не приспос
27 Жов 2015 16:10
3 146
ДУСЯ
Вчера на границе Афганистана и Пакистана произошло землетрясение магнитудой 7,5. По последним данным, от него пострадали более 200 человек. Стихия разрушила целые районы в Афганистане, Пакистане и Индии. Однако подземные толчки ощущалиь также и в Кир
27 Жов 2015 15:31
2 288
ДУСЯ
Ведущая «Орла и Решки» на канале «Интер» Регина Тодоренко отправится в кругосветное путешествие на целых 10 месяцев, сообщает kp.ua. В декабре телеведущая, вместе с командой трэвел-шоу (в количестве 8 человек)  отправится по 37-ми странам и 45-ти гор
27 Жов 2015 14:51
3 352
ДУСЯ
Результаты выборов местных властей волнуют умы лидеров мнений. Например, Зоя Казанжи ответила в своем фейсбуке, от которого планировала отказаться, всем тем, кто недоволен результатами выборов и самими избирателями: «А почему вы решили, что Кернес
27 Жов 2015 12:49
4 072
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду