Ольга Фреймут рассказала о съемках нового сезона «Голосу країни» и своем музыкальном прошлом

Ольга Фреймут рассказала о съемках нового сезона «Голосу країни» и своем музыкальном прошлом

Відтоді, як канал «1+1» повідомив, що Ольга Фреймут стане ведучою «Голосу країни. Перезавантаження», мені неймовірно хотілося побачити, як гроза закусочних, ресторанів, і готелів, причина сліз їхніх недобросовісних власників підбадьорюватиме й в
Ольга Фреймут рассказала о съемках нового сезона «Голосу країни» и своем музыкальном прошлом
Ольга Фреймут рассказала о съемках нового сезона «Голосу країни» и своем музыкальном прошлом
28 Січ 2014
0
16527

Відтоді, як канал «1+1» повідомив, що Ольга Фреймут стане ведучою «Голосу країни. Перезавантаження», мені неймовірно хотілося побачити, як гроза закусочних, ресторанів і готелів, причина сліз їхніх недобросовісних власників втішатиме учасників популярного вокального шоу. Днями стартували зйомки четвертого сезону цього проекту і я нарешті втамувала свою цікавість.

Скажу одразу, що бачити Ольгу в кімнаті перед плазмою, на якій транслюють події на сцені, тобто в інтер’єрі без тарілок, каструль і склянок, спочатку було настільки незвично, що я навіть вирішила, що Фреймут гармонійна тільки в «Ревізорі». Однак, те, як Оля коментує виступи співаків, реакцію зіркових тренерів і підбадьорює голосистих хлопців і дівчат, переконало, що глядач таки зможе сприйняти її в новому амплуа. До того ж, сама ведуча певна, що інакше бути не може. Про свою нову роль, креативну команду, щирі емоції й непотрібні плечі співведучого Оля розповіла мені у перерві між зніманнями.

- Олю, у «Ревізорі» ви були експертом, бо мали за плечима досвід роботи офіціанткою. Чи комфортно вам у «Голосі країни», попри те, що ви не професійна співачка?

- Ви не уявляєте! Я взагалі маю музичну освіту. Ви здивуєтеся, але я закінчила музичну школу по класу фортепіано з відзнакою. Я співала в церковному хорі, тому чітко розумію різницю між порядком бемолів і дієзів. Я знаю, що таке фортіссімо, піаніссімо, стакато, легато. Коли ходила до музичної школи, думала: «Боже мій, все одно я буду журналісткою. Навіщо мені музична освіта?». Бачте, згодилася. Бо тепер, коли я чую тренерів, я розумію, як перекласти їхню мову (у наставників усе-таки науковий піхід) на людську. І музична освіта мені у цьому допомагає. Я співала в церковному хорі, тому знаю повністю «Службу божу» за Леонтовичем. У мене є за спиною досвід, але у мене немає голосу.

- Мені здається, що вам запропонують у фіналі заспівати. Ви погодитеся?

- Ні. Я не буду співати. Я ніколи не роблю того, чого не вмію. Одного разу я співала в «Шоумастгоуон» (Новий канал), але мені здалося, що то було не зовсім вдало. На мене злилися звукорежисери, бо в мене занадто низький голос, вони його якимось там комп’ютером підтягували. Навіщо себе на посміховисько виставляти? Кожен має займатися тим, чим зобовязав його Бог. Тоді все буде добре.

- «Ревізор» - програма, яка цілком трималася на вас. А тут ви зараз працюєте за кулісами, а потім у прямому ефірі просто оголошуватимете імена учасників. Вам не здається, що це крок назад?

- Так. За форматом справді так і є. Але ми робимо крок вперед і крок поза форматом. Роль ведучої тут більша, ніж була до цього. Тобто мене буде більше в кадрі, буде більше діалогів, буде більше емоцій! Навіть більше, ніж того дозволяють правила.

- «Ревізор» був програмою без сценарію. Ви задавали хвилю, а команда її підхоплювала…

- (Перебиває) Тут немає сценарію.

- Так, але «Голос країни» - це форматне шоу. Наскільки ви готові підкорюватися продюсерам?

- Тут немає сценарію. Продюсерам я підкорююся, бо це продюсери мрії. Олег Боднарчук – мій омріяний гід. Він свого часу просто подивився мені в очі і сказав: «Я хочу з тобою працювати». Я не могла не скоритися. Це було так переконливо! Так само Вікторія Лєзіна… Я відчула силу цієї жінки і мені імпонувало попрацювати під її керівництвом. Я довіряю цим людям. Я б не змогла інакше. Перед тим, як перейти на «1+1», я дуже довго спілкувалася з Олександром Ткаченком, Вікторією Лєзіною, з Олегом Боднарчуком. Я знайомилася з командою, бо зробити крок й піти до людей, які тебе не люблять, не розуміють, я не могла. Боднарчук взагалі вдається до радикальних засобів.

- Яких?

- Формат форматом, але я буду у «Голосі» такою собі ведучою-варяткою (несамовитою. – «Дуся»), зі своїми фішками й не такою, як вимагає протокол. Тобто буде дуже багато хуліганства. І я розраховую, що більшість цього хуліганства у моєму виконанні, а також людей, які сюди приходять, буде показано моєму глядачеві.

- У «Ревізорі» ви були причиною істерик людей, яким не дали відзнаки. А в «Голосі»  вам навпаки доводиться заспокоювати учасників.

- Тут теж плачуть. Я поруч стою й кажу: «Слухайте, я вам що, ресторан колись закрила, чи ваше кафе, чи готель?» (сміється). Досвід роботи в «Ревізорі» допоміг мені доводити людей до сліз. Я щойно зявляюся, а вони вже плачуть. Я думаю, що творцям «Голосу» це тільки на руку (сміється).

- Багато глядачів люблять Оксану Марченко за те, що вона поводиться, як матуся, може заплакати. А от ви зможете пустити сльозу, коли вас попросять?

- Я плакала. Мені здалося вчора, що мені треба викликати швидку. На сцену вийшла дівчинка – моя фаворитка, яка співала Адель – мій улюблений репертуар. Тренери не повернулася, я не зрозуміла, чому вони так зробили. Мені стало дуже погано, у мене запаморочилося в голові. Я відчувала, що зомлію. Мені ніколи не було так погано! І я подумала: «О! Зате ж цікаво. Ось він – інсульт» (сміється). Тобто я тут дуууже переживаю. Так, Оксана Марченко обіймає… А я роблю все природно. Якщо я не хочу людину обіймати, якщо вона мені не подобається, я її не обійму ніколи. Але більшість учасників у мене на плечі плаче: і чоловічки, і жіночки. Я вчора додому прийшла вся в сльозах, в помаді, в тональному кремі. До речі, костюм часто здаємо в хімчистку, бо мене постійно обіймають. І я обіймаю.

- У вас новий образ. Хто тепер працює над вашим стилем?

- Я не зраджую своїй команді краси. Я навіть переношу зйомки, коли зі мною немає Артема Климчука, Ігоря Ломова і Наталі Стрільчук. Ці люди поруч весь час.

- Ви лишилися на Новому каналі на посаді креативного продюсера постшоу «Ревізора». Вам уже вдалося поставити Сергія Притулу на місце, як ви мріяли?

- У нас із Сергієм був такий діалог. Він каже: «Ха-ха. Фреймут не встигла попрацювати креативним продюсером програми «Страсті за Ревізором». Звільнилася. Тепер тільки будеш гостем у мене». Я йому відповіла: «Як гість я можу залишити за собою право не прийти». Отакі у нас розмови (сміється).

У мене немає претензій до роботи Притули. Я взагалі вважаю його творчість бездоганною і дуже його поважаю. У нас збори відбуваються постійно. Пишеться пілот, уже зняли промо, тепер будемо писати перші програми.

- У цьому сезоні в «Голосі країни» одна ведуча. Чи хотіли би ви мати поруч чиєсь плече?

- Ні! Не хочу! Навіщо ці плечі?! Я не хочу ні з ким ділити свою славу (сміється). Це моя кімната, це мої учасники, це мої емоції! Не хочу, щоб ще хтось стояв поруч і хлюпав. Правда, нема кому сценарій потримати... Але й нема сценарію. Тому навіщо мені зайві люди? Не треба. Сама.

- Спочатку глядачам сказали, що ви будете ведучою «Голосу країни», а наступного дня повідомили, що з каналу йде Андрій Доманський. Це якось  пов’язано?

- Я не розмовляла з Андрієм, але думаю, що в нього теж настав логічний період у житті, і він зробив так, як зручно йому. Чому він прийняв таке рішення, треба запитати Андрія. Я прийшла сюди, бо так стали зірки.

- Як на цю розстановку зірок відреагувала керівник ТО "Ревізора" Вікторія Бурдукова? Як вона вас відпустила?

- Я не можу сказати, що Віка втішилася, але вона з розумінням поставилася. Віка мені не ворог і створила багато того, що є зараз в мені! Тому будь-яким позитивним змінам мого життя (а перехід на «1+1» - це, безумовно, дуже позитивні зміни) Віка дуже рада.

Ми з Мусею теж тішимося.

Дуся

Фото: пресс-службы канала "1+1"

Текст: Римма Канивец

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В ночь с 24 на 25 октября, когда страна готовилась к выборам, кто-то коварно пытался взломать контроллеры доменов во внутренних сетях трех телевизионных групп Украины: StarLightMedia, Медиа Группы Украина и Inter Media Group, сообщает inter.ua. «В р
27 Жов 2015 18:25
2 303
ДУСЯ
На сайте ukroleaks.com анонимными хакерами выложены скрины переписки якобы пресс-секретаря министра внутренних дел и собственно министра, а также его помощника Антона Геращенко. Несмотря на довольно язвительные комментарии хакеров под опубликованным
27 Жов 2015 17:04
9 413
ДУСЯ
Ведущая «ТСН» Соломия Витвицкая и известная писательница и журналистка Ирэна Карпа сегодняшний день провели в инвалидных креслах, сообщает 1plus1.ua. Таким образом  они хотели понять, как чувствуют себя люди с ограниченными возможностями в не приспос
27 Жов 2015 16:10
3 160
ДУСЯ
Вчера на границе Афганистана и Пакистана произошло землетрясение магнитудой 7,5. По последним данным, от него пострадали более 200 человек. Стихия разрушила целые районы в Афганистане, Пакистане и Индии. Однако подземные толчки ощущалиь также и в Кир
27 Жов 2015 15:31
2 300
ДУСЯ
Ведущая «Орла и Решки» на канале «Интер» Регина Тодоренко отправится в кругосветное путешествие на целых 10 месяцев, сообщает kp.ua. В декабре телеведущая, вместе с командой трэвел-шоу (в количестве 8 человек)  отправится по 37-ми странам и 45-ти гор
27 Жов 2015 14:51
3 364
ДУСЯ
Результаты выборов местных властей волнуют умы лидеров мнений. Например, Зоя Казанжи ответила в своем фейсбуке, от которого планировала отказаться, всем тем, кто недоволен результатами выборов и самими избирателями: «А почему вы решили, что Кернес
27 Жов 2015 12:49
4 084
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду