Дегустація сухпаїв, історії з війни та жарти. На ютуб-каналі «Армія TV» вийшло нове шоу «Бажаю смачного»

Дегустація сухпаїв, історії з війни та жарти. На ютуб-каналі «Армія TV» вийшло нове шоу «Бажаю смачного»

«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
Дегустація сухпаїв, історії з війни та жарти. На ютуб-каналі «Армія TV» вийшло нове шоу «Бажаю смачного»
Дегустація сухпаїв, історії з війни та жарти. На ютуб-каналі «Армія TV» вийшло нове шоу «Бажаю смачного»
1 Трав 2024
0
906

Першою гостею програми стала ведуча «Телебачення Торонто», «Ебаут» і співзасновниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко. У першому випуску ведучий та гостя скуштували шведський сухпайок. До речі, у відео до них долучився кіт Олег, який також дегустував страви (найбільше йому сподобалися джерки).

Розкривши пакет із наїдками, Кравчук сказав, що йому це нагадало новорічні свята — коли відкриваєш холодильник, а там усього дуже багато. Ярослава чекала (насправді побоювалась) у цьому сухпаї сюрстрьомінг — ферментовану рибу, яка має кислий запах. Але її там не було. Імовірно, багато хто з читачів бачив відео, яких дуже багато в інтернеті, як цю рибу відкривають (часто у закритих приміщеннях) і як людей потім вивертає.

Володимир каже: «Не буде [сюрстрьомінга] однозначно. Таке більше можна зустріти в українському сухпаї. Це жарт». А шкода, я вже уявила, як наші військові здійснюють ним газову атаку на ворога.

У сухпаї були мюслі. І Володимир нам пояснює, що українські військові не можуть починати ранок із такого сніданку (згадує про військового, який зростом два метри — дати йому мюслі зранку означатиме образити його). У пакеті ми також побачили печиво, шоколадну пасту, просто пасту з грибами чи окремо з м’ясом і томатною пастою, вермішель, схожу на «Мівіну» (вона особливо не смакувала Ярославі) та ізотонік. Його Кравченко назвала ізотопом, а я одразу згадала пісню «ХЗВ».

Володимир розповів, для чого потрібен ізотонік. Каже, що на позиціях вони дуже багато копають: «Я стільки в житті не копав. Хоча в мене є дача. Я копаю картоплю. Але стільки я не копав і так глибоко закопувався. І ти багато пітнієш, з тебе потом виділяються солі, виходить зайва волога, мінерали. І цей напій — солоденький. Він дозволяє ці запаси поповнити. Це дуже крута штука».

Отож вони не тільки дегустували страви й жартували, а й обговорювали, наприклад, як можна використати зіп-пакет, у який запакований сухпай. Володимир пояснював, що в нього можна скласти сміття, адже воно є демаскуючим моментом (і знову жартував, але не спойлеритиму). А також давав поради, що, наприклад, не треба військових у відпустці кликати на природу. А Ярослава розповідала про вишкіл підготовки цивільного населення до національного спротиву (і що стала сектанткою — настільки їй сподобалось).

У кінці шоу вони оцінювали страви. Володимир дуже багато страв похвалив і сказав, що смачно. А от Ярославі смакувало менше.

На ютубі ми вже бачили шоу, де дегустують сухпаї. Наприклад, в Олексія Дурнєва у проєкті «Їжа Дурнєва» виходили огляди на іспанський сухпай і навіть натовський, російський і кілька українських (російський і український порівнювали). Він також запрошує цивільних гостей і робить суто розважальний контент, де сухпаї оцінюють такі ж цивільні, як і Дурнєв.

Та й у самому описі під шоу «Бажаю смачного» такий текст: «Ви, звісно, вже могли бачити огляди сухпаїв від військових. Зазвичай їх цікавлять дуже практичні речі. Або бачили, як сухпаї куштували цивільні ютубери, для яких це просто ржака. Ми ж в цьому проєкті вирішили поєднати досвід військових і цивільних. І цього разу розпаковка сухпая стала ще й приводом поговорити про різницю їхніх досвідів і сприйняття реальності навіть у питаннях їжі. Це важливо, особливо в наш час, коли будь-який цивільний у певний момент має бути готовий стати воїном».

Отож тут я погоджуюся з написаним. «Бажаю смачного» триває всього 33 хвилини, в шоу є багато цікавої інформації, жартів та історії з війни. Ми бачимо різницю між сприйняття їжі цивільними та військовими (Володимир навіть казав, що деколи не концентруєшся на смаку). Це поки що перше відео проєкту, тож продовжуємо стежити. І побачимо, які гості та історії на нас чекають далі.

Фото: ютуб-канал «Армія TV»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Гумористичний канал хоч і нечасто випускає великі шоу, регулярно робить годинну «Небезпечну передачу», яка може втішити тих, хто страждає від дизеквартального гумору
10 Трав 2024 17:20
1 502
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютубі з'явився великодній випуск «Єдиного кварталу». Якщо до жартів кварталівців про скупих чоловіків або жінок, які витрачають їхні кошти, ми вже звикли, то сценка про поцілунки голови ТЦК зі своїми підлеглими мене трошки шокувала.
06 Трав 2024 20:30
17 348
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки на ньому можна подивитися тизер і три відео.
06 Трав 2024 10:00
2 804
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
1 296
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
744
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
2 291
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду