Справжній чи цифровий аватар? Віталій Портников завів англомовний ютуб-канал

Справжній чи цифровий аватар? Віталій Портников завів англомовний ютуб-канал

Поки на ньому можна подивитися тизер і три відео.
Справжній чи цифровий аватар? Віталій Портников завів англомовний ютуб-канал
Справжній чи цифровий аватар? Віталій Портников завів англомовний ютуб-канал
6 Трав 2024
2
2785

Оскільки наш світоч публіцистики, аналітики та жанру «а я це передбачав ще у 1994-му» шалено плодовитий (не здивуюся, що він навіть уві сні записує відео і пише тексти), то, схоже, нові ролики з’являтимуться щодня. Крім свят. Поки тенденція така. 

Шанувальники Віталія Портникова вже давно обговорювали тему, що йому потрібно зробити канал англійською. Мовляв, ми тут більше двох років носимося з тим, що необхідно доносити нашу позицію світові, мало хороших спікерів, ми програємо інформаційну війну, зрада. А тут такий геніальний оратор пропадає. 

Ну ось тепер не пропадає. Кілька днів тому він представив свій новий ютуб-канал із назвою Portnikov Post. Зустрічаємо!

Зацініть, яка в пана Віталія розкішна вимова. 

У себе на фейсбуку він пише таке:

«Друзі! Це старт мого нового англомовного каналу на YouTube. Будь ласка, підтримайте його і обов’язково проінформуйте ваших англомовних друзів. Будемо змінювати інформаційну картину світу разом».

Нас двічі про таке просити не потрібно, тому я впевнена, що фан-клуб Портникова вже засів за активну розсилку. Перший ролик набрав 23 тисячі переглядів. Підписалося більше 9 тисяч користувачів. 

Ми в «Антоніні» страшно радіємо ще одному українському каналу англійською. І водночас не можемо втямити: справжній наш із вами Віталій чи ні? Бо надто багато дивних моментів у цих роликах. От, приміром, тут на 2:19 починається якесь незрозуміле прискорення. 

В двох роликах ведучий представляється як Vitaliy Portnikov, а в одному — Vitaliy Portnik. Тут на 44-ій секунді якесь стрьомне закінчення речення, а далі — знову прискорення. 

Ну й загалом Віталій тут зовсім інакший, ніж ми його звикли бачити, і дещо, так би мовити, роботизований. Особливо це помітно в паузах між реченнями. Ну, якщо це навіть і цифровий аватар, то явно кращий, за «Залужного», якого недавно запускали росіяни. 

Не кажемо вже про католицького ШІ-пастора Джастіна, про якого ми писали недавно. 

Хай там як, чекаємо від Портникова чи не Портникова нових відео.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
12 дн. тому
звичайний переклад Ші ліпсинк. Соромно не знати!)
Василь
12 дн. тому
Добре, що не Портнов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Гумористичний канал хоч і нечасто випускає великі шоу, регулярно робить годинну «Небезпечну передачу», яка може втішити тих, хто страждає від дизеквартального гумору
10 Трав 2024 17:20
1 471
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютубі з'явився великодній випуск «Єдиного кварталу». Якщо до жартів кварталівців про скупих чоловіків або жінок, які витрачають їхні кошти, ми вже звикли, то сценка про поцілунки голови ТЦК зі своїми підлеглими мене трошки шокувала.
06 Трав 2024 20:30
17 180
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
1 290
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
737
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
904
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
2 284
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду