Кожному Бріджертону – по парі. Шоуранерка серіалу пообіцяла вісім сезонів

Кожному Бріджертону – по парі. Шоуранерка серіалу пообіцяла вісім сезонів

За два тижні перед прем'єрою на Netflix третього сезону серіалу «Бріджертони» його шоуранерка Шонда Раймс підтвердила намір зробити вісім сезонів шоу.
Кожному Бріджертону – по парі. Шоуранерка серіалу пообіцяла вісім сезонів
Кожному Бріджертону – по парі. Шоуранерка серіалу пообіцяла вісім сезонів
3 Трав 2024
1
2503

Вісім книжок написала Джулія Квінн (саме вони — в основі сюжету серіалу). Вісім дітей у родині Бріджертонів. Вісім сезонів заплановано шоуранеркою — по сезону на кожного. Віддадуть заміж і оженять всіх. Не пощадять нікого.

В цьому році, як ви знаєте, якщо стежите за подіями, одружуємо Коліна, третього сина. Вже з 16 травня почнем. У цей день на Netflix вийдуть чотири серії третього сезону. Решта чотири — за місяць після того.

Всього на старті в нас було чотири холостяки й чотири холостячки. По одному з цього списку ми вже викреслили — старшу з доньок, Дафну, і старшого з синів, Ентоні.

Колін у третьому сезоні в пекло поперед батька вліз. Точніше, у шлюбний сезон поперед старшого брата.

Але Бенедикта, другого за старшинством сина, надовго в спокої автори серіалу не лишать. Для нього вже нагострили стріли амура — в четвертому сезоні, очевидно, настане його черга.

«Бріджертони» свого часу, з виходом першого сезону у 2020-му, стали явищем. Незважаючи на невибагливість історії, серіал спричинив стільки дискусій, скільки не кожен «Картковий будинок» викличе.

Революційним ходом став кастинг. У вигаданій Англії з'явились вигадані африканські, азійські та індійські герцоги, графи й віконти. Навіть реальна історична королева Шарлотта тут стала мулаткою. При цьому в метасвіті, створеному в «Бріджертонах», не існує расизму, колір шкіри не підкреслюється, навіть нарочито ігнорується.

Масового глядача (а саме він є цільовою аудиторією цього шоу) почали привчати до нової норми. І доволі швидко привчили, я вам скажу. Третій сезон, щоправда, в плані расової різноманітності провисає, тому що і Колін, і Пенелопа — білі. Але, слава богу, наречена в нас буде неконвенційної як на головну героїню ваги. Яке-не-яке diversity. Хейтерам буде за що зачепитися.

Хоча з такою численною фан-базою по всьому світі кількість захвату й любові глядачів точно переважить.

Простір для ставок, якими будуть наступні наречені в решти братів і сестер, ще є. На шлюбному ринку після третього сезону ще п'ятеро Бріджертонів. Хоча, якщо Шонда Раймс не відходитиме від сюжетів першоджерела, то майбутнього чоловіка Елоїз, другої за старшинством доньки, ми вже знаємо. Точніше ми його вже бачили в попередніх сезонах. Не скажу хто, бо ще отримаю на горіхи від спойлерофобів. Але скажу, де почитать, щоб не перечитувать вісім романів. У «Вікіпедії».

Фото: Liam Daniel / Netflix

«Антоніна»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Olha
53 дн. тому
Найкраща стаття/анонс на серіал, яку читала. У авторки чудовий стиль ❤️‍????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як реабілітацію після аналізу пітчингів Держкіно, де наші серіальники конкурують за шмат держбюджету, маємо для вас коротке повідомлення про серіальну галузь здорової людини.
16 Черв 2024 12:00
3 278
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Понад те — наш варіант із досить неоднозначним актором в епізодичній ролі.
03 Черв 2024 19:00
1 666
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо раптом ви ще не дивились шостий, заключний сезон «Гострих картузів», то перепрошуємо за невеличкий спойлер. Але без нього ми ніяк не розкажемо вам про зйомки однойменного повнометражного фільму. І взагалі, де ви були два роки відтоді, як він вийшов?
27 Трав 2024 13:00
5 750
Антоніна
«Антоніна»
Ні, я в жодному разі вас до цього не закликаю. Бо доведеться переглянути не лише 16 серій «Зозуль», а й 20 серій «Сестер».
07 Трав 2024 14:40
9 749
Катерина Городнича
«Антоніна»
Видихаємо, у нас «все, як у людей». У Британії теж уміють робити серіали як попало.
24 Квіт 2024 17:30
2 626
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви припинили споживати російський серіальний контент, то нічого не пропустили. Українські серіали обов’язково перекажуть вам усі запорєбрикові новинки (і старинки), перезнявши їхні історії з нашими акторами.
23 Квіт 2024 15:30
2 857
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду