Королева ночі та кулінарії. Оля Полякова запускає кулінарне шоу «Польова кухня»

Королева ночі та кулінарії. Оля Полякова запускає кулінарне шоу «Польова кухня»

У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
Королева ночі та кулінарії. Оля Полякова запускає кулінарне шоу «Польова кухня»
Королева ночі та кулінарії. Оля Полякова запускає кулінарне шоу «Польова кухня»
16 Квіт 2024
0
539

Шоу анонсували у «Сніданку з 1+1», а також Оля поділилася своїми планами в інстаграмі. Каже, що ідея спала на думку після того, як їй написали військові.

«Після останніх відео з приготуванням їжі мені написали хлопці, які зараз у війську, з проханням надіслати їм щось смачненьке. І я подумала, а що, якщо зробити щось навіть краще, — приїхати до них? І в мене з'явилася ідея, і про це я хочу розказати вам», — каже Оля.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

У блозі співачки можна знайти відео, як вона готує равіолі, «Шубу» (тут вони готували разом із донькою Машею, яка казала, що риба смердить). А нещодавно Оля заінтригувала своїм рецептом великодньої паски (найпухкішої, нажовтішої, найсмачнішої і взагалі най-най) і назвала себе «паскопечицею».

Вона розповідає, що учасниками її шоу будуть військові, які зможуть не тільки насолодитися смаком страв, але й самі їх готуватимуть, відпочиватимуть, розслаблятимуться, зніматимуть напругу після важкої служби.

«У цьому проєкті я хочу показати, що артисти можуть розважати не лише співом, але й умінням готувати смачні страви. Я зі свого боку готова порадувати своїми кулінарними шедеврами та провести цей час весело та цікаво. Окрім того, "Польова кухня" також призначена для того, щоб ви познайомилися з талановитими кухарями, які зараз перебувають у складних умовах у війську. Цей проєкт допоможе відкрити для вас нові обличчя, нові смаки, що створять неповторну атмосферу в щоденному житті», — каже артистка у відео.

Вона також закликає всіх охочих стати частиною проєкту, писати їй на пошту та вказувати, «які частини або підрозділи хочуть та можуть в межах дозволу від військового керівництва взяти участь в зйомках». А потім звертається до потенційних спонсорів, які можуть їй допомогти створити цей проєкт.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

А сьогодні вона виклала друге відео. Оля говорить: «Тільки-но я сказала про те, що ми будемо знімати програму “Польова кухня” у військових, прямо на військових позиціях, для військових, про військових, — одразу 93-тя бригада “Холодний яр” звернулася до нас із запрошенням приїхати до них знімати першу програму. Але у хлопців є проблема. Реально не вистачає їжі. Тому, дорогенькі мої виробники продуктів, продукції, всіх, хто пов'язаний з їжею, я ласкаво запрошую в наш проєкт».

У коментарях під дописом одна користувачка інстаграму написала: «Всмислі не вистачає їжі? Якщо це чисто щоб долучити спонсорів, то це не ок, Полякова. Спекулювати на війні. А якщо їм ріл їжі не вистачає, то це кримінальна справа».

Їй відповіла інша користувачка соцмережі. Пише, що вона знає багатьох військових, і дійсно їжі не завжди вистачає або їжа просто жах.

Словом, якщо це перевтілення Олі Полякової справді допоможе нашим військовим із забезпеченням їжею, то чому б і ні? Тоді проєкт буде корисним. Але Олю кидало вже і в кулінарію, і в таро (вона проводила сеанси ворожіння на картах разом із донькою Машею, і добре, що це не переросло в проєкт). Якою вийде «Польова кухня» — побачимо згодом.

Фото: інстаграм Олі Полякової

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
617
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
830
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 205
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
696
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 125
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Відеоробота вийшла на пісню «Чорна хмара», яка стала саундтреком до фільму «Лишайся онлайн».
19 Бер 2024 17:00
941
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду