Єдина та хоробра «хороша росіянка». Тіна Кароль та Меловін привітали Аллу Пугачову з ювілеєм

Єдина та хоробра «хороша росіянка». Тіна Кароль та Меловін привітали Аллу Пугачову з ювілеєм

Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
Єдина та хоробра «хороша росіянка». Тіна Кароль та Меловін привітали Аллу Пугачову з ювілеєм
Єдина та хоробра «хороша росіянка». Тіна Кароль та Меловін привітали Аллу Пугачову з ювілеєм
15 Квіт 2024
0
1205

Тіна Кароль виклала сториз з уривком старого відео, де вона сидить біля Пугачової й каже: «Я никогда не подведу эту женщину». А потім у цьому ж відео Алла Борисівна співає «Пісню про рушник». 

Тут ще з’являється текст: «Свобода — це головне багатство. І я її в собі бережу, цим живу і постараюся дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над наклепом». Ні, це не цитата Джейсона Стейтема. Це написала Алла Пугачова, як виявилось, у листопаді 2023 року.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Медіа СЛУХ ???????? (@slukh.media)

Нині Тіна видалила сториз. А от на відміну від неї співак Меловін поки що нічого не видаляв. Він намалював на чорному тлі жовте та блакитне сердечко і написав: «З Днем народження, єдина та хоробра».

Алла Пугачова і Максим Галкін, хоч як ми стараємось про них забути, прориваються в наш інфопростір. Про них регулярно пишуть таблоїди «Гламур ТСН», УНІАН, Obozrevatel, «Главред», TabloID. Цікаво, навіщо українцям інформація, як Максим Галкін привітав Аллу Пугачову із 75-річчям, як вона показала на селфі себе зблизька чи як вона «підрізала Путіну підколінну жилу». Ну дуже важлива інформація, як би ми без неї жили?

І комусь може здатися, що ніякої проблеми й немає, адже Пугачова і Галкін стали антипутіністами, виїхали з Росії, отримали ізраїльське громадянство, живуть собі, влаштовують концерти. І не планують повертатися в РФ.

Але нагадаю вам, що відносини Пугачової і Путіна складні й багатогранні, без психотерапевта не розберешся. Ще на початку 2000-х Пугачова активно підтримувала Путіна і навіть знялась в агітаційному відеоролику його партії.

Пізніше вона стала опозиціонеркою, при цьому залишалася найвідомішою співачкою та однією з найавторитетніших людей у Росії. Мабуть, вона просто була завуальованою і правильною опозиціонеркою — саме тому її ніхто не чіпав.

А у вересні 2022 року, під час повномасштабної війни в Україні, Алла Борисівна не витримала — сіла й написала листа в Міністерство юстиції Росії у себе в інстаграмі. Сказала, що підтримує чоловіка (який, звісно ж, проти війни), і попросила визнати її іноагенткою.

Пошуки «хороших русскіх» — це вже наче народна гра. Щодня бачиш новини «а що там відбувається в російських зірок шоубізнесу». При чому навіть неважливо: вони підтримують Україну чи Росію. УНІАН, наприклад, стабільно пише про Філіпа Кіркорова.

Сподіваюсь, на свій день народження Алла Пугачова загадає бажання, щоб українці перестали її тягнути в український культурний простір. І воно збудеться.

Фото: інстаграм Тіни Кароль, Меловіна, Алли Пугачової, скриншоти з ютубу, УНІАН

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
621
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
839
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
544
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
696
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 127
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Відеоробота вийшла на пісню «Чорна хмара», яка стала саундтреком до фільму «Лишайся онлайн».
19 Бер 2024 17:00
941
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду