Педан і Притула роздягли Фреймут

Педан і Притула роздягли Фреймут

Хтось, звісно, може сказати, що я повільно реагую на події, але мені знадобився цілий день, щоб перетравити побачене... Це я до того, що старт телевізійного путівника «КабріоЛіто» Нового каналу лишив по собі неоднозначні враження.
Педан і Притула роздягли Фреймут
Педан і Притула роздягли Фреймут
6 Лип 2012
0
45236

Хтось, звісно, може сказати, що я повільно реагую на події, але мені знадобився цілий день, щоб перетравити побачене... Це я до того, що старт телевізійного путівника «КабріоЛіто» Нового каналу лишив по собі неоднозначні враження. Кілька перших хвилин настільки не виправдали моїх сподівань, що я вже збиралася «ходити по каналах», але апетит все ж таки прийшов під час їжі.

Рішення стилізувати програму під жартівливу казку видалося мені дивним. Хоча з часом звикла, тим паче увагу на себе швидко перетягнули ведучі проекту - Сергій Притула, Олександр Педан та наша улюблена Оля Фреймут.

Картина перша. Педан за кермом червоного кабріолету BMW несеться Києвом, щоби пізніше зустрітися зі своїми вірними друзями й почастувати їх подарунками. Тернопільське місто Збараж, за сумісництвом батьківщина Притули, стало першою зупинкою подорожувальників. Педан із Притулою непогано натовклися поросям, а Сашко навіть вдався до соціальної реклами, відмовившись від горілки і цим самим попередивши водіїв, що пити за кермом - це фу-фу-фу, не можна!

Закінчивши трапезу, друзі мирно почали чекати на свою колегу. І тут, як Пилип з американських конопель, з'явилася на дорозі чарівна Оля Фреймут, та не сама, а вкупі з п'ятьма валізами. І (яка несподіванка!) хлопці, залишивши кілька валіз на дворі, пояснили колишньому «ревізорові», що в дорозі половина речей знадобиться Олі, як мертвому припарка.

Картина друга. Екстремальна. Після ситного обіду ведучі вирішили показати на трасі, хто ж крутіший: спочатку обігнали гоночну машину з криками «Ты кто такой? Давай, до свидания!» (хотілося сказати Притулі, що ця фраза вже всім обридла, але потім згадала, що програма знімалася місяць тому), а потім напросилися поїхати разом на drag racing, де Педан з успіхом програв тернопільському Дімі, а Фреймут, хоча й за допомогою фальстарту, обійшла тернопільську Олю.

Десь на цьому моменті мені здалося, що маршрут «кабріолєтчиків» дещо не продуманий. Звісно, їхати, куди очі дивляться, достатньо весело, але первісний задум полягав у тому, що кататимуться ведучі місцями, запропонованими телеглядачами. Невже ніхто нікуди не запросив?

Третій епізод. Інтимний. Після не надто вдалих перегонів Оля Фреймут вирішила покращити собі настрій і пороздавала котлети, рибку, овочі, що приготувала для них мама Сергія Притули, селянам. При цьому Оля раділа, мов дитина, й навіть цілувала зустрічних дідусів у щічку. Коли ж Притула запропонував поїхати у Джурин, ведуча згадала про «викинуті валізи» й зраділа, що потрапить на шопінг. Але Джурин, точніше, Джуринський водоспад, виявився найбільшим водоспадом на рівнині в Україні.

До речі, у «КабріоЛіто», окрім власне подорожі веселої трійці, присутній момент просвітницький: кожну локацію коротко й з натяком на іронію описують у «врізках» (кадр із фото місцини й підписом до нього. У цих підписах я помітила багато помилок. Пошукайте коректора, друзі!). Заблукавши у трьох соснах, наші герої усе ж таки дісталися водоспаду. І почалося!

Спершу потрібно було вдягти купальники, тому Педан і Притула, ледве сховавшись за машиною, швиденько вскочили у шорти, а Оля Фреймут пішла шукати кращої долі й знайшла чийсь намет. Власне, на цьому моменті я забула про програму, водоспад і накачаний торс Притули, адже... Яка у Фреймут фігура! Заздрощам моїм не було краю, а бутерброд із ковбасою і майонезом не ліз до горлянки.

Трохи отямившись, я помітила, що Педан, Фреймут і Притула якось аж надто близькі. Чи то через моє пуританське виховання, чи то через надлишок інтимності у стосунках ведучих (Фреймут на колінках у Притули, в обіймах Педана, під одним рушником), було трохи соромно за ними «підглядати». Я перебільшую? Втім, після купання у водоспаді усі троє були невимовно щасливими, а Сергій навіть здобув звання «Диктатора дня».

Привал. Водні процедури дещо виснажили ведучих, бо вони не на жарт зголодніли (а не треба було роздавати котлети при дорозі!). Діставшись села Добрівляни (Заліщицький район), «диктатор» роздав усім накази: собі - шукати місце для вечері, іншим - здобувати їжу. Оля Фреймут вдало виконала завдання: у супроводі «чоловіка-супермена» покопалася в навозі, зібрала огірки, зустрілася віч-на-віч із бджолами (за що була нагороджена медом у сотах) і почула нову порцію «антиревізорських» поглядів.

Дружина чоловіка-супермена з острахом поглядала на Олю: «Ви не схожі на ведучу «Ревізора». Мені не подобається та програма. Пхати всюди носа - погана справа». У цей час Сашко порався біля курей, клянчив компот і брав інтерв'ю у свині, а Сергій вчив маленького хлопчика, як називається столиця Мадагаскару. Виконавши усі завдання, Оля, Саша і Сергій нарешті заморили черв'ячка.

Завіса. Втомлені, але ситі й сповнені вражень, незмінні ведучі роздали автографи новим знайомим і вирушили до готелю.

Хоча я чомусь чекала від цієї програми більшого, наскільки ж приємно на тлі недолугого мовного законотворення стежити за українцями в Україні, що говорять українською.

І, телеглядачі, запросіть їх уже до себе!

Ваша Муся

Текст: Анастасія Білякова-Бєльська

Фото: Павло Довгань, Новий канал

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Дорогие друзья, по-моему, пора разбавить бурные споры и треволнения по поводу выборов в Украине чем-нибудь вечным и прекрасным. Вечна – поэзия, прекрасен – конечно же, российский актер Михаил Ефремов, ее читающий. Вот буквально недавно в Сеть попало
26 Жов 2015 14:35
7 240
ДУСЯ
О том, какая у нас власть, знают все, но не подкрепляя конкретными доказательствами ее коррупции и бездеятельности, Яневский больше напоминает бабушек у подъезда, судачащих об украденных миллиардах, а не журналиста, который может рассказать, как, ког
23 Жов 2015 17:00
3 949
ДУСЯ
«Российское телевидение – самое честное телевидение в мире!» – это старательно внушают российским гражданам. А тут раз, и неувязочка: представитель Сирийского национального совета в Москве Махмуд аль-Хамза  в эфире Первого канала, вдруг, обвинил росс
22 Жов 2015 16:56
2 600
ДУСЯ
Недавно в эфире российского шоу «Танцы» на телеканале НТН произошло нечто из ряда вон выходящее. На кастинг пришла 17-летняя девушка из Севастополя (который, как мы помним, оккупирован РФ). Участница заявила, что посвящает свой танец любимому городу…
22 Жов 2015 11:26
2 068
ДУСЯ
Еще совсем недавно в кинотеатрах мира активнорекламировали фильм «Мир Юрского периода» режиссера Колина Треворроу. На картину потратили 150 миллионов долларов. А вот небольшая дружная компания американцев доказали, что подобного эффекта можно достигн
20 Жов 2015 12:56
2 278
ДУСЯ
В фейсбуке после молчания в несколько месяцев снова появился бывший креативный продюсер 112 канала Виктор Зубрицкий. И как всегда – с сеансом разоблачения. На этот раз он написал, что на канал 112 влияет Прошенко, который не хотел, чтобы в эфире 112
19 Жов 2015 18:29
3 135
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду